Skapa Topiary faller med händerna

Skapa Topiary faller med händerna

12 October 2017Hösten Topiary - är inte bara en stor gåva, men också de ursprungliga funktionernaHösten Topiary - är inte bara en stor gåva, men också det ursprungliga objektet dekoraTopiary höst kan mycket väl göras av torkade blad, kastanjer, ekollon och mer. Det viktigaste - att visa fantasi, som kommer att skapa originella och mycket vacker bluff. Tillverkad med själen Topiary definitivt det pryder något utrymme och kommer att vara en underbar present till en älskad.


Det är ingen mening att begränsa fantasin, försöker upprepa redan avslutat arbete på det valda temat. Två identiska låtar på samma tema kommer fortfarande att vara oförmögen att hitta! När allt kommer omkring, ser varje artist dem helt annorlunda.

Autumn Topiary: Mästarklass för nybörjare

Snabbt göra dig en härlig topiary kan lätt alla, även om tills nyligen visade han inget intresse i förfalskningar. Att hjälpa till i detta kan lätt bemästra - klass, tydlig, strukturerad och stega genom hela fodermaterialet.

Skapa Topiary av höstlöv och andra objekt kommer att vara en kraft för alla intresseradeSkapa Topiary av höstlöv och andra objekt kommer att vara en kraft för alla intresserade

Först och främst måste du beväpna sig med material:


 • Löv, ekollon, kastanjer (allt från vad du vill göra).
 • Tyg för dekoration.
 • Onödig papper.
 • Träpinnar på glass.
 • Pappersservetter vit.
 • Garn.
 • Skum.
 • Kartong liten.
 • PVA lim "Moment".
 • Gips.

Hur processen för att skapa topiary

Grunden för alla Topiary är en rund boll, som du enkelt kan göra tidningarna. Det räcker med att krossa dem, vilket ger önskad form. För att bollen inte bryta upp, är det nödvändigt att tätt linda tråden.
Nästa på bollen du behöver för att hålla servetter och vänta tills arbetsstycket är helt torr. Brådska i denna fråga inte behöver! Därför, genom tidpunkten för applicering av limmet för att utföra följande åtgärder bör vara minst flera timmar.

Processen att skapa formklippta ganska enkel och lätt att det viktigaste besluta om layout och designProcessen att skapa formklippta ganska enkel och lätt att det viktigaste besluta om layout och design

Nu måste du bygga en framtid trädstam, eftersom det kommer att vara träpinne. Det måste sättas in i en boll, och sedan linda garn att utforma såg estetiskt. Det är sålunda önskvärt att limma änden av garn lim "ögonblick". I själva verket, trädet, även om de ännu inte adlad, är klar.Nästa steg - är skapandet av "skålar" för alla träd. För dessa ändamål perfekt förberedda chokladask, men bara för att måla den i en favorit färg kommer att vara mycket tråkigt! Ge det lite charm kommer definitivt sticker trä glass beredd på förhand. De måste vara noga limmas på omkretsen, vilket skapar en illusion av ett trästaket. guldfärg kan användas för sin inredning, men detta beslut är kvar att utföra. Se det i alla fall vara en mycket elegant och modern.

För att säkert hålla trädet i sin blomsterträdgård, måste den pre-konsolidera. Lämplig för någon av de små kärl, höjd som sammanfaller med vasen. Trädet måste ställas in på de utvalda rätter exakt i mitten och häll gips. Ungefär dag utformning kommer att vara torr, och efter arbetet kan vi återigen återupptas.

För att ge en speciell charm till ditt träd, vackert dekoreraFör att ge en speciell charm till ditt träd, vackert dekorera "vas" för Topiary

Nu kan sättas berikade träd i en vas, och fylla det återstående utrymmet med skum och dekorera trasa. Arbetet kan vara halv gjort, men det fanns bara den viktigaste processen - att dekorera "kronan" av blommor, löv och andra attribut som han tyckte hösten. Som en "smak" kan göra små fåglar och fjärilar, som också kan sättas på trädet.
Efter att ha avslutat ett sådant jobb, kan du få en gourmet souvenir som länge kommer att påminna dig om en sådan trevlig och minnesvärd tid på året - hösten.

Autumn Topiary egna händer: nyanserna

I genomsnitt kan höst topiary göras på ett par dagar. Och det är en tanke på att materialet kommer att ta tid att torka.

Men för att bearbeta arbetet inte distraheras av sökandet efter material för att förbereda sig för behovet att avancera. Anmärkningsvärt, kan hacka utföras helt när som helst på året! Det är viktigt att fylla just in time "Höst" attribut.

Den primära uppgift - att bestämma vad du vill se i slutändan är det önskvärt att även göra en skiss. Naturligtvis kan vissa objekt variera något i processen, men den övergripande bilden är orubblig!

För att snabbt göra upp och gör dig redo Topiary måste alla nödvändiga material och dekorationer beredas i förvägFör att snabbt göra upp och gör dig redo Topiary måste alla nödvändiga material och dekorationer beredas i förväg

Efter att du måste tänka på vad det kan tänkas behöva i processen. Om arbetet tas som underlag för undervisning, kommer att finna sin väg till förfarandet enklare. 


I vilket fall som helst bör samma uppmärksamhet ägnas åt samtidigt:

 • Material.
 • Verktyg.
 • Dekorelement.

Efter att ha börjat den kreativa processen, distraheras av alla dessa detaljer kommer att vara ganska obehagligt. Mycket bättre att ha allt till hands. I händelse av att kommer att omfatta topiary på dagis eller någon annan institution, måste du komma igång i förväg, om ett par veckor före leverans av det färdiga arbetet. Det är troligt att den initiala resultatet kommer att bli resultatlösa, så det kommer att göra om. Detta även om sällsynta, men platsen att vara.

Förutom att göra sitt arbete mer exotiska, börjar med sommarperioden, kan du samla en bukett av dina favorit blommor, vända i ett herbarium, och sedan tillsättas till kompositionen. Alternativ för kreativitet är mer än tillräckligt! Det är viktigt att hitta en av dem.

Autumn Tree Topiary: monteringsalternativ

Efter att ha avslutat sin egen eller tas emot som en gåva Topiary, många människor frågar: vart tog det skulle vara bättre att sätta? Det bör noteras direkt: inga restriktioner i detta avseende finns inte! Produkten är ett idealiskt komplement till varje interiör. Men för att topiary lång fest för ögonen, en plats måste ändå plocka "rätt".


Topiary kan installeras nästan var som helst, i köket och i rummenTopiary kan installeras nästan var som helst, i köket och i rummen

I så fall, om livsmiljön är vald kök, måste du vara noga med att hantverk från naturliga material och var inte i kontakt med fett eller heta ytor. Under deras inflytande är det mycket snabbt förlorar sitt ursprungliga utseende, och ägaren måste skicka en gång favorit möbel i papperskorgen.
I andra rum i höst trädgården är också vana, men det är bäst att det inte är i direkt solljus. Under deras inflytande, även gradvis kommer produkten att förlora sin utseende och än en gång kommer att bli värdelösa.

Det är bäst att sätta Topiary under glas, där det kommer att skyddas från damm, husdjur och externa negativa faktorer.

Förfalskning är nödvändigt att inte för mycket, bara tillräckligt:

 • Kompetent tillvägagångssätt när du placerar.
 • Noggrann hantering.
 • Tid vård.

Stå med denna metod kan produkten under en lång tid och hela hans utseende att behaga ägare när som helst på året. Och det ser i alla fall några exotiska bilder!

Topiary "höst gåvor"Hur man tar hand

Unna dig själv eller någon du känner Topiary gåvor av hösten, är det viktigt att förstå att produkten kommer att behöva, även i de enklaste, men ändå vård. Från tid till annan på ytan av materialet kan samlas damm, ta bort det fortfarande. 

Till Topiary alltid såg vacker, måste du ta hand om dem från tid till annanTill Topiary alltid såg vacker, måste du ta hand om dem från tid till annan

Du kan göra detta på flera sätt:

 • Dammsugare.
 • Torrt med en kall blåsfunktion.
 • Trasa.

Det första alternativet är det mest föredragna, dock rengöras mycket noga på sina egna händer inte skada de ömtåliga element. Perfekt bort smuts och hårtork ingår i läget för kall blåser. Emellertid kan endast extern kontaminering tas bort med det.

Hur man skapar en höst Topiary (video)

Den klassiska versionen av rengöring - är att använda bara en fuktig trasa, som behöver gå igenom hela artikeln. Noggrannhet i detta fall är i första hand! Sedan rengöras regelbundet Topiary kommer att vara utan mycket skada honom.

Autumn Topiary egna händer (foto)

002DSC0903 4a501c31be56ebde0ad6dac8a7vr - Podarki-k-prazdnikam-osennij-topiarij 5af4b3969ce849c8eec4ef2884w6 - tsvety-floristika-topiarij-osennij 8da889c4d96f5b6f278cdcbd78vk - tsvety-floristika-topiarij-osennyaya-Fantaziya 11 37b761276f437cb6285ab228b3bu - tsvety-floristika-topiarij-osennij 66a8da7990ab6dca2e79a53f41py - tsvety-floristika-topiarij-osennij-vals 51be542399ba695e6c5050c8afwd - tsvety-floristika-topiarij-osen-v-razgare 38379dfa2844e7d089ba5cb5e00p - tsvety-floristika-topiarij-Zarina-interernoe 0984ed116490c302201b3317c2lt - Podarki-k-prazdnikam-osennij-topiarij

 

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

88 + = 95

map