Skapa dekorationer för vardagsrummet: 3 regler för designkonst

Skapa dekorationer för vardagsrummet: 3 regler för designkonst

12 October 2017Gör vardagsrummet en modern och unik är inte svårt, det viktigaste - att välja den ursprungliga inredningenGör vardagsrummet en modern och unik är inte svårt, det viktigaste - att välja den ursprungliga dekorSuschestvuet en otrolig mängd olika sätt att genomföra utformningen av hallen, och var och en av dem är olika i färg, rummets storlek, stil. Omklädningsrum kommer att kräva en hel del tid och ansträngning, men resultatet kommer att vara värt det. Modernt vardagsrum - det är vackra, eleganta och fashionabla rum, som kan överraska någon som de skulle vara.


Inredningen för rummet: efterbehandling alternativ

För att utföra utformningen av hallen, designers använder nymodiga teknik och efterbehandling material såsom dekorativa gips. Efterbehandling sker genom att förvärva material som appliceras på väggen. Kompositionen är en blandning i vilken det finns kemiska komponenter och pigment. Arbeta snabbt och enkelt med honom. Du behöver inte specialverktyg eller specialkunskaper. Det särskilda med denna dekoration är att det kommer att pågå i flera år, kan det målas.

Uppdatera utformningen av rummet är möjlig med hjälp av dekorativa strukturerad gipsUppdatera utformningen av rummet är möjlig med hjälp av dekorativa strukturerad gips

Det finns ett stort urval av gips:

 1. texturerad;
 2. struktur;
 3. relief;
 4. mosaik;
 5. Venetian.

vardagsrum inredning element: vad som är nytt

Människor i 21: a århundradet står inför varje dag stress, oro, liksom andra svårigheter. För att ta itu med dem är mycket lätt, eftersom detta bara för att komma hem tillräckligt för att koppla av och varva ner. Få det önskade resultatet kan bara vara under förutsättning att lägenheten eller huset kommer att vara bekväm miljö. Skapa interiören med sina egna händer ger insikter till sin bostad och dess atmosfär. Att få in i ditt vardagsrum, måste en person känna frid som kan uppnås genom att använda dekorativa elegant inredning.


Det är viktigt att inte korsa mycket randen som skiljer vardagsrummet från mycket modern och smaklös som ett kaos. Det är värt att notera att oavsett vad storlek i vardagsrummet, kan det vara lockande och lätt att använda. Hur man skapar ett vardagsrum inredning? Du måste först ta den rätta arrangemanget av möbler är stoppade och skåp.

Det är nödvändigt att på ett intelligent sätt närma dekoration i vardagsrummet, inte belamrad med onödiga saker som detDet är nödvändigt att på ett intelligent sätt närma dekoration i vardagsrummet, inte belamrad med onödiga saker som det

Det beror på ett intryck av rymd, sin komfort och skönhet. Inget behov av att stapla upp rummet en hel del punkter, eftersom detta kommer att vara det största misstaget.

Moderna designers föredrar att använda en minimalistisk stil. Symmetrisk situation, åtminstone de poster och slutföra sin kombination gör det möjligt att uppnå det önskade resultatet, och även visuellt utöka utrymmet. Om resten av projektet är över, måste du gå vidare till inredningen. Motionsanläggning måste också slutföra projektet, och godkännas och designern och ägaren av vardagsrummet.Vid utformning tar hänsyn till sådana faktorer som:

 • Valet av färg lösningar;
 • Fastställande av stil;
 • möbler ordning.

Om du vill ordna vardagsrummet med händerna, är det nödvändigt att noggrant studera de grundläggande reglerna för designkonst.

Överdriven dekorera vardagsrummet kan omvandla det till en smaklös och ful rumÖverdriven dekorera vardagsrummet kan omvandla det till en smaklös och ful rum

regler landskap

 1. Interiören måste finnas föremål såsom vaser, målningar, och se till att gardin.
 2. Utmärkt och elegant det vara en kombination av kontrasterande färger, såsom vitt och svart.
 3. Som en accent i rummet kan vara rack eller stå med bakgrundsbelysning.

Idéer för Living Room Decor: Hur man utforma interiören

dekor idéer kan vara mycket olika, men det viktigaste - det är att bestämma i vilken ordning stil kommer att avslutas.

Alternativ för väggarna tusen, men deras val beror på:

 • Rummet;
 • belysning;
 • Närvaron av skavanker eller defekter.

För Inreda kan tillämpas paneler, modulär eller standard målning, spegel, undertak, liksom många andra intressanta alternativ. Det största problemet anses vara valet av färg. Hur man genomför det? Vi måste lita igen på deras preferenser och egenheter i rummet. Om väggarna är blek i färgen, kommer den ljusa bilden vara på plats i rummet.

Klassisk stil är populära och efterfrågadeKlassisk stil är populära och efterfrågade


De mest populära stilen anses vara en klassiker, det är relevant för sådana särdrag som närvaro i det inre:

 • mattor;
 • tapisserier;
 • Stora speglar gammal typ;
 • Målningar i huggen ram;
 • Paneler för dekoration;
 • sammet;
 • Jacquard gardiner.

Det är mycket svårt att genomföra skapandet av interiören i en liten stad lägenhet. Du kan ge företräde nymodig stil, såsom eklekticism. Stilen är ganska anspråkslös. Dess funktion är användningen av tunna och japanska motiv, liksom modulära 3D-format bilder. Inte illa i ett rum kommer att se hyllor små, eleganta hyllor i vitt eller svart, liksom en mängd olika affischer och målningar av samtida konstnärer.

Grundregeln för dekoration av väggar

Att köket vardagsrum att spendera lite mer komplicerat än att bara leva.

Bakgrunder måste väljas så att de perfekt komplement utformningen av vardagsrummetBakgrunder måste väljas så att de perfekt komplement utformningen av vardagsrummet


Men om du utföra reparationer steg för steg, och observera vissa rekommendationer, då allt kommer att visa sig på bästa möjliga sätt:

 1. Inledningsvis bör kombinera stilen i rummet rätt färg, samt fylla tillbehör och möbler.
 2. Om du vill skapa det genom accent av ljusa färger på möbler, tapeter och tillbehör, bör det inte vara stor. Annars skulle rummet vara bra, men skolan plats.
 3. Det borde inte vara något i dekoration eller starkt ljus, eller vice versa, eftersom det är just bristen på smak. Om väggarna är ljusa, bör möblerna väljas därefter ljus.
 4. När det gäller miljön, bör produkter såsom soffor, väggar och tabeller inte vara skrymmande och bleka.

Korrekt närmade utformningen av vardagsrummet, fick hon verkligen trevlig att bo. Från komfort och bekvämlighet inte bara beror imponera gäster, men också sin egen stämning.

Intressanta idéer Living Room Deco

Att göra en levande är till stor del beroende på själva boende i huset, samt deras livsstil. Till exempel, de eleganta glamorösa människor föredrar att välja mättade färger, liksom den ädla blå, sammet möbler och olika kuddar. Ganska ofta, i det inre av spegeln kan ses, såväl små som stora tunga ristade ramar.

Living, som regel, är den gjord i enlighet med de önskemål och intressen ägarna av husetLiving, som regel, är den gjord i enlighet med de önskemål och intressen ägarna av huset

Denna Interiören är direkt beroende av en harmonisk kombination av färger, men de mest populära är:

 • beige;
 • blått;
 • Kaffe med mjölk;
 • brons;
 • Black.

För dem som föredrar att hålla sig till klassikerna, kan det vara lämpligt att föredra modulära produkter, både möbler och inredning. Ett rum i klassisk stil bör vara olika kvadrat inredning, samt målningar, grova former och originaltillbehör.

Design och inredning i rummet (video)

Massan av alternativ, är det endast nödvändigt att göra de rätta valen som kommer att glädja många år och glädja gäster. När möbler arrangemang bör överensstämma med regeln om 70 centimeter. Med andra ord, mellan varje typ av möbler bör vara minst 70 cm.

Dekorera vardagsrummet (foto)

2min63 16min44 123-11 123-12 123-21 1410 2016-05-26-57468af22aa44 3912 4810 2525-9

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

48 − 46 =

map