Skapa dina egna händer lyxig interiör i vardagsrummet: 7 regler

Skapa dina egna händer lyxig interiör i vardagsrummet: 7 regler

12 October 2017Gör en lyxig interiör i vardagsrummet kan vara oberoende, det viktigaste - att visa fantasi och bli bekant med populära designalternativGör en lyxig interiör i vardagsrummet kan vara oberoende, det viktigaste - att visa fantasi och bli bekant med populära designalternativ Formade lyxig interiör vardagsrum på flera sätt. Det enklaste - en kvalificerad designer som för en viss mängd kommer att förvandla ett rum. Resultatet kommer att vara imponerande, men inte alltid det blir som det lades fram av kunden. Förutom att anlita utomstående experter, den mest avancerade när det gäller organisationen av rymd människor föredrar att ta upp frågan på egen hand.


Regler för registrering av de dyraste levande

Många fångas form lyxigt inredda rum, men inte alla kan skryta med att de förstår essensen av alla designtrender. Atmosfären i rummet inte i överflöd av dyra anläggningar, varav de flesta inte kan återskapa atmosfären i klassisk stil. Det handlar om att respektera vissa regler.

I vardagsrummet ser lyxiga om hela sviten av möbler kommer att göras av dyra träI vardagsrummet ser lyxiga om hela sviten av möbler kommer att göras av dyra trä

Det börjar med ingången till en komposition gjord av trä. Du kan använda flera glasinsatserna i varje blad. I det här fallet, chica utseendet på hela dörren tillhandahålls.

Dessutom bör hänsyn tas till följande:

 • Om utrymmet tillåter, kan du välja den perfekta väggen med massor av hyllor och glas blad;
 • Verkligt kunglig inredning kommer att uppstå i rummet, om den stora bilden på historiska teman kommer att utföra som en visuell center;
 • Om det finns en jakt entusiasten eller bor utanför staden, sedan över den öppna spisen eller en platt-TV kan placeras en falsk trofé.

Lyx möbler för vardagsrummet: höga kostnader vs praktiska

Implementera lyxiga designprojekt levande är omöjligt utan lämplig klädsel. Rush, dock är inte värt det. tillverkarna ofta lite list, tillskriver produkter elite status.


Köpare som inte vet listan över kvaliteten är riktigt hög kvalitet möbler, tvingas betala mer för låg kvalitet.

När du väljer möbler i butiken, bör du överväga inte bara kvaliteten utan även praktiskaNär du väljer möbler i butiken, bör du överväga inte bara kvaliteten utan även praktiska

Detta kommer att bidra till att undvika en obligatorisk förbehandling. Först och främst är det nödvändigt att lösa problemet i fråga om källan till inköp av möbler. Det enklaste sättet - att vända sig till en specialitet butik. I många städer rikt utbud av respektive produkt. Om du inte kan hitta i butiken ett lämpligt alternativ, är det alltid möjligt att göra en beställning på väggen.

Är det dyrt, men du kan skydda dig från många problem. För det första skulle möblerna i lägenheten vara precis rätt. För det andra kommer det att finnas problem i samband med brister eller fel som görs vid tillverkningen. Oavsett vilken metod förvärv av soffor, skåp och annat måste du följa nedanstående kriterier.Förlitar sig på dem, kan du vara säker på att köpa riktigt elit möbler:

 1. Om rummet är köpt antikviteter, bör du vara försiktig. Sådana artiklar har alltid ett dokument som bekräftar deras ålder och ursprung;
 2. Om vi ​​talar om en exklusiv produktion, bindningen på en av möbler måste vara autograf herre eller stigma;
 3. elit möbler av hög kvalitet täckt med flera lager av lack;
 4. Alla mekanismer är tillverkade av höghållfasta komponenter;
 5. Avsaknaden av miljöfarliga element och beläggningar;
 6. I tillverkningen används bara dyrt träslag.

Luxury Living kräver lämpliga fönster

Under större delen av hallen arrangemanget slutar vid ögonblicket för den sista plattan eller glas på en hylla spegelskåp. I själva verket är det inte den sista platsen är upptagen för att fastställa graden av komfort för att vara i rummet utseendet av Windows. När man väljer mellan de ljusridåer eller massiva gardiner, ges preferens till många av den andra utföringsformen.

Stor, vacker och elegant inredda fönster organiskt kompletterar inredningen i rummetStor, vacker och elegant inredda fönster organiskt kompletterar inredningen i rummet

Det är där den dolda vanligt misstag som orsakar dissonans uppfattning om rummet som en enda sammansatt lösningar. Dessa är de fall när fönstren omvandlas till något artsy, som uppenbarligen inte passar in i kupén.

Undvika detta hjälpa följande rekommendationer:

 • Djupt liggande alternativet kräver inte bara Gardiner, men fönsterluckor av medelstor;
 • Jämna ut effekten av långsträckta fönster som sträcker sig från golv till tak, för att hjälpa blinda av liknande storlek;
 • Om det finns två intilliggande fönster, kan du sätta en golvlampa eller hänga en bild i mellan,
 • Liten storlek fönsteröppningar kommer att bidra till att balansera gardinerna, tonen som är lite mörkare än taket och golvet.

Val av belysning för lyxigt boende

I denna fråga bör inte rusa in i ytterligheter som gör rummet obekväma eller lägga till ett stort antal "blinda" zoner. Antal funktionella system som används beror på storleken på lägenheten och bor i synnerhet. Om en sådan tillräckligt stor, sedan det centrala elementet är den klassiska fixturen med ett flertal små delar. I detta fall är det möjligt att skapa en sammansatt centrum.

Interiören i en lyx rum passar perfekt den ursprungliga kompakta ljuskronaInteriören i en lyx rum passar perfekt den ursprungliga kompakta ljuskrona

Det är bättre att upprätta en sådan modell, där riktningen för ljusflödet kan justeras. Tack vare denna funktion misslyckas med att leverera den önskade mängden ljus till varje punkt.

Du kan sedan gå vidare till arrangemanget av de enskilda ljus vinklar i rummet:


 1. Om det är tekniskt möjligt, under reparation, kan du ställa in systemet för att justera graden av omgivande ljus manuellt.
 2. Mellan de två säten eller soffa och fåtölj rymma lampa. Med två flerriktade glödlampor kan vara i den utsträckning som krävs för att belysa båda zonerna.
 3. Bordslampa upp till uppgiften att arbetsområdet belysning. Företräde bör ges till modellen, tillverkad i klassisk stil.

Hur man gör en lyxig interiör vardagsrum (video)

Klassisk design, som innehåller en hel del dekorativa element, blev norm i rika hem. Det viktigaste - att genomföra sina planer med försiktighet. Nykomlingar rusar för att fylla rummet dyra objekt, som ofta skapar en känsla av "smaklös". Designers rekommenderar att fokusera på det psykologiska snarare än material aspekt. Den som gick in i vardagsrummet bör baseras på en mängd olika faktorer att känna att vi talar om den lyxiga interiören.

Design chic vardagsrum (inredning foto)

011e947ccf9aca4orig 63 3619 33a06c8c9d14f80cd1ac2e3a71546fe8 725 1032 1976 41125 92814337 1327944429interer-gostinoy-komnaty-2

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

79 − = 76

map