Selectie van kant-en-ladders 3 belangrijke eisen

12 October 2017Afgewerkte trap kan variëren in kleur, vorm, prijs en materiaal waaruit zij zijn vervaardigdAfgewerkt trap kan variëren in kleur, vorm, prijs en materiaal waaruit ze zijn gemaakt Tijdens de bouw van het gewenste product als een ladder, moet u rekening houden met de karakteristieken van alle levende in het huis van de familie, omdat de belangrijkste site van de veiligheid en het comfort zou moeten zijn, terwijl de tweede - verschijning. Houten trap tonen niet alleen de esthetische smaak van de eigenaren, maar ook zijn milieuvriendelijk en natuurlijk.


Klaar houten trap: mooi en praktisch

Om te resulteren in een dergelijk onderwerp in het interieur, dat zal voldoen aan alle bewoners van het huis, moet u aan bepaalde voorwaarden voldoen.

Ze zijn:

 1. Eenvoud en gebruiksgemak op het moment van de trap - vooral deze tijd moet worden beschouwd, als het huis wordt bewoond door ouderen of kleine kinderen. Immers, er zijn deze vormen van ladders die aantrekkelijk zijn in het interieur kijken, maar ze zijn niet erg comfortabel in het dagelijks leven.
 2. Betrouwbaarheid - een soortgelijke punt moet worden overwogen wanneer er een ladder constructie. Omdat elke fout kan leiden tot een geleidelijke losraken van de constructie en daardoor zijn falen.
 3. Een harmonieuze combinatie met andere objecten in het interieur - trap gemaakt van hout moet worden gemaakt in de stijl, dat is de belangrijkste huis, en niet te onderscheiden van de massa.

Afgewerkt houten trap bezit een groot aantal voordelen, waaronder we de ecologische compatibiliteit en goede esthetische kwaliteit moeten vermeldenAfgewerkt houten trap bezit een groot aantal voordelen, waaronder we de ecologische compatibiliteit en goede esthetische kwaliteit moeten vermelden

Experts zeggen dat het beter is om te besparen op de hoogte en lengte van de stappen, maar om een ​​comfortabele breedte te maken. Een dergelijke houding is een garantie voor veiligheid en vormt een minimaal risico op letsel voor alle leeftijdsgroepen.


Handig klaar trap naar de tweede verdieping

Vaak worden de trap te kopen van de plank, maar je kunt ook doen hun eigen productie.

En voor de eerste en voor de tweede optie, moet je om berekeningen te maken:

 • Leid hoogte tussen de eerste en tweede verdieping;
 • Berekend de hoogte en het aantal stappen;
 • Gekozen materiaal en kleur.

Serial leeg trap fabrikant ontwikkelt, en de persoon beslist om te kopen op basis van hun wensen en eisen van het terrein. De meest populaire bedrijven die zich bezighouden met een dergelijke productie is Profi&Hobby, want het heeft een groot aantal uitstekende recensies, na vele jaren van de exploitatie.Kies een kant en klare ladder nodig is, op basis van het ontwerp en de vloeroppervlakteKies een kant en klare ladder nodig is, op basis van het ontwerp en de vloeroppervlakte

De eenvoud ligt in het feit dat elk element afzonderlijk verpakt en wordt vervolgens gevouwen delen, als ontwerper. Prijsklasse varieert in feite rekening houdt niet alleen de hoogte van de constructie, maar ook het materiaal waarvan het is gemaakt. Wood elite soorten zullen aanzienlijk hoger en duurder dan gebruikelijk, en de metalen trap, compleet met een groot aantal valse bocht, duurder dan een eenvoudige, high performance optie.

Als dit product op bestelling gemaakt volgens de individueel gekozen parameters, zal veel hoger dan de uiteindelijke structuur die moet handmatig te verzamelen kosten.

Selectie van stijlen klaar ladders van hout

Zelfs de houten trap zijn verschillend in kleur en type van houtconstructies, afhankelijk van de gekozen stijl.

Bijvoorbeeld:

 1. Het interieur in Scandinavische stijl gekenmerkt door lichte kleur producten, die vaak om een ​​vergelijkbaar effect te bereiken, zijn de stappen in het wit geschilderd. Het is ook gebruikelijk en gecombineerde trappen - metaal en hout.
 2. Russische folk stijl wordt vertegenwoordigd door massieve trap gemaakt van hout, waarin de leiding houtsnijwerk handgemaakt, het afschilderen, of florale motieven, of een verscheidenheid aan studies. Meesters van hun ambacht te creëren ware meesterwerken die de dromen belichamen in de werkelijkheid en geven een kamer comfort en warmte.
 3. Trap van metaal, versierd met een mooie smeedijzeren, benadrukken het moderne en elegante high-tech, maar ook de meest duurzame en robuust te zijn.

Houten ladder van bruine kleur perfect passen in het interieur, ontworpen in de stijl van het landHouten ladder van bruine kleur perfect passen in het interieur, ontworpen in de stijl van het land

Het enige nadeel is de gladde metaal - om dergelijke gedoe te voorkomen, is het raadzaam om rubber dorpellijsten te kopen, terwijl het lopen is veel eenvoudiger en gemakkelijker.

Criteria voor de selectie van de uiteindelijke ingang trap

De entree trap, verkocht als een afgewerkt product moet voldoen aan bepaalde criteria.


namelijk:

 • Het moet comfortabel voor alle gezinsleden, en is gemaakt van hoge kwaliteit en veilige materialen;
 • De locatie en grootte moet overeenkomen met elkaar;
 • De financiële vraag is niet minder belangrijk, dus voordat je iets koopt moet vertrouwd zijn met het bereik van elke onderneming, en op maat van uw huis aan te passen.

Er zijn vele soorten van ladders - verdraaid, met en zonder leuningen, klassiek, stepper. Wilt u een goedkope trap te kopen voor voorstedelijk gebied, is het beter om te verblijven op de definitieve versie, die moet worden verzameld. Dergelijke ontwerpen vereisen geen speciale vaardigheden, en helpen geld te besparen.

Voor het onafhankelijk creëren van trappen, moet je hout te kopen - vaak afkomstig uit eiken of as, om de instrumenten te bereiden en berekeningen maken. Dan, na het plan, kunt u te maken en monteren van de structuur.

Als het huis heeft kleine kinderen, hebben de trap te worden uitgerust met een leuningAls het huis heeft kleine kinderen, hebben de trap te worden uitgerust met een leuning

De meest populaire zijn houten en metalen trappen, maar de moderne modetrends zijn niet statisch, en de ontwikkeling van niet minder effectief en handige producten gemaakt van andere materialen. Glas trappen lijkt onpraktisch en kwetsbaar, maar het is een misvatting, want er gebruikt en een hoge sterkte glas dat zware belastingen kunnen weerstaan ​​en om het effect van het luchtruim te creëren.


Het enige nadeel van dit product is het ontbreken van een leuning, kan het niet genoeg handige optie zijn als je kleine kinderen en ouderen hebben.

Pasklare ontwerpen voor een standaard berekeningen, zodat we ongeveer de hoogte en breedte van de trappen, en de grootte van de gehele structuur aannemen.

Stone trappen zijn niet zo gebruikelijk als hout of van metaal, maar ze hebben ook verschillende kleuren en types van facturen. Deze producten zullen aanvullen en accentueren de moderne stijl of modern, maar zijn duurder en zijn veel zwaarder dan al eerder besproken.

Brick trappen vaak gebruikt in landhuizen, waar sprake is van een veel ruimte, deze structuren zijn enorm, maar ze zijn ook duurzaam als steen. Concrete trappen zijn erg origineel, want met dit materiaal kunt u interessante vormen te bereiken, het creëren van een ontwerp voor elke smaak en het toepassen van de meest gedurfde ideeën.

Overzicht van de afgewerkte trappen (video)

Ook goed en efficiënt, kunt u de ruimte te gebruiken onder de trap. Voor deze doeleinden meer geschikt metalen of houten constructies, waarmee u kunt een klein kantoor instelling te plaatsen, waar een tafel en een computer. Niet minder interessant idee is om een ​​kabinet te installeren op deze plek voor seizoensgebonden kleding. Bij een dergelijke inrichting, kan worden opgeslagen en kleine huishoudelijke apparaten.

Voorbeelden van geprefabriceerde trappen (foto interieur)

060315101540FLY 0a354400b842ee91920a9235fe08f4ba 1 2110 5-To-zhe-vid-sverhu 48afd144bd67a58f3fb2c8ee81a5eea3 1500-4764673ce0810d2d20e8b89a752117e2 550827311 632112d3f4c8fe690d0ea8b102f317c3 a5848aaab7a82317bfb75aeeebb664f7

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

54 + = 55

map