Skapa Topiary av foamirana: 7 rekommendationer för befälhavare

12 October 2017Topiary av foamirana kan installeras i alla rum som en dekorationTopiary av foamirana kan installeras i alla rum som ukrasheniyaTopiary av foamirana är en dekorativ funktion som kan göra sina egna händer. Skapa oöverträffad dekoration för hemmet kan vara sin egen, att läsa fasas, master class.


kronblad tillverkaren för Topiary av foamirana: Master Class

För tillverkning av en komposition med sina händer måste ta hand om de grundläggande elementen. Detta kan vara några medel tillgängliga, kan varje komponent lätt ersättas. I denna fråga är det nödvändigt att tänka i processen för att skapa unika smycken.

De grundläggande komponenterna i varje åtgärd är:

 • petals leden;
 • Basen av träd;
 • Crohns.

tre rader av blommor används för att skapa en magnifik effekt. För att göra dem just för detta ändamål tar papper som framträder tre av samma cirkel. Det är önskvärt att diametern skiljer sig från varandra. Vi måste försöka att göra samma sak, symmetriska kronblad. Foamirana ark väljs sedan viss färg. Papper inringade arbetsstycke, gör det möjligt att bilda en slinga. Åtgärden upprepas med tre cirklar.

För tillverkning av kronbladen i olika färger, behöver du en mall som du kan göra självFör tillverkning av kronbladen i olika färger, behöver du en mall som du kan göra själv


I varje rad, bör det vara konkav. Du kan göra det själv med hjälp av hårnålar, som ligger i slutet av strängen. Sedan de resulterande kronblad läggs ut på en svamp. Var försiktig kronblad nummer appliceras på stryksulan. De upphettade elementen återförs till svampen, och säkras med stift.

Med det material han behöver för att arbeta fram uppvärmd. Annars händer ingenting. När allt är klart, är knoppbildning genomförs. Det finns inga regler, arbetet utförs i enlighet med personliga preferenser.

Topiary med blommor från foamirana: fasas tillverkning

Efter tillverkning av färger, är det nödvändigt att gå vidare till det fortsatta arbetet.

Förutom den grundläggande dekoration behöver följande: • Blomkruka (self-made eller färdiga);
 • Gren till stammen;
 • Shar förform av skum;
 • Limpistol;
 • Liten fågel (valfritt);
 • pärlor:
 • Ytterligare dekorativa element i form av band, flätor;
 • Nest för fåglar (tillval).

Ytterligare element för senare dekoration topiary måste beredas i förvägYtterligare element för senare dekoration topiary måste beredas i förväg

Storlek, ytterligare element och kontrasten av färger, valt själva. Här måste vi göra en start enbart på personliga preferenser. För att bilda baselementet är det rekommenderat att använda en boll-preform är mycket bekvämt. Du kan köpa det i butik för handarbete, oavsett storlek. Detta kommer att spara tid och kommer att tillhandahålla högkvalitativ och smidig element.

Om bollen är inte, och möjligheten att köpa den, är det också produceras självständigt. För att göra detta tar en klump av papper och tråd. Tätt skrynkliga papper, lindade sedan tråden. Detta kommer att skapa en boll av någon diameter.

Gör en Topiary: bildandet av träd

I den slutliga bollen är nödvändigt att göra ett hål, att det kommer att bifogas lämplig hake. Den andra änden är fortfarande i potten. Säkra elementen med hjälp av limpistol. 

Basen kan säkras hakar använder gips, om så önskas. Men i fallet med den lilla träd foamirana rekommenderas att använda vanliga lim. Ordentligt och du behöver för att dekorera potten. För detta tagits band och satinband. Sätt att lägga en hel del. Innan inredning behöva kontrollera stabiliteten i drivved. Det måste vara säkert låsta. Vackert träd med sina egna händer skapas inom en timme.

När bildar Topiary träden inte ångrar limmet, annars designen snabbt upplösasNär bildar Topiary träden inte ångrar limmet, annars designen snabbt upplösas

I kan verka som väsentliga delar:

 • Rose gjort;
 • Blomkruka eller krukor;
 • tråd;
 • lera;
 • Frigolit boll.

I den skålformade hålet, är det in i eller fastna viran och fixeras med lim. Det andra området är placerat i en kruka och är fixerad på ett analogt sätt. Då ballongen är dekorerad med blommor tidigare. Pot dekorerad med band.


Hur man gör en krona för Topiary

Den mest kritiska punkten är bildandet av kronan av foamirana. För detta ändamål är lim appliceras på basen av sin linda, som sitter prydligt rosett. Håll blomman tar ca 30 sekunder, så att det är väl förankrade. Enligt denna princip alla rosor arrangeras på bollen.

Efterbehandling inredningen är limning pärlor och små pärlor smycken stammen eller kaffebönor. Av satin kan bildas band rosett, som är vackert belägen på en trädstam. Den övre delen av krukan är dekorerad med ytterligare dekorativa element.

Blommor kan placeras på fågeln, är det ett bra komplement baskompositionen. Sidenband stängda rosetter. Även de kan sitta fågel.

Genom att göra kronan Topiary, lita på din fantasi och kom ihåg att tillsättningen av dekorativa element bör vara med måttaGenom att göra kronan Topiary, lita på din fantasi och kom ihåg att tillsättningen av dekorativa element bör vara med måtta

Dessutom alla inredda:


 • paljetter;
 • pärlor
 • Insekter.

Här behöver vi bara förlita sig på personlig önskan. Som kan fungera som ett bo för fåglarna och ytterligare intressant inslag. För att göra det enkelt, skulle detta kräva ett nötskal och band. Bottenskalet är placerad sisal eller något annat material. Det viktigaste som hände likhet med naturliga fyllningsplatser. Sedan alla dekorerad med band, pärlor och fäst till potten.

Topiary från torkade blommor och foamirana (video)

Resultatet är en intressant sammansättning som är väl passar i alla rum och det kommer att bli den främsta twist. Skapa den perfekta är inte svårt, är det viktigaste beväpnade med de nödvändiga elementen.

Topiary av foamirana (foto)

1 108.235 02-186 3ba842fd787493d8d062b0534439e832 9c3a1fe0ebf058199f8cbeaf16bh - tsvety-floristika-kofejnyj-topiarij-Romantika 0426ed 53ad8f9c-8c34-401c-8a6c-deba1c81a4b2ftZlRK3QF4 2016-01-02160057 11142 22751f90ce9b372c8ce387b9e4j5 - tsvety-floristika-topiarij-nezhnost

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 20 = 30