Selecteer en installeer geperforeerde plafonds

Selecteer en installeer geperforeerde plafonds

12 October 2017Geperforeerde plafond ziet er geweldig uit in elke ruimteGeperforeerde plafond ziet er geweldig uit in elk pomescheniiPotolki geperforeerd - niet origineel en interessant ontwerp-oplossingen. In de meeste gevallen gebruikt geperforeerde panelen gemaakt van PVC, omdat ze een laag soortelijk gewicht en zijn goedkoop. Als alternatief kan een cluster materialen of geperforeerde gipsplaten toepassing. Voordat de hemelbekleding moet het oppervlak van de basis schoon te maken en een solide frame van de profielen.


Hoe wordt de bevestiging van het geperforeerde bak aan het plafond

Geperforeerde platen worden zo nodig gebruikt om de kabel te leggen route. Geperforeerde delen om te helpen overtollige warmte. Dergelijke trays zijn vervaardigd van kunststof of gegalvaniseerd staal. Soms gebruikt in roestvrij staal.

Als u een kabel route lag, dan moet je geperforeerde platen gebruiktAls u een kabel route lag, dan moet je geperforeerde platen gebruikt

Monteren van de lade aan het plafond kan gebruik worden uitgevoerd:

 1. Ponsbandlezer. Deze methode is de gemakkelijkste. Via de ponsband lade met schroeven. Anders, papierband gemakkelijk scheuren onder invloed van een grote belasting, dus ongeschikt voor gebruik als de lade een groot deel.
 2. Beugels. Deze montage methode is de meest betrouwbare. Wanneer verder gebruik van de lade steunen kunnen in elke stand worden vastgezet.
 3. Studs. Deze methode is aan te raden om te gebruiken, als je gaat om een ​​grote hoeveelheid van de bedrading door te brengen. Bij het gebruik van pennen moeten aluminium profiel te installeren.

Bij het gebruik van de steun nodig hebben om per se te gebruiken het anker. Ze geven structuur stijfheid.

Installatie geperforeerd plafondcassette

Cassette geperforeerde panelen worden op grote schaal gebruikt omdat ze zijn eenvoudig te installeren en lange serveren. Bovendien, voor het installeren van dit ontwerp dat u niet nodig om de referentie-oppervlak af te stemmen.


Vergeet niet dat de schorsing cassette design is zeer omslachtig. Bij gebruik van dit materiaal, plafondhoogte verminderd met 20-25 centimeter. Het is dan ook ongepast om cluster panelen te gebruiken voor dressing kamers met lage plafonds.

Als u de installatie van het plafond cassette, vergeet niet dat de hoogte van het plafond is afgenomen met ongeveer 25 centimeterAls u de installatie van het plafond cassette, vergeet niet dat de hoogte van het plafond is afgenomen met ongeveer 25 centimeter

Montagehouder geperforeerde plafond gebeurt in verschillende fasen:

 • In eerste instantie moet je op een ondergrond markeringen te zetten en te installeren stuwing profiel.
 • Maak vervolgens de schorsingen. Indien lente suspensies, dient het bevestigingsoog verminderd. Vergeet niet dat met het oog op de hangers te gebruiken metalen ankers vast te zetten. Op plaatsen waar er zal worden geïnstalleerd verlichting, is het noodzakelijk extra montage hangers uit te voeren.
 • Stel de basis- en gidsen.
 • Dan is het noodzakelijk om de resulterende gestelplaten schede. Hiertoe voorzichtig Vdet cassette in een cel, en voorzichtig draaien. Als gevolg hiervan, moet u een perfect vlakke geperforeerde oppervlak te krijgen.
 • Installeer verlichtingsarmaturen en sierlijsten.

Hoe maak je een plastic geperforeerd plafond te installeren

Als u een laag plafond, is het het beste om een ​​plastic geperforeerde panelen te gebruiken. Ze kosten een beetje goedkoper dan de cassette materiaal, echter, PVC-panelen slijten sneller.Voorafgaand aan de installatie begint, moet u grondig het plafond van de witkalk schoon te maken. Het wordt ook aanbevolen om het oppervlak van de basisoplossing en schimmelwerende hold bedrading behandelen.

Voordat de kunststof geperforeerde plafond moet het oppervlak van de onderlaag schoonVoordat de kunststof geperforeerde plafond moet het oppervlak van de onderlaag schoon

Installatietechniek geperforeerde plastic plafond:

 1. Breng aan het plafond lay-out volgens welke u hecht de starter profielen.
 2. Zet de lijn trim.
 3. Set L-vormig profiel. Het moet worden gemonteerd op een speciale beugel en bevestig met schroeven. Het is vermeldenswaard dat het beter is om metalen profielen te gebruiken, want ze zijn duurzamer dan hout.
 4. Doe de panelen in het gat lampen.
 5. ga dan naar het geperforeerde paneel uit kunststof te installeren. Het eerste paneel is bevestigd door middel van schroeven. Alle andere panelen moeten worden bevestigd aan de rail profiel.
 6. Het laatste paneel in het profiel van de L-vormige configuratie te voegen.
 7. Installeer verlichtingsarmaturen en sierlijsten.

Installeer geperforeerde gipsplaten plafond

Geperforeerde panelen van gipsplaat verscheen in de bouwmarkt relatief kort geleden, maar nu al ruimschoots heeft bewezen. Bevestig dergelijke panelen op een speciale metalen of houten krat.

Voorafgaand aan de installatie begint, moet u alle de gebreken op het oppervlak van de basis te verwijderen. Om dit te doen, gebruik dan een stopverf. Het wordt ook aanbevolen om primer op de ondergrond, diepe penetratie.

Alvorens de geperforeerde gipsplaat plafond is noodzakelijk om alle defecten op het oppervlak te verwijderenAlvorens de geperforeerde gipsplaat plafond is noodzakelijk om alle defecten op het oppervlak te verwijderen

Montage geperforeerde gipsplaten wordt uitgevoerd in de volgende volgorde:

 • Voer de bedrading.
 • Stel rond de kamer gids profielen. We raden u aan een geperforeerde metalen goten.
 • Verder is het noodzakelijk om het plafond profielen te monteren.
 • Ga in de gipsplaten gaten voor verlichting. Als u gebruik maakt van een LED-strip, dan heb je niet nodig.
 • Dan obsheyte kader gipsplaten. aanbevolen schroeven voor het bevestigen van het materiaal.
 • Indien gewenst, kan worden aangebracht op gipsplaat acrylics.
 • Installeer verlichtingsarmaturen en sierlijsten.

Hoe maak je een geperforeerd plafond (video) monteren

Voor de constructie van het plafond beste geperforeerde gipsplaat gebruiken. Dit materiaal heeft een laag soortelijk gewicht en hoge prestaties. Als alternatief kunnen cassettes worden gebruikt, gemaakt van aluminium of roestvrij staal. Als uw kamer is lager base plafond of je hebt een beperkte hoeveelheid geld, is het beter om geperforeerde PVC-panelen te gebruiken.


Het ontwerp van de geperforeerde plafond (foto interieur)

3-3 3a47b3528bccafca20c2e3bb4fa38102 5c 007-1414412913 7 8 14-1414412913 16 16 20

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 65 = 71

map