Selecteer armaturen voor verlaagde plafonds 6 moderne ideeën

Selecteer armaturen voor verlaagde plafonds 6 moderne ideeën

12 October 2017Verlaagde plafonds met verzonken lampen zien er goed uit, zowel in kantoren en in huizenVerlaagde plafonds met verzonken verlichtingsarmaturen er goed uitzien in kantoren en residentiële domahChasche alleen verlaagde plafonds geïnstalleerd spotlights. Dit ontwerp is universeel. In sommige gevallen is het meer opportuun om LED-verlichting of een kroonluchter te installeren. Het hangt allemaal af van individuele voorkeuren en het ontwerp van de kamer. Wat betreft de verlichtingsarmaturen of ijs gebruikte verlichting gloeilamp, halogeenlamp of spaarlamp. In de meeste gevallen gebruikt lokaliseren LED-verlichting, omdat ze universeel zijn.


Inbouwarmaturen voor verlaagde plafonds: types en functies

Wat te armaturen met een beperkt budget kiezen? In dat geval kunt u helpen inbouwarmatuur krijgen. Ingebouwde universele bronnen van licht. Ze kunnen worden geïnstalleerd op het verlaagde plafond in de badkamer en in de woonkamer. Inbouwarmaturen zijn onderverdeeld in verschillende types.

Onderscheid 5 types van inbouwarmaturen:

 1. Fluorescentielampen. Deze variant verlichting is de makkelijkste en goedkoopste. Bovendien, TL-lampen verbruiken zeer weinig energie.
 2. Raster. Meestal worden ze gebruikt voor de decoratie van de plafonds in de openbare ruimtes.
 3. False. Zij kunnen een spiegel of een parabolische louvre hebben. Als de hoogte van de kamer is klein, is het raadzaam om de keuze op het schot te stoppen.
 4. Lampen rack type.
 5. Downlights.

Er zijn vele variëteiten van inbouwarmaturen voor verlaagde plafondsEr zijn vele variëteiten van inbouwarmaturen voor verlaagde plafonds

Door de ingebouwde armaturen ook verlichting Ringo apparaten. Ze worden alleen gebruikt in het geval als u gebruik maakt van de gecombineerde lichtplan. Ringo lampen zijn zowel ingebouwde en de muur.

Kies spotlights voor verlaagde moderne plafond

Spot plafondverlichting zijn de meest voorkomende. Ze zijn gemonteerd op het frame na de montage op het basisweefsel systeemplafond wordt uitgevoerd.


Spotlights zijn 3 types:

 • LED. Deze lamp wordt beschouwd als de beste te zijn, omdat het gelijkmatig verdeelt het licht over de omtrek van de kamer. Bovendien, LED-lichtbronnen zijn duurzaam en verbruiken weinig stroom. Deze lichten wordt aanbevolen om hoge plafonds te installeren. Ice-lights maakte het uit van de LED-lampen. Lichtgevende plakband aan het profiel.
 • Lampen met halogeenlampen. Hun onderscheidend kenmerk - een hoog niveau van lichtopbrengst. Halogeenlamp tijdens het bedrijf uit te stoten veel warmte, dus ze zijn niet aanbevolen voor gebruik in verlaagde plafonds gemaakt van PVC-panelen.
 • Verlichtingsarmaturen met gloeilampen. Dergelijke lichtbronnen zijn goedkoop, echter, zijn erg klein.

Schijnwerpers in het verlaagde plafond zijn ideaal voor hoogwaardige verlichting van het werkgebied of recreatieveSchijnwerpers in het verlaagde plafond zijn ideaal voor hoogwaardige verlichting van het werkgebied of recreatieve

Als u kiest voor halogeenlampen te gebruiken, rekening mee houden dat ze een capaciteit van 12-220 volt kan hebben. Als u besluit om een ​​lage spanning lichtbronnen gebruiken, vergeet niet dat je per se een extra transformator moeten opstellen.

LED-lampen en linten voor opknoping hoge plafonds

Meestal worden voor het afwerken van spanplafonds LED-lampen of tape. LED-lampen hebben een klein formaat en hoge prestaties. Daarnaast kunt u deze aansluit op het systeem van de verlichting programma.De voordelen van LED-lampen:

 1. Lange levensduur.
 2. Economy. LED-lamp wordt gebruikt als de DC-voeding, zodat ze niet tijdens het bedrijf flikkeren.
 3. Security. LED-lampen tijdens het gebruik, stoten geen ultraviolet licht en schadelijke dampen. Daarnaast hebben dergelijke producten bevatten geen kwik, waardoor ze eenvoudig te recyclen.

De strook kan transformeren in elke ruimte beter, het toevoegen van een felgekleurde maken contrastDe strook kan transformeren in elke ruimte beter, het toevoegen van een felgekleurde maken contrast

LED strips kunnen karton verlaagde plafonds square "Relight". Ook kunnen dergelijke verlichting de ribben kunststof of gipsplaat verfraaien. De tape is universeel, want het ziet er perfect vlakke oppervlakken van onregelmatige configuratie. Een dergelijke verlichting is het raadzaam om ook van toepassing als het plafond is rond of multi-level.

LED-strips kunnen zelfs in vochtige ruimtes worden geïnstalleerd. Opgemerkt dient te worden dat in het geval van falen van een enkele lamp, blijft het systeem goed te laten werken. Ook kunnen de voordelen van LED strip de eenvoud van de installatie.

Selecteer en stel raster armaturen voor verlaagde plafonds

Raster armaturen worden doorgaans gebruikt voor kantoor decoratie of openbare plaatsen. Echter, sommige mensen de voorkeur aan deze manier van verlichting te gebruiken voor de decoratie van de woonkamer of slaapkamer. Raster lampen hebben bijzondere bars. Zijn grootte is gekozen op basis van de perimeter van de kamer. De grille is nodig voor de harmonieuze verspreiding van het licht in de kamer.

Isoleer 3 roostervorm:

 • V-vormig.
 • Parabolische.
 • Double parabolische.

beste raster lampen zijn geschikt voor scholen en kantorenbeste raster lampen zijn geschikt voor scholen en kantoren

Stel raster armaturen op een speciaal ophangsysteem, dat uit de profielen. In een profiel plafondverlichting selectie rekening met de afstand vanaf het grondvlak aan de PVC panelen.

Installatievolgorde van raster armaturen:


 1. Installeer muurhoek en suspensies.
 2. Zet de geleiders en lijn ze met het niveau.
 3. Bevestig de doorsnede. Voor de bevestiging gebruik van sluizen en speciale slots.
 4. Plaats het paneel. Zorg ervoor dat ze symmetrisch zijn gerangschikt.
 5. Daarna lag de lichten in de voorbereide cel.

Hoe om de grootte van de vlekken te kiezen voor opknoping lage plafonds

Bij het selecteren van de grootte u wenst te maken van het plafond. Vergeet niet dat je nodig hebt om voor te bereiden op voorhand gaten voor spotlights. Gewoonlijk is de diameter van de armatuur op de verpakking, echter deskundigen raden zelfstandig metingen.

De grootte van de noodzaak om de afstand tussen de montageveren meten meten. Om dit nummer moet tot 5-10 millimeter worden toegevoegd. Bij het vervaardigen van het gat mee de inbrengdiepte van de lamp.

Voor een kamer met een klein gebied moet worden geselecteerd kleine spotlightsVoor een kamer met een klein gebied moet worden geselecteerd kleine spotlights

Ook bij het kiezen van een lamp moet rekening worden gehouden met:

 • termokoltsa grootte.
 • Hoogte van het armatuur.
 • het type lamp. Bijvoorbeeld, halogeenlampen hebben een groter formaat dan de LED.

Wat is de reflecterende plafonds

Lichtreflectie - een van de belangrijkste kenmerken van een verlaagd plafond. Deze waarde wordt uitgedrukt als een percentage en geeft de hoeveelheid licht gereflecteerd door het plafondoppervlak. De waarde van lichtreflectie wordt grotendeels bepaald door de materiaalbaan.


Ook zal de omvang van de retroreflectie afhankelijk van:

 1. De hoeveelheid natuurlijk licht in de kamer.
 2. Manieren om de buitenboordmotor blad trimmen.
 3. De afmetingen van de kamer.

Reflecterende plafonds worden vaak gebruikt voor badkamers. Daarnaast zijn ze in staat om de ruimte visueel uit te breidenReflecterende plafonds worden vaak gebruikt voor badkamers. Daarnaast zijn ze in staat om de ruimte visueel uit te breiden

De hoogste retroreflectiecoëfficiënt hebben matte en glanzende plafonds in combinatie met raster lampen. Ook kunnen hoge lichtreflectie prestaties worden bereikt als gebruik halogeenlampen.

Installatie van verlaagde plafonds met LED-verlichting (video)

Een breed scala aan verlichtingsarmaturen kunt u gemakkelijk kiezen van de juiste verlichting voor de kamer. U hoeft niet een speciale folder, of raadpleging van deskundigen nodig hebben. Bij de keuze van verlichting, overwegen hun kenmerken, grootte en het ontwerp van de kamer. Universele oplossing zijn LED-TL-lampen en directionele type. Met een beperkt budget beste zou zijn om gloeilampen te gebruiken. 

Lampen voor verlaagde plafonds in de binnenruimte (foto)

1c7c620d7ad78ea01280x960 2bf5c872656cea55607844967fcf650c 14 8-2 37--3 29-23 115 576fa190568ef 506 9164bad3c0a257327cfba2d478963182

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 1

map