Skapa ett tak siffra på gipsskivor: foto guide

Skapa ett tak siffra på gipsskivor: foto guide

12 October 2017Med hjälp av gips som en efterbehandling material gör det möjligt att skapa fantastiska lockig konstruktionMed hjälp av gips som en efterbehandling material gör det möjligt att skapa fantastiska lockigt konstruktsiiVozmozhnosti som möjliggör användning av gips, verkligen oändliga. Med denna efterbehandling material möjliggjordes inte bara släta ytan av tak och väggar, men också för att skapa originella och exklusiva multi-level tak strukturer. Skapa en finare präglade mönster är en implementering av designidéer konst och är tillgänglig för alla.


Fantastiskt vackra lockiga gipstak

Mångsidighet tak siffra är obestridlig. Enkelhet, elegans och praktisk böjda tak kan dölja krökning bottenplattan och verktyg, zonindelning och visuellt förstora rummet, justera täckningsgraden.

Curly gipstak kan användas i rum någon stil: från klassiker till minimalismCurly gipstak kan användas i rum någon stil: från klassiker till minimalism

Curly tak passar perfekt i det inre, som avser i någon stil - från klassiskt till hi-tech.

Empire stil kräver tydliga och strikta linjer, rundade och släta former. Vinklar bättre dekorera en enkel slutsats på väggen. Av färger ge företräde åt pastellfärger.

Chic Baroque hjälp passerar den böjda formen, överflödet av detaljer. För inspiration, titta på foton från Palace hallar.

Klassisk inredning betonar mest harmoniskt skönhet och utsökta linjer taket siffra. Om du väljer denna stil, hålla sig till taket skapar symmetri, koncisa, stringens och diskret lyx. Använd ett minimum av belysning, betonar endast den allmänna formen av nivåerna, men gör det möjligt att inkludera en elegant ljuskrona i taket design.


Interiören är klassisk stil, fashioned ser särskilt elegant takInteriören är klassisk stil, fashioned ser särskilt elegant tak

Den asymmetriska arrangemanget av figurerna och nivåerna av taket accentuera interiören värdigheten i en minimalistisk stil. Den stringens av geometriska former och dekorativa element så små som möjligt. Bakgrundsbelysningen kommer att jämna ut överdriven stränghet, ger linjer och sammetslen mjukhet.

Hög - tech har likheter med minimalism. Därför är det tak möjligt att anordna respektive, men i linje med att ge större styvhet och med hjälp av starkt ljus.

Som ni kan se, är formad tak kan betona värdighet någon stil i det inre, och använda lämpliga färgkombinationer och former, leker med ljus ger utrymme för att alltid leta efter - annorlunda!Unika formade tak: design

Tekniken har gjort det möjligt att inte bara minska tiden för reparation, men också göra en verklighet de mest vågade designidéer. Viktig roll i detta spel och skapandet av böjda tak gjorda av gipsskivor. Fantasy takkonstruktioner betonar värdighet rummet och vacker.

Innan man börjar på byggandet av taket, du vill skapa ett designprojekt med exakta mått den framtida strukturenInnan man börjar på byggandet av taket, du vill skapa ett designprojekt med exakta mått den framtida strukturen

Innan du försöker att installera taket siffran kräver noggrann utformning av design - taket i projektet, helst i 3D-format, med beaktande av alla egenskaper lokalerna. Om datorprogram tillgängliga för dig - bara skapa en skiss på papper.

Design - projektet kommer att bidra till att rita ett diagram, notera alla övergångar från nivå till nivå, platsen för anknytnings och lampor, samt att inte göra ett misstag vid beräkningen av erforderlig mängd material. Utveckla en skiss, kan du själv eller söka professionell hjälp.

figurer alternativ

Inte försöka överbelasta taket dekorativa element och linjer överflöd. Det är bättre att använda olika former, som bara berättar en fantasi, en känsla för proportioner och den övergripande inredning.

En väl valda armaturer kompletterar den allmänna bilden av design tänkte taket gipsskivorEn väl valda armaturer kompletterar den allmänna bilden av design tänkte taket gipsskivor

Experter notera popularitet:

 • Geometriska former;
 • Olika vågor;
 • Vegetabiliska ämnen;
 • Moln och stjärnor;
 • Fjärilar.

Spektakulära pricken till utformningen av taket gipsskivor kommer att rätt dimensionerad färgsättning och placering av strålkastare och ljuskronor.


Montera lockigt gipsskivor tak med sina händer

Individualitet och originalitet designutrymmet successivt kommer i förgrunden. På grund av överflödet i intervallet efterbehandling material marknaden kan göras enkelt formade taket i GCR själv eller anlita en specialist.

Innan du börjar installera taket figur med sina egna händer, experter rekommenderar Se bilder redan förkroppsligade idéer och video tutorial för Gips flernivåstrukturer installation.

Det är viktigt att före och under drift framför dina ögon var en bild - en skiss av den framtida taket.

Om du har de nödvändiga material och verktyg montering av figuren tak kan utföras oberoendeOm du har de nödvändiga material och verktyg montering av figuren tak kan utföras oberoende

Verktyg och material

En klar uppfattning om formen på siffrorna kan hjälpa dig att skaffa de nödvändiga materialen. Bättre att köpa en aktie.


Att arbeta behöver du:

 • gips;
 • Tak- och väggprofiler;
 • skruvar;
 • Profil förlängare;
 • kontakt;
 • Anchor - kilar;
 • suspensioner;
 • Plugg - naglar;
 • nivå;
 • i allmänhet;
 • lagare;
 • skruvmejsel;
 • Att bygga en kniv.

Steg för steg installation

När allt är klart, återigen studera skissen och ritningen.

för konstruktion av figuren av taket arbetet bör börja med de märknings bas- och ramelefästelementför konstruktion av figuren av taket arbetet bör börja med de märknings bas- och ramelefästelement

Få mödosam, men överraskande kreativa process:

 1. Enligt figuren sätta på taket layout. Bestämma höjden av det första, sedan applicera den andra gränsnivån;
 2. Ställ in ramen - grunden för den första nivån;
 3. Förankring för vägmarkering suspensioner;
 4. Med hjälp av skruvar för att fästa suspensioner profil:
 5. FÖRHYDA första nivån gipsskivor enligt en andra utformning;
 6. Förbered grundprofil där är kurvor och kurvor;
 7. Notch basprofil varje halvmeter och börjar försiktigt svängda;
 8. Beroende på komplexiteten i mönstret magiska action med profilen igen.

Vid installation av taket siffran enbart ägna särskild uppmärksamhet åt styvhet av taket design. Ju hårdare du har fast ram och säkerställa en perfekt tätning gipsskiva på profilen, desto längre taket.

Som ni kan se, kommer närvaron av tålamod, kreativitet och hårt arbete att rädda budgeten och lysa upp rummet en lyxig exklusiv tak.

Skapa en siffra på gipsskivor i taket: hur man böjer ark

Genom att skapa en egen bulk formade taket, är du skyldig att komma över behovet av att böja ett ark av gipsskivor. Hur man gör det?

När du skapar former och figurer måste ta hänsyn till styrkan i GCR.

Gipsskivor, en pre-våt med vatten, är det lättare att formaGipsskivor, en pre-våt med vatten, är det lättare att forma

Om du inte ger en stark böjning, är det möjligt att skära remsan och fästa den på ramen, utan skarpa skjuter, fästskruvar. I andra fall är det bättre att använda andra metoder för att skapa former och figurer.

När du gör mer komplexa former - Bend torra blad! Innan böjningsradie som krävs för GCR arm piggroller och vatten.

Bock ark följer följande sekvens av åtgärder:

 • Applicera en rulle eller syl obegränsat antal hål på de inre sidodelarna ungefär halv tjocklek;
 • Fukta punkterade sida så att det är väl blöt, men inte ordentligt;
 • Vätta delar inuti sido böj till önskad radie.

För komplexa vändningar och kompositioner med användning av en annan metod. Det brukar kallas "sättning".

Hur lockigt gipstak (video)

Kärnan i det är att skära gipsskivor i flera små bitar och fixera dem en efter en på ramen. Sedan kan du dölja oegentligheter i att använda kitt.

Gör lockigt gipsskivor alla kan. Det räcker med att visa noggrannhet och precision, tålamod och fantasi. Inte bråttom - ett mästerverk tolererar inte krångel.

Varianter figur tak gipsskivor (bild)

4 9 11 15-1 123 7122a5b1c48b5652d89cfebca91e76b4 11124 15597970 20141207 87621371-potolokroz

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

23 + = 31

map