Schuine wanden in de woonkamer 5 voordelen van de moderne modellen

Schuine wanden in de woonkamer 5 voordelen van de moderne modellen

12 October 2017Corner muur voor de woonkamer - een praktische versie van het originele meubilairCorner muur voor de woonkamer - een praktische optie origineel mebeliOdnim van de meest praktische opties van meubilair voor de woonkamer muren zijn hoekig, ze laten je meerdere items te combineren tot één geheel, als gevolg van dit is er een aanzienlijke ruimtebesparing en interieur verwerft integriteit. De moderne markt is vol van dit soort meubilair kan worden gevonden op de muur van elke smaak en kleur, en eventueel een optie niet benaderd, om de klantenservice is altijd een bedrijf dat om meubels te bestellen op hun eigen wensen en ontwerp, dit geeft een exclusieve project.


Corner modulaire muur in de woonkamer, moderne trends

De klassieke versie van de afgewerkte wanden niet altijd samenvallen met de parameters van de kamer, dus fabrikanten bieden om te verblijven op de modulaire versies - ze bestaan ​​uit verschillende onderdelen die kunnen passen in elke grootte van de kamer. Het ontwerp van deze componenten is gemaakt in dezelfde stijl, zodat ze samen te combineren zal niet makkelijk zijn.

Modulaire hoekwandpaneel bestaat uit verschillende onderdelen die kunnen passen in de ruimte van elke omvangModulaire hoekwandpaneel bestaat uit verschillende onderdelen die kunnen passen in de ruimte van elke omvang

Experts verklaren de voordelen van modulaire meubels in de voorkant van de gebruikelijke klassieke:

 1. Modern modulaire zitplaatsen kan worden geïnstalleerd op hun eigen, zonder te nodigen voor dit specialistische werk en geld te besparen.
 2. Een van de meest krachtige voordelen ten opzichte van conventionele modulaire meubels kabinet - is zijn compactheid, zelfs wit interieur decoraties adel en stijl toe te voegen.
 3. Modulaire meubels kan worden afgestemd op hun behoeften, tot oprichting van een aantal kasten met lades in de woonkamer of hal, op voor meer informatie, en in elke stijl.
 4. Meubels gekocht op voorhand kan worden aangevuld met extra eenheden, geleidelijk aan het kopen van nieuwe.
 5. Wanneer een ernstige storing van één van de wandelementen is niet nodig om de gehele samenstelling te veranderen en kunnen worden gekocht afzonderlijk fragment dat past in de algemene ensemble.

Vaak alleen met de hulp van modulaire meubels kan worden opgelost het probleem van de niet-standaard grootte van de kamer.


Modern hoek muur voor de woonkamer

Met behulp van de hoek van meubilair bespaart ruimte in een klein appartement en een goed gebruik van elke centimeter van de ruimte. Als we sluw toe te voegen en het gebruik van een specifieke waaier van kleuren, is het niet alleen mogelijk om efficiënt gebruik van de ruimte, maar ook om het visueel uit te breiden.

Schuine wanden omvatten twee types: romp (in de vorm van het eindproduct, die vast) en modulaire (waarin elk artikel wordt verkocht in een bijzondere uitvoeringsvorm en is geschikt in combinatie).

  Moderne kopers zijn een aantal eisen aan het meest geschikt om hun ontwerp en smaakvol meubilair te verkrijgenModerne kopers zijn een aantal eisen aan het meest geschikt om hun ontwerp en smaakvol meubilair te verkrijgen

Woonkamermeubels kunnen worden gekocht in elke stijl: 1. Classic - hij heeft altijd synoniem voor luxe, elegantie geweest en sprak over goede smaak van de gastheren. Dergelijke meubilair is anders strengheid lijnen, rijke versieringen en het gebruik van hout voor de productie ervan. Prijsklasse van deze stijl is vrij hoog, dus je moet niet veroorloven om iedereen, maar het is een investering het geld en moeite waard. Classics gaan nooit uit de mode bij en een aanvulling met een aantal moderne details wordt het heel eenvoudig, het draaien van het interieur in een modern en het toevoegen van smaak.
 2. Moderne stijl combineert een aantal van de details met een klassieke, high-tech, minimalistisch en elektriciens. Bij het gebruik van deze stijl liet een gedurfde combinatie van kleuren, meubels en decoraties.
 3. Minimalisme - het liefst drukbezette mensen die het pand uitsluitend te gebruiken voor ontspanning, deze eigentijdse feestgangers en reizigers als zakenmensen en kantoormedewerkers. Deze stijl wordt gekenmerkt door strakke lijnen, zwarte en witte kleuren, licht verdund beige tint en bijna gebrek aan decor items.
 4. De muren van een Japanse stijl wordt gekenmerkt door natuurlijkheid van materialen, felle kleuren, die de bruine tint te benadrukken. In deze stijl, is er praktisch geen symmetrie, waardoor de fantasie de vrije loop en krijgt ontspant.

Moderne kopers zijn een aantal eisen aan het meest geschikt om hun ontwerp en smaakvol meubilair te verkrijgen.

Allereerst dient de hoekige muren zo functioneel en ruim zijn, zodat ze konden geschikt voor een groot aantal van de dingen die nodig zijn in het dagelijks leven en veel ruimte in beslag.

Mooi design en het gebruik van kwalitatief hoogwaardige en veilige materialen voor de productie kosten zijn ook op de eerste plaats. De meeste appartementen en huizen hebben kleine kinderen, die mogelijk gewond op een scherpe hoek en ademen in de schadelijke formaldehyde dampen.

De voor- en nadelen van hoekige wanden

Schuine wanden alsmede elk soort meubel heeft positieve en negatieve kanten.

is een pluspunt:

 1. Het vermogen om effectief te gebruiken die delen van de kamer, die vaak leeg blijven. Wanneer afzonderlijke aanschaf van meubilair, in de meeste gevallen, de hoeken zijn leeg, terwijl de versie met hoekige muur kunt u een aantal decoratieve objecten te plaatsen, of zet foto's.
 2. In dit soort meubilair kan effectief worden alle dingen - seizoenen in één doos, en vaak gebruikt in de boog.
 3. Als u de juiste stijl van de hoek wand kiezen in de schaduw van de muren en het interieur, wordt het bijna onzichtbaar, geen last van de kamer.
 4. Door de aankoop van een hoek van de muur, kunt u gemakkelijk verbergen de gebreken of fouten ruimtelijke planning, in dit geval is het beter om een ​​deskundige te raadplegen en vind de meest winstgevende en effectieve optie.
 5. Eén van de voordelen is de diversiteit van de hoekwand designs - koper om te selecteren op zichzelf de optimale variant.

Door de aankoop van een hoek van de muur, kunt u gemakkelijk verbergen de gebreken of fouten indeling van de ruimteDoor de aankoop van een hoek van de muur, kunt u gemakkelijk verbergen de gebreken of fouten indeling van de ruimte

Naast een groot aantal voordelen, zijn er kleine en nadelen van dit soort meubels.

nadelen:


 • hoek muur voor het midden- en lage kamers zijn niet geschikt zijn, zijn ze in staat om visueel de kamer instellingen te verminderen en zorgen voor een strak en ongemakkelijk atmosfeer;
 • Indien de aanwezigheid van de eigenaren een kleine woonkamer, is het beter niet naar een hoek muur, een rechte, of beperkt tot een bepaalde individuele stukken van meubilair dat de stijl van de kamer zal de perfecte aanvulling te verwerven.

Vaak is een standaard muur omvat dergelijke divisies - TV, kleine open gedeelte voor de opslag van objecten van decoratie of kleine dingen, laden, verborgen niche waarin is geplaatst een kleine apparatuur.

Overzicht van de ingebouwde muren in de woonkamer

De meest voordelige optie is om een ​​embedded muur te kopen, om te voorkomen dat de verkeerde keuze te maken, experts raden doen vergelijkbaar meubelen op aanvraag, dan zullen alle opties perfect passen bij de niche in de kamer. Ook een groot pluspunt is dat het de klant bepaalt hoeveel het zal niches, laden en sieraden op de toekomst van het product. De aankoopoptie te nemen met het feit dat de fabrikant heeft bedacht.

Hoek wand van de optie woonkamer 21 (video)

Het verwerven ingesloten hoek muur, kunt u veel ruimte te besparen in de woonkamer, en verberg niet alleen dingen, maar ook kleine apparaten - strijkijzers, stofzuiger, dat is niet altijd genoeg ruimte. 


Modern schuine wanden naar de woonkamer (foto)

5rdRE3W0 020e1e5f606775deb04bafefeecb6da11024576 2301 1905 189c65bb3bbed251df00cd9d1a534e0d1024576 28374f070 34910ab56 98.306-kupit-stenku-s-uglovym-shkafom 972135ed3270cd371a02391cea4a559b 811840855

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 3

map