Siffran gips på väggen: 4 kompetens för att skapa och modern metod

Siffran gips på väggen: 4 kompetens för att skapa och modern metod

12 October 2017För att göra ett inre rum kan vara kreativ och intressant med hjälp av originalverk av gipsskivorFör att göra det inre av rummet en kreativ och intressant, kan du använda de ursprungliga uppgifterna från gipsokartonaPreobrazit "tråkiga" väggen är mycket enkelt med hjälp av gipsskivor och fantasi av befälhavaren. Siffror från gips förvånansvärt varierade, så på någon vägg (nisch för TV) eller tak (mönster och geometriska former), kan du skapa ett riktigt mästerverk. Man behöver bara föreställa sig hur lyxigt det kommer att se på taket i barnens rum fairy fjäril, som vingarna är målade i olika färger och dekorerade med spotlights. Sådan skönhet kan motstå inget barn. Och vad värdinnan inte drömma om en modern och originell mat? Flavor kök inredning ger en kopp kaffe från gips.


Blomma av gipsskivor: idén för dekoration av väggarna och taket i sovrummet

När plätering väggar gipsskivor bör överväga vilken typ av yta som kan vara så komplicera arbetet och förenkla den. Blomma på väggen i sovrummet eller vardags i vår tid mycket populär, men det kan inte skapa i varje rum.

Gipsskivor ger oss möjlighet att multi-level tak, men det är viktigt att tänka på höjden av den ursprungliga - om mindre än 3 m, är det inte nödvändigt att göra mer än två nivåer, som en hängande struktur kommer att störa.

Elegant inredning kompletterar flickans rum hjälper dig extra blomma gipsskivor takElegant inredning kompletterar flickans rum hjälper dig extra blomma gipsskivor tak

Om så önskas, skapa en imitation rosor ska inte räkna minst tre skikt för att uppnå önskad effekt. All abstraktion och siffran är mycket lastutrymmet, så att de inte rekommenderas i små utrymmen. Innan vi går vidare till utformningen av väggarna i gips siffror som krävs för att uppmärkning.

Funktioner i markup innan du skapar en vägg av en blomma:


 1. Layouten måste göras på en plan yta - bättre på golvet.
 2. För att skapa cirkeln (kronblad) med stor diameter är det viktigt att använda en speciell avdelare.
 3. För att rita en cirkel med diametern när du skapar ståndare eller kronbladen på en blomma i framtiden måste stå i mitten av målet nejlikor och knöt ett snöre till det och till dess slut av en penna.
 4. Om ytan är perfekt plan, kan blomman vara monterad på huvudplanet.
 5. När du skapar ökade omedelbart att göra tre cirklar, varje nivå minskning jämfört med föregående 1/3. Och för att göra konturerna av cirklar (kronblad) ojämn form, vilket är typiskt ros, måste du först skapa en färdig bild, och sedan klippa det.
 6. När du använder nivå är det viktigt att göra en layout av platser på ytterväggen för att stödja fästelement. Det bör inses att mellan skikten av gipsbeläggning och basen takutrymmet måste förbli minst 8 cm. Är nödvändig Detta gap för att säkerställa ventilation och monteringsfixturer.
 7. Fixeringsramen och hålla ledningarna under lamporna ska göras samtidigt.

Blommor på gips kan fästas som en indragen från huvudnivån, och nära - allt beror på den önskade utformningen och höjden på taket.

Inredning mönster på väggarna i gipsskivor

Med hjälp av specifika mönster för väggarna kan visuellt öka eller minska utrymmet. Olika siffror finns särskilda kompositioner som också kräver omsorg och precision. Heavy design gör yrkesverksamma att genomföra ovanliga idéer inom inredning, så ju mer komplexa abstraktion - rikare rummet ser ut.

Siffror från Gips - ett bra sätt att komplettera väggen och göra det intressantSiffror från Gips - ett bra sätt att komplettera väggen och göra det intressantFör att skapa mönster i gips kräver speciella verktyg, både elektrisk och manuell: hammare, en borrmaskin, en bulgarisk, en cirkelsåg, elektriska saxar, måttband, nivå, hammare, trianglar, pennor, kompasser och mycket mer. För att göra raka snitt bör användas med en speciell skärblad. Ett skär bärs på linjer utarbetats venturing bladet 2 mm i gipsskive konstituens. För att skära hål och inre omkrets använder elektrisk sticksåg eller slipmaskiner.

Siffror från gipsskivor kan utföra inte bara en dekorativ roll, men också fungera som hyllor och nischer.

För att skapa mönster på väggarna är mycket lättare än i taket, eftersom de inte tröttnar händer med bibehållande av deras skjul. Men är tekniken prestanda väggmönster inte så enkelt som det verkar vid första anblicken. Vad som finns i väggar, tak som måste monteras extra infästning och element - detta är den mest tidskrävande uppgift att utföra att styrkan är inte för alla.

Siffror från gips till väggen i alla rum

För att göra olika former av gips är viktigt att förstå egenskaperna hos detta material. Om så önskas, skapar en viss form i första hand måste du korrekt placera profilnivå, för att göra valv, nischer och fäst rutan för att hålla ledningarna för belysning och först därefter fästa det färdiga mönstret till ytan.

Former kan vara komplexa och exklusiva (i flera nivåer), och kan vara standard.

Gipsskivor är tillräckligt plastmaterial, så det kan lätt dekorera någon elegant interiörGipsskivor är tillräckligt plastmaterial, så det kan lätt dekorera någon elegant interiör

De mest enkla mönster (1-2 Tiers) på gips ark kan göras utan hjälp av proffs.

Du måste skapa komplexa former av gipsskivor:

 1. Besitter professionella verktyg som låter dig skära böjda element i samma plan.
 2. Kunna skapa mönster, bildvolym och även effekten av 3D.
 3. Utveckla projekt av hög komplexitet, till exempel, ovala och rundade form gipsskivor, slåtter vinkelpartier snett tak, mjuka övergångar och lika avstånd mellan nivåerna.
 4. För att kunna böja gipsmaterial med hjälp av specialverktyg.

Helt enkelt för att det viktigaste har en oemotståndlig lust och entusiasm som kommer att bidra till skapandet av den ursprungliga designen.


Hur man gör egna händer lockigt gipsväggar

Om du vill göra lockigt väggarna i ditt rum, i form av bulkdiamantformade, kvadratiska, ovala, cirkel eller rektangel bör gå vidare för att utveckla ett litet projekt och genomföra markup. Alla element skärs ut med hjälp av en kniv eller en elektrisk konstruktion pussel. Om så önskas böja gipsskivor ark för att skapa en sluttande tak kräver professionella verktyg och specifika kunskaper och färdigheter för att öva dem.

Gör originalverk av gips kan vara deras egna händer, det viktigaste - i förväg för att bestämma form, storlek och utformningGör originalverk av gips kan vara deras egna händer, det viktigaste - i förväg för att bestämma form, storlek och utformning

Bend gipsskivor på två sätt: torr och våt. I praktiken är den andra metoden den mest tillförlitliga och praktiska.

Obverse ark bearbetas piggroller, för bättre impregneringsvätska. Sedan, och samma sida rikligt vätts med vatten. Ark kan börja böja vid utgången av 2-3 timmar. Således kan du skapa en unik tredimensionella figurer, som du inte ens drömt om.

Hur är siffran gipsskivor (video)


Utmärkta multi-level väggar eller tak, dekorerad med snidade ornament och ljus - det är inte bara gips mantlar och ett konstverk. När du väljer mönster för väggar eller tak bör ta hänsyn till området av lokalerna. De halvcirkulära mönster och abstraktioner med skarpa hörn kan ge höljet en viss stil, så var inte rädd för att experimentera med det inre dekoration.

Design gips siffror (foto i det inre)

91-1024x768 Dizajn-podvesny-h-potolkov-iz-gipsokartona-3 dizajn-potolka-iz-GKL dizajn-potolka-kuhni-iz-gipsokartona Chto-sleduet-znat-pri-montazhe-slozhnyih-potolkov-iz-gipsokartona dizayn-potolka-iz-gipsokartona-svoimi-rukami-07 dizayn-potolka-v-spalne-67 Dostatochno-prostoy-dizayn-potolkov-iz-gipsokartona-dlya-kuhni dizajn-potolkov-iz-gipsokartona-15 figuri-iz-gipsokartona-1024x682

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 5 =

map