Självhäftande tapeter: 3 bästa sorterna

Självhäftande tapeter: 3 bästa sorterna

12 October 2017Självhäftande tapeter är mycket populära bland köpare eftersom de har ett brett utbud på marknaden och utmärkt kvalitetSjälvhäftande tapeter är mycket populära bland köpare eftersom de har ett brett utbud på marknaden och utmärkt kvalitet liksom många år sedan, nu tapeten är fortfarande den mest populära sättet att väggdekoration i alla rum. Men nu utbudet är så hög att bland sorten är svårt att göra rätt val rätt tapeten. Bakgrund Det finns olika typer och typer, som skiljer sig inte bara i utseende och den övergripande designen, men också tekniska egenskaper och kännetecken. Självhäftande tapeter är i en separat grupp av underarter tapet.


Självhäftande tapeter film och dess kvalitet

Inledningsvis denna typ av tapet som används för dekoration av badrum eller kök, till exempel under en tegelsten. Men i dag, på grund av förbättringar i produktionen, blev det möjligt att använda självhäftande film för dekoration av alla lokaler.

filmen är unikt genom att det kan limmas på väggarna och på möblerna.

Självhäftande tapeter är mycket enkelt pokleit sina egna händer utan inblandning av experterSjälvhäftande tapeter är mycket enkelt pokleit sina egna händer utan inblandning av experter

Filmen kan verka som den huvudsakliga dekorativt överdrag eller användas för att skapa ett dekorativt element.

För att klara självhäftande tapet kan äga, så avslutar det inre av detta material inte nödvändigtvis kräver hjälp av specialutbildade hantverkare. Det är viktigt att notera att tapeten kommer att se bättre om väggarna är pre-linje och fri från olika defekter.


Förutom att underlätta installation är också värt att notera, och lättheten att demontering av materialet. Ta tapeten är lika enkelt som fastnar. De bör inte vara våta med vatten och skrapa med en skrapa. Varje limmade bandet bara kommer från hela remsan, vilket avsevärt minskar tiden för reparationsarbeten.

Bakgrund för väggar, självhäftande - sånt

Tapetklister är ett material fel sida är täckt med en vidhäftande baksida och en skyddsfilm, som kan rivas av tapetklister på väggen utan användning av lim. Den yttre sidan av tapet kan vara olika.

PVC-film har utmärkt hållbarhet och använda den främst för möblerPVC-film har utmärkt hållbarhet och använda den främst för möbler

Det vanligaste materialet för framsidan av tapeten är följande exempel: 1. PVC-film. Obverse representerar matt eller blank yta. Denna film sträcker sig perfekt och har hög hållfasthet. Men detta material är bäst för möbler. Valsarna kan ha olika färger, vilka vardera kan vara monokromatisk eller färg struktur, kan det också vara en ritning eller imitation.
 2. Satine. Adhesive satin tapet kan också vara namnet på vävnaden. Kännetecknande för dessa tapeter är deras skönhet och design. Detta material används oftast när man skapar fototapet. Sådant material lätt kan användas för väggarna i rummet.
 3. Cork. Kork tapet är förbättrade tyget utseende. Ett utmärkande drag av tapeten är ljud- och värmeisoleringen. Tapetklister kork vax har ett extra lager, vilket avsevärt förbättrar deras liv.

Ett stort utbud av mönster möjliggör användning av dessa tapeter för olika ytor och alla rum.

Hur man dekorera insidan: självhäftande tapeter möbler

Mångsidighet tapeter är att den kan användas inte bara för dekorativa väggar, men även för möbler. Självhäftande film och tapeter har många fördelar.

Självhäftande tapeter kan användas till möbler dekorationSjälvhäftande tapeter kan användas till möbler dekoration

Med hjälp av filmen kan uppnå följande mål:

 • Att arbetsytan. Självhäftande film kan användas för skyddsändamål. Det kan hjälpa till att skydda ytan på fönsterbrädan, bänkskiva på köksbordet eller en dator. Tack vare filmytan kan skyddas från flisning, repor och slitage snabbare.
 • Restaurering. Om arbetsområdet har skadats och dess utseende är dålig filmen kommer tillbaka möblerna förlorade skönhet och attraktionskraft. Efter att ha valt önskad färg kan du utföra restaureringsarbete med ett bord, en garderob, dörr och andra möbler.
 • Skydda möbler från UV-strålar. För att skydda rummet från extra hit av UV-strålar, kan filmen fastnat i fönstret.
 • Dekorera. Med hjälp av film, är det möjligt att ändra någon möbel till din smak.

Till exempel kan en enkel soffbord ändras genom en enkel film.

Vi använder filmen ordentligt: ​​tips och tricks

Hålla sig till tapeten serveras så länge som möjligt och göra bra med sina arbetsuppgifter, är det viktigt att följa reglerna för drift och användning av filmen.

Självhäftande film för att hjälpa dig längre behöver rengöra väggar alla tidigare deponerade materialetSjälvhäftande film för att hjälpa dig längre behöver rengöra väggar alla tidigare deponerade materialet


Viktiga rekommendationer:

 • Före användning tapetklister, är det nödvändigt att förbereda ytan, efter rengöring från smuts och damm;
 • Om ytan är porös eller grov, då måste primas;
 • Appliceringsytan bör helst vara en trä eller lackerat;
 • Vid skärning Bonded stycke, glöm inte att lämna en marginal på flera centimeter;
 • Vid skärning ett visst mönster, klippa filmen bättre på framsidan.

I närvaro av simuleringen på tapeten, måste du klippa bandet i sömmarna.

Är det möjligt att limma självhäftande film på tapeten

Självhäftande tapetklister kan vara helt alla underlag. Återställas eller ändras. Ett utmärkande drag av filmen är att det inte är rädd för vatten, är det lätt att panorera vid förorening för henne.

Självhäftande film kan limmas både på den rengjorda ytan av väggarna, och den redan sticked tapetenSjälvhäftande film kan limmas både på den rengjorda ytan av väggarna, och den redan sticked tapeten


Dekorera med självhäftande film kan vara helt annorlunda yta. Oavsett om det är dörren, garderob, fönster, dörr eller vägg. Filmen är väl fäst på tapeten, så beslutade att dekorera folien tapeten, kan du inte ta bort från väggen, och ovanpå dem för att klistra in önskade dekorativa element. Men i detta fall är det bättre att använda för att limma små dekorativa bitar.

Adhesiva filmen är inte nödvändigt att limma på en texturerad eller präglade tapeter, såväl som dekorativa gips, eller en glansig yta av filmen kommer att upprepas varje kurva och ytråhet.

Ofta dekorerade med tapetklister förekommer i en del av rummet. Till exempel med hjälp lim fototapet, kan du dekorera en vägg. Detta är ett bra alternativ för efterbehandling ett barns rum. Till exempel kan izrisoval barn tapeter täta toppen av självhäftande film kommer inte bara vacker, men också praktiskt, eftersom nästa gång när barnet har återigen izrisuet film, kan det vara lätt att tvätta.

Hur man limma etiketter med dina egna händer (video)

Självhäftande tapeter funnits under lång tid, men deras popularitet bara ökar för varje år. För att förklara detta faktum är mycket enkel, eftersom produktionen inte är på plats och skapa nya limmet tapet i utseende och kvalitet är inte sämre än andra efterbehandling material. Med hjälp av dessa tapeter, kan du helt möblera alla rum, föredrar inte bara köket eller badrum, men också använda dem för att reparera dagis, sovrum, vardagsrum och andra rum.

Självhäftande tapeter (foton)

0c6ecc2ebf94f4658e43f4c6d843965f 1-56 3 17ds 36f74c70838cd7de426cf424a0a4ed4a 49a915e014f2c1793f46093f152a0f11 47 71image001 100oboiruD054int 136.374

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

98 − = 91

map