Skapa en miniatyr korsstygn: 8 rekommendationer till systemen

Skapa en miniatyr korsstygn: 8 rekommendationer till systemen

12 October 2017Korsstygn i miniformat lätt dekorera vardagsrummet väggen, eller någon del garderobKorsstygn i miniformat lätt dekorera vardagsrummet väggen, eller någon del garderobaMiniatyurnye korsstygn systemet kommer att vara lämpligt att komplettera kläder eller inredning. Små bilder kan blåsa nytt liv i en gammal garderob, kuddar, överkast och andra attribut. Broderi gjort ett kors, det är det enklaste sättet att dekorera insidan av lägenheten eller garderob. I det inledande skedet, kan du använda färdiga kretsen över tiden för att skapa sina egna unika kompositioner.


Tiny korsstygn: ett lämpligt komplement till någon sak

Ibland för att förverkliga några idéer, måste du använda miniatyr eller andra smådelar. Rita en ny plan kan vara från färdiga ritningar. Men inte alltid, visar det sig att hitta det du behöver. I detta fall är det nödvändigt att ägna sig åt att kartlägga sina egna. Erfarna praktiskt har i sin arsenal av små ritningar, som lämpar sig för alla design. För nybörjare i den här frågan är mer komplicerad.

I själva verket kan kors embroider vara vad som helst:

 • vattenkokare;
 • djur;
 • frukter;
 • landskap;
 • nypon;
 • redskap;
 • märken;
 • Heroes of karikatyrerna.

Miniatyr broderi djur eller tecken från tecknade serier och sagor är idealiska för utformning av barnkläderMiniatyr broderi djur eller tecken från tecknade serier och sagor är idealiska för utformning av barnkläder

Verkligen en hel del varianter. Välj bästa möjliga bildkvalitet under någon del av garderob eller möbel. Personer med väl utvecklad fantasi kommer inte att vara svårt att komma fram med sina egna ljus bild. Detta är mycket intressant, roligt och användbart ockupation. Korsstygn låter dig skapa intressanta kompositioner. Om hemmet har små barn, kan fläckar av teckningarna vara en trevlig dekoration av jackor, byxor, och även en ryggsäck.


Fördelarna med små ritningar mycket. Du kan hämta dem på Internet eller köpas i en speciell affär för hantverk. Viktigt: det rekommenderas för nybörjare att börja arbeta med en speciell tyg med tydliga rutor. Som ni få erfarenhet, kan du gå vidare till den gemensamma konturen.

Korsstygn - miniatyr krets: de viktigaste attributen för

Starta varje jobb kräver lite träning. I fallet med broderier, måste du köpa alla nödvändiga attribut. Detta kommer att förenkla processen att göra bilden och göra den så trevlig som möjligt.

Till att börja med måste du köpa följande tillbehör: • schema;
 • tråd;
 • saxar,
 • Broderramen (om nödvändigt).

Broderitekniker bäst utbildade med användning lin eller bomullsväv med slitstark vävBroderitekniker bäst utbildade med användning lin eller bomullsväv med slitstark väv

Miniature krets kan köpas i någon affär för handarbete. Massor av intressanta variationer ligger på Internet. Från denna del av utbildningen bör inte vara några problem. Men när det gäller att köpa färdiga system, kommer det att bli lättare. Det är oftast riktigt bildas på tyget. Om du har att dekorera kläder eller andra attribut, ges företräde till den färdiga system som visas i eller foto papperet. I det här fallet kommer att behöva bära sina egna mönster på tyget. För en nybörjare kan detta arbete vara svårt.

Vi broderar på special duk, som är baserad på rutorna för att förenkla processen att bilda kors. Om det är nödvändigt för att dekoration av alla attribut som är nödvändiga arbetet med en vanlig duk. Detta kräver noggrann och korrekt överföring av mönster för att bilda ett litet kors.

Broderade bilder kommer att se en effektiv när man använder sytråd. De skiljer sig i en mängd olika nyanser som tillåter dig att skapa en intressant och färgrik sammansättning. Sax och bågen tjäna som ytterligare objekt.

Master class på miniatyr korsstygnsmönster

Broderiet små målningar finns det inget svårt. Tvärtom, det är det bästa och snabbaste sättet att helt behärska konsten att sy. Små siffror tar inte upp en hel del tid och dess genomförande anses inte vara komplicerat. Detta är det bästa sättet att lära sig att sy, särskilt i barndomen och tonåren. Stora teckningar och målningar tar lång tid. Miniatyrer är lätta att utföra.

Valet av ämne för korsstygn - viktigt steg innan du börjar. Om den valda systemet med ett enkelt mönster, du behöver för att förbereda en tråd av olika färger, samt att köpa en uppsättning av broderiValet av ämne för korsstygn - viktigt steg innan du börjar. Om den valda systemet med ett enkelt mönster, du behöver för att förbereda en tråd av olika färger, samt att köpa en uppsättning av broderi

Innan du börjar måste du förbereda systemet, det kan laddas ner kostnadsfritt på Internet eller köpas på hantverk butik. Framställs sedan alla de attribut som anges ovan. För nybörjaren passar vanligt siffror, till exempel, groblad. Brodera det enkelt, vanligtvis 1-2 färg som används under drift.

Det viktigaste är att veta tekniken för broderi kors.

Med rätt inställning:


 • Broderi börjar från höger till vänster och tillbaka igen;
 • På undersidan av den bildade halv-tvär;
 • På framsidan - även över.

Den kan användas som en enda tråd, och flera av dess tillägg. Det beror på detaljerna i bilden. Vid slutet av arbetet, rekommenderas att tvätta tyg och strukna. Detta gör det möjligt för duk för att uppdatera och testa styrkan förvärvats av en tråd.

Tiny korsstygn: lavendel påsar (video)

Enligt denna princip kan du skapa några teckningar, målningar, även jul. Det är fullt möjligt att plocka upp en intressant system för alla tillfällen och evenemang.

Exempel miniatyr korsstygn: diagram (bild)

0b88f374d0370orig 015cc70b91e770orig 1 57b2a47c013fe 5oSiu9p8Vk 454f47610465 977 88.766 1721388 3204466


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 81 = 90

map