Selecteer uitschuifbare draaibare beugel voor plafond TV

Selecteer uitschuifbare draaibare beugel voor plafond TV

12 October 2017Vastzetten van de televisie aan een plafond niet alleen versieren uw interieur, maar ook de nadruk leggen op het oorspronkelijke ontwerp van de kamerVastzetten van de televisie aan een plafond niet alleen uw interieur te verfraaien, maar ook de nadruk leggen op het oorspronkelijke ontwerp komnatyMozhno of de tv aan het plafond? Maak dergelijk construct kan worden bepaald dat het plafond of de baanspanning voldoende sterkte. Daarnaast is het noodzakelijk om rekening te houden met het gewicht van de TV. een speciale constructie te vervaardigen voor het bevestigen van de machine. Verder voordat het werk nodig om gaten in de ondergrond of de baan spanrol maken.


Vastzetten van de televisie naar de gipsplaten plafond

Veel mensen geloven dat te bevestigen de tv aan op een gipsplaten plafond is onmogelijk, omdat gipsplaten platen hebben een lage sterkte. Echter, het is het niet. Attach intrekbare zwenkbeugel op gipsplaten plafond kan zijn.

Intrekbare arm perfect voor montage van de TV, zelfs op gipsplaten plafondIntrekbare arm perfect voor montage van de TV, zelfs op gipsplaten plafond

Installatie constructie wordt in de volgende volgorde uitgevoerd:

 1. Bepaal de plaats waar de televisie-ontvanger is ingesteld. Op dit punt is het noodzakelijk om een ​​gat te boren met een diameter van 5-6 mm.
 2. Daarna, kies een plek voor het monteren van de beugel. Vergeet niet dat er een Support-sectie voor de montage-locatie zou moeten zijn.
 3. Maak een gat onder de beugel. De diameter van het gat mag niet meer zijn dan 25 millimeter.
 4. Maak spacers. Het gebruik ervan voor het vervaardigen van kunststofbuizen.
 5. Maak gaten in de betonnen vloer. In deze gaten aan de ankerbouten voegen.
 6. Bevestig de beugel.

Vergeet niet dat ankers moet zinken in de basis van het betonoppervlak. Anders zal de beugel stevig te vergrendelen. Daarnaast is ten strengste verboden om de console rechtstreeks op de gipsplaat vellen.

Hoe maak je een mount te kiezen voor uw TV op het hoge plafond

Wilt u een telescopische mast te gebruiken, moet u rekening houden met een aantal nuances in de selectie van bevestigingsmaterialen. Alle beugels kunnen worden onderverdeeld in vaste en flexibele. Het eerste moet worden gebruikt, wanneer het plafond gelaagde of heeft een ongebruikelijke configuratie. Vaste beugels zijn duurzamer, maar ze kunnen niet worden gebruikt als u de opgespannen doek van PVC-panelen.


Voor hoge plafonds moeten worden gekozen vaste beugels, rekening houdend met hun technische kenmerkenVoor hoge plafonds moeten worden gekozen vaste beugels, rekening houdend met hun technische kenmerken

De belangrijkste parameter van de beugel is de maximale laadcapaciteit. Voor de selectie van de optimale product gebruik van speciale technische voorschriften.

De volgende parameters ook bij het kiezen van steun moet rekening worden gehouden:

 • De aanwezigheid van de kabelbox. Kies beugels met dozen voor het geval dat je niet kunt passen in een plenum van communicatie.
 • De aanwezigheid van de schappen. Sommige modellen hebben gespecialiseerde planken, die zijn ontworpen voor TV-tuner of DVD-speler.
 • product kleur. Fasteners moeten harmonieus integreren met het interieur. Het is wenselijk dat de kleur van de plafondhouder en hetzelfde.
 • Veelzijdigheid. Als u van plan bent te installeren op een arm 42-inch TV, liever uiterst flexibel groot formaat haakjes.

Gemotoriseerde beugel voor TV aan het plafond

Beugels macht gebruikt minder vaak vanwege de hoge kosten. Monteren dergelijke constructie is op soortgelijke wijze uitgevoerd. Echter, is het het beste om de installatie van gemotoriseerde mounts deskundigen machtigen als het ontwerp is zeer kwetsbaar en gemakkelijk vervormd.Ondanks de hoge kosten en complexiteit van beveiliging, gemotoriseerde beugel ziet er geweldig uit op het plafondOndanks de hoge kosten en complexiteit van beveiliging, gemotoriseerde beugel ziet er geweldig uit op het plafond

Het installeren van een gemotoriseerd systeem alleen doelmatig, wanneer de diagonaal van uw TV meer dan 32 inches. Als de tv meer dan 42 inch diagonaal, is het het beste om een ​​speciale plafond lift, die de monitor in de dikte van het plafond zal verbergen in te stellen.

Bij het selecteren van gemotoriseerde modellen aandacht besteden aan:

 1. De bouwkwaliteit.
 2. Draagvermogen van de kant.
 3. Afmetingen van het product.
 4. De mogelijkheid om de arm naar zijn oorspronkelijke positie automatisch terug nadat de TV is uitgeschakeld.
 5. Fabrikanten. Gevestigde producten van het Koreaanse bedrijf Alerta, Benatek b Meliconi.
 6. De kwaliteit van het draaimechanisme.

Hoe kan ik de tv aan het betonnen plafond

Voor het uitvoeren van de TV aan betonnen plafond kan alleen het geval zijn als de ondergrond heeft geen scheuren of chips. Bij voorkeur voor de installatie van het aan het plafond en stopverf primeroplossing beugel.

Vastzetten van de televisie naar de betonnen plafond is niet alleen betrouwbaar, maar ook de oorspronkelijke beslissing voor uw kamerVastzetten van de televisie naar de betonnen plafond is niet alleen betrouwbaar, maar ook de oorspronkelijke beslissing voor uw kamer

Hoe de beugel installeren op een betonnen plafond:

 • Kies een plaats in de beugel en trok zijn lay-out.
 • Boor een gat in het plafond. Vergeet niet, moeten hun diameter overeenkomen met de diameter van de bout. Boorgatdiepte moet iets groter zijn dan de lengte van de bout zijn.
 • Bevestig de framebeugel. Hiertoe plaatst de bouten bijzondere plek vulstof en bijbehorende moeren vast. Ook wordt aanbevolen dat de uitstekende delen van de draadondersnijding behulp slijpmachines.
 • Schroef de decoratieve noten. Het is wenselijk dat ze een decoratieve kap gemaakt van plastic.
 • Beweeg het harnas aan de structuur.
 • Plaats de kabel in een beschermende plastic buis.

Om het kader te ontwerpen is duurzamer, kunt u speciale verdeelplaten gebruiken. Bovendien, met hun hulp, kunt u gelijkmatig de belasting over de structuur omtrek te verdelen.

Vastzetten van de televisie aan het plafond (video)

Kies de beste plafond beugel handomdraai. Het belangrijkste ding - om rekening te houden met de hoeveelheid en de diagonaal van de TV. delen montagemethode zal afhangen van een plafondmateriaal. Installatie op een betonnen plafond suggereert een voorlopige oppervlakteafwerking. In andere gevallen is het alleen nodig gaten te boren en de constructie stevig vast door middel van ankers. Als de TV is zwaar, is het raadzaam om de verdeling platen of metalen profielen toe te passen.


Beugel voor TV (foto)

D0A2D0B5D0BBD0B5D0B2D0B8D0B7D0BED180-D0BDD0B0-D0BAD180D0BED0BDD188D182D0B5D0B9D0BDD0B5 0dfb2fc5e4adb7530aa000bfe431f15b 1-gestkiy-i-podvighiy-kronshteini 1-televisor-na-kroshteine 000007 137190 10-26 ----------- tilt --- VESA 13744 154230 365462v01b

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

37 + = 43

map