Selecteer de armaturen voor verlaagde plafonds: 6 tips

Selecteer de armaturen voor verlaagde plafonds: 6 tips

12 October 2017Koplampen voor verlaagde plafonds hebben vele voordelen, belangrijkste waaronder de compactheid en esthetiekWedstrijden voor de verlaagde plafonds heeft vele voordelen, chief waaronder zijn compact en esthetisch vidMnogie mensen de voorkeur aan verlaagde plafonds. Ze zien er zeer aantrekkelijk en praktisch zijn. Omdat de verlichting voor verlaagde plafonds te nemen gebruik spotlights. Echter, in de afgelopen jaren op grote schaal en ingesloten raster lamp. Bij het kiezen van een lichtbron wordt geleid door de inrichting en de grootte van de kamer.


Selecteer LED armaturen voor rack Modern Plafond

Als u wilt duurzaam verzonken te kiezen, let op de LED-lamp. Ze kunnen zelfs in het geval dat het plafond in de kamer is zeer laag worden geïnstalleerd. LED-lampen zijn zeer compact, zodat u niet hoeft te grote gaten te snijden onder hen.

Als u een spiegel of glossy plafond, is het raadzaam om een ​​speciale LED-strips te installeren. Het moet worden vastgemaakt rond de omtrek van het plafond. U kunt de helderheid controleren en power LED strips, indien gewenst.

Het is mogelijk om een ​​kleur voor de LED-lampen kiezen op basis van het kleurenschema van het interieurHet is mogelijk om een ​​kleur voor de LED-lampen kiezen op basis van het kleurenschema van het interieur

Ingebouwde LED-lampen bieden de volgende voordelen:

 1. Een grote verscheidenheid aan modellen. LED-lampen kunnen zowel interne als externe buizen.
 2. LED-lampen zorgen voor verlichting die de ogen niet schadelijk. Dit is te wijten aan het feit dat het licht niet flikkert bij het werken.
 3. Duurzaamheid.
 4. LED-lamp is niet verwarmd baanspanning tijdens bedrijf. Dat is de reden waarom er geen behoefte aan gespecialiseerde termokoltsa installeren onder de spotlights.
 5. Laag stroomverbruik.
 6. LED-lampen niet te maken aan de ultraviolette straling.

Wat anders zijn er ingebouwde verlichting voor verlaagde plafonds

Lichte plafonds, versierd met ingebouwde lampen zien er niet alleen aantrekkelijk, maar ook heel praktisch. Ingebedde lampen kunnen worden bevestigd of draaimechanisme.


Vaste inrichtingen maken uitsluitend loodrecht op de lichtstroom. Hoekverlichting kan worden ingeschakeld 40-45 graden. Wilt u de ruimte in functionele zones te verdelen, is het raadzaam om een ​​zwaailichten te gebruiken.

Plafondinbouwarmaturen perfecte aanvulling op de verfijning van verlaagde plafonds, het creëren van een harmonieuze stijl van de kamerPlafondinbouwarmaturen perfecte aanvulling op de verfijning van verlaagde plafonds, het creëren van een harmonieuze stijl van de kamer

Voor inbouwtoestellen met behulp van 4 soorten lampen:

 • gloeilampen. Ze worden zelden gebruikt, omdat een zeer laag rendement. Gloeilampen worden zeer heet tijdens het gebruik, zodat het gebruik ervan nodig is om speciale termokoltso installeren.
 • LED-lampen.
 • Spaarlampen. Zij gebruiken weinig stroom, maar de hitte. Het wordt aanbevolen om alleen spaarlampen te gebruiken, die de macht niet groter is dan 30 watt.
 • Halogeenlampen. Zij zijn het beste alternatief voor LED's. Vergeet echter niet dat halogeenlampen ook onderworpen zijn aan overmatige hitte, is het raadzaam om alleen samples gebruiken met een capaciteit van maximaal 35 watt. Het is vermeldenswaard dat de kolf halogeenlampen niet kan worden aangeraakt, aangezien hij kan exploderen.

Dekking onder een hoog plafond rack Lyumsvet

Meestal plafond "Lyumsvet" en IP-54 worden gebruikt voor de decoratie van kantoorruimte. Zoals aanbevolen armatuur raster LED-lamp voor deze plafonds. Dergelijke verlichting apparaten zijn niet onderworpen aan brand en hebben een hoge lichttransmissie index.Als u kiest voor raster schijnwerper gebruikt wordt, bijzondere aandacht besteden aan de grille. Het is V-vormig, parabolische en dubbelparabolische. Ze zijn gemaakt van aluminium. Het wordt aanbevolen om dubbele paraboolraster gebruiken, omdat ze duurzamer.

Voor hoge plafond ingebouwde verlichting zijn perfect, vooral in kantoren en scholenVoor hoge plafond ingebouwde verlichting zijn perfect, vooral in kantoren en scholen

Onder de voordelen van raster armaturen kan worden geïdentificeerd:

 1. Security. Raster LED-verlichting niet barsten, en zijn volledig veilig voor de gezondheid van de mens.
 2. Snelle start. Lampen niet voorverwarming vereisen.
 3. Aangezien infraroodstraling.
 4. Weerstand tegen trillingen en mechanische schade.
 5. Kan in ruimten met een hoge luchtvochtigheid worden geïnstalleerd.
 6. Bacteriedodend effect. Sommige modellen zijn uitgerust met speciale bestralen dat ziektekiemen te doden.

Fluorescerend onder het rek plafond

De meest economische lichtbronnen zijn fluorescentielampen. Ze kunnen dienen voor meerdere jaren. Bovendien fluorescentielampen hoge lichtopbrengst. Fluorescentielampen worden aangebracht op de suspensie of vastgeschroefd overhead.

Vergeet niet dat TL-lampen bevatten kwik, dus werken met hen heel voorzichtig zijn. Bovendien fluorescentielampen knipperen tijdens bedrijf, zodat het niet geschikt is om te gebruiken voor het afwerken van de verlaagde plafonds op kantoor.

De voordelen van fluorescentielampen:

 • Hoog rendement.
 • Het licht geëmitteerd door fluorescerend licht vergelijkbaar met zonlicht.
 • Een grote verscheidenheid aan tinten.
 • TL-lampen kunnen verstrooid licht te vormen.
 • Hoge anciënniteit. De gemiddelde fluorescentielampen 20.000 uur.

Rack plafond met houten structuur ziet er geweldig uit in combinatie met de ingebouwde verlichting in de klassieke interieurRack plafond met houten structuur ziet er geweldig uit in combinatie met de ingebouwde verlichting in de klassieke interieur

Als u besluit om fluorescentielampen te gebruiken, kies dan de modellen die elektronische voorschakelapparatuur hebben. Ze voorkomen dat de flikkerende lampen en elimineren geproduceerde geluid tijdens de werking. Fluorescentielampen met elektronische voorschakelapparatuur wordt aangeraden te leggen in een stijf frame rack plafond. Voor gelijkmatige spreiding van het licht kunnen hetzij prismatische plafones raster raster. Als alternatief kunt u gebruik maken van opaal tinten. Vergeet echter niet dat ze de helderheid meerdere malen verzwakken.

Installatie van TL-verlichting in het plafond rack (video)


Moderne technologieën maken het mogelijk u de geschikte lichtbronnen onder het rek plafond te kiezen. Als u wilt langdurige lampen vast te stellen, geven de voorkeur aan fluorescerende of LED-lampen. In andere gevallen is het meest doelmatige om ingebouwde halogeenlampen te gebruiken. Als je een fan bent van onconventionele ideeën, kunt u LED strips gebruiken. Vergeet echter niet dat het alleen kan fungeren als een extra verlichting.

Installaties voor verlaagde plafonds in de binnenruimte (foto)

8 4 9 11a128d1aaf6f1a60160894dedd19c087c7a4f4d 24-02-10565292 39 67-1024x768 91eebcdc61cdfbf65d437b318cf347d6 93f08d91 739000201

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

82 − 75 =

map