Self-schilderij gang: 5 ontwerpideeën

Self-schilderij gang: 5 ontwerpideeën

12 October 2017Als de hal is groot, het is beter om te schilderen in een koude of felle kleuren, maar als klein - in het lichtAls de hal is groot, het is beter om te schilderen in een koude of felle kleuren, maar als klein - in het licht verfhal interieur - dit is een zeer moeilijke taak, om te gaan met die gemakkelijk en met een maximale snelheid van alleen een professionele blik. Echter, als er geen wens of het vermogen om specialisten te raadplegen, kan de vraag worden opgelost op zijn eigen. Het belangrijkste ding - het is het verlangen om te creëren en te experimenteren. Verlangen om altijd te werken levert positieve resultaten!


foto's, waarbij rekening wordt gehouden met: Hoe de muren in de gang te schilderen

Het schilderen van de muren - een van de snelste en eenvoudigste manieren om de kamer te versieren en maken het een langverwachte reparatie.

Echter, dit kan worden gedaan op verschillende manieren:

 • Door middel van een verscheidenheid van texturen;
 • monogaam;
 • Het gebruik van verschillende kleuren of tinten.

Hal, gemaakt in de stijl van hi-tech, perfect blauwHal, gemaakt in de stijl van hi-tech, perfect blauw

Bepaalde patronen, modetrends of regels op dit punt bestaat eenvoudigweg niet. Iedere huiseigenaar kiest de optie die lijkt hem het meest aantrekkelijk.

Om niet te misrekenen met de registratie, is het belangrijk om na te denken over wat we zouden willen zien in het einde: rustige kamer aan de binnenkant of met een zeer felle accenten. Vanuit deze wens en de noodzaak om een ​​start in de toekomst te maken. Meestal, de gangen geschilderd in neutrale tinten die perfect bij elk interieur. Als u wilt, kunt u de saaie sfeer van heldere accessoires en huishoudelijke artikelen te verdunnen.


Het gebeurt vaak dat inspiratie komt niet vanzelf, dus het kan lenen uit het werk van specialisten. Hun foto-proposals zeker zijn vrij beschikbaar, dus zoek onder hen de gewenste optie in de kelder. Dergelijke imitatie zal zeker ten goede komen! Echter, het is altijd nodig om hun eigen wijzigingen aan te brengen. Dan is het ontwerp eruit zal zien echt exclusieve.

In welke kleur aan de gang van een gemiddeld appartement te schilderen

De overvloed van de voorstellen coatings industrie is zo groot dat klanten niet moeilijk zal zijn om elke gewenste kleur aan te schaffen. Maar hoe goed het past in het huidige interieur? Het antwoord op deze vraag is soms erg moeilijk te vinden. De ziel wil vaak één, maar de realiteit dicteert een heel andere voorwaarden. En het is zeker de moeite waard een luisteren, als een familie wil om de meest gunstige voorwaarden te krijgen. Minst favoriete kleur is heel snel begint te irriteren, dus het is in elk geval zal moeten veranderen. Waarom naar extreme maatregelen, als het mogelijk is om uitstekende resultaten van de eerste keer te bereiken.

Vaak worden de gangen geschilderd in neutrale kleuren zoals beigeVaak worden de gangen geschilderd in neutrale kleuren zoals beigeAlgemeen aanvaarde "ideaal" kleuren voor de gang zijn:

 • Lichtbruin;
 • poederachtige;
 • De lichte tinten groen, paars en zelfs rood.

Voor degenen die niet zeker weet hoe het eruit zal zien als een huis in een paar jaar, het is perfect voor een lichtbruine kleur. Kan "leer" met elk element in het vlak en eventueel is het voordelig om de intensiteit te veranderen.

Andere, meer "kleurrijke" tonen zijn genoeg vordering en niet altijd harmonieus blik in de gang. Ze hoeven alleen maar in die gevallen om te kiezen wanneer een hele huis in hetzelfde concept. Dan is een kans om te misrekenen verwaarlozen!

Welke kleur om de muren te schilderen in de gang klein appartement

Het probleem van de eventuele kleine appartement is dat de omvang ervan wenselijk zijn om de visuele te verhogen, zelfs ten koste van goed gekozen kleuren zou zijn.

Om een ​​kleine gang visueel te vergroten, moet worden geschilderd met een witte of beige verfOm een ​​kleine gang visueel te vergroten, moet worden geschilderd met een witte of beige verf

Voor een kleine ruimte is categorisch onaanvaardbaar:

 • De muren zijn geschilderd in donkere tinten;
 • De aanwezigheid van schreeuwen decoratieve elementen;
 • Te opdringerig design.

De makkelijkste manier is alleen maar om de muren te schilderen in een favoriete kleur en geniet van uw favoriete werken. Toch zou een dergelijke oplossing al te saai. Bovendien, dat zelfs de beste kwaliteit verf na verloop van tijd sterk gedimd.

Als gevolg hiervan zal de gang gewoon te herinneren van het ziekenhuis kamer. Het is beter om verschillende kleuren te gebruiken, van zeer zacht voor de levendiger. En, natuurlijk, vergeet niet over het verfraaien elementen. Dus zelfs in een paar jaar het interieur eruit zal zien de meest voordelige. En, als ik wil de decorelementen verandering kan worden vervangen door nieuwe.

Op hun eigen of met de hulp van professionals

Opties zelfherstellende werk in hun eigen goed, maar erg duur in termen van human resources. Om de benodigde alleen voor degenen die vertrouwen hebben in hun capaciteiten en zijn niet bang om te gaan met moeilijkheden werk te verrichten.


Bij het ontbreken van ervaring in het schilderij is de moeite waard de tutorials vóór aanvang van de werkzaamhedenBij het ontbreken van ervaring in het schilderij is de moeite waard de tutorials vóór aanvang van de werkzaamheden

Wat ook de variant ontwerp van de gang, het kan op twee manieren worden uitgevoerd:

 • onafhankelijk;
 • Door middel van de mensen in dit beroep.

Over de voordelen niet hoeven te de tweede optie te zeggen, omdat deze professionals zijn gewend te werken op het geweten. Ze zal het werk snel, efficiënt spectrum toevertrouwd uit te voeren en, indien nodig, zelfs een goed advies geven. Echter, voor al het goede in het leven komt op een prijs. Bovendien, heel veel.

Het proces van het schilderen van de hal en de opzet ervan (video)


Schilderen hal en de verdere inrichting - het is een zeer spannend proces, dat kan omgaan met zonder de hulp van gespecialiseerde professionals. Het belangrijkste ding om te begrijpen wat begon dit alles, en wat het resultaat bedoeld om te brengen. Dan zorgen te maken over de uitkomst van het hebben begonnen bedrijven gewoon niet hebben.

Details: welke kleur aan de gang te schilderen (foto voorbeelden)

2 4 001 --- 2 13 78 107-5-madeira-canyon6 1920x1080resizeinterior35531327940197 1920x1080resizeinterior11430341357494689 1920x1080resizeinterior12037881358772322 1920x1080resizeinterior31250761393363297

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 26 = 27

map