The BlogStijlvolle woonkamer kan het interieur te transformeren door het gebruik van de mooie schuifdeurenStijlvolle woonkamer kan het interieur te transformeren door middel van schuiven dvereyGostinaya mooie kamer is een belangrijk onderdeel van alle lokalen. We kunnen zeggen dat deze kamer is belangrijker dan de namen van de slaapkamers en de keuken, want dit is waar de hele familie gaat en vrienden, het is in de woonkamer om belangrijke gebeurtenissen, vakantie te markeren, is het belangrijk dat deze kamer was gezellig en comfortabel voor opknoping uit. Binnendeuren - een essentieel onderdeel van het decor, ze spelen een bijzondere rol, zal de juiste keuze van het model een prachtig interieur te creëren, en zal ruimte te besparen. In dit opzicht is een ideale hulp schuifdeuren.


Hoe maak je een deur-coupe in de kamer te kiezen: foto's en criteria

Het kiezen van een nieuwe deur worden klanten vaak geconfronteerd met het probleem van de kleine deuropeningen, en daarmee de deur plaatsing. In deze lay-outs zullen standaard deuren enige ongemak te leveren. Meer moderne en comfortabele optie is een schuifdeur. Over deze versie meer in detail moet spreken en te ontmantelen alle voordelen vandien. Het kiezen van de schuifdeuren moeten aandacht besteden niet alleen om hun uiterlijk, maar ook op een andere gewenste eigenschappen.

Het kiezen van een schuifdeur naar de kamer, moet u rekening houden met hun kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteitHet kiezen van een schuifdeur naar de kamer, moet u rekening houden met hun kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit

namelijk:

 • Het constructiemateriaal van de constructie, de kwaliteit;
 • De afmeting van de deuropening;
 • Bescherming tegen geluid van buiten;
 • functionaliteit;
 • Vereiste ruimte voor dit soort deuren;
 • De noodzaak om een ​​bril te gebruiken.

Schuifdeuren zijn ideaal voor appartementen, die kleine of smalle gangen zijn. Deze deuren zijn erg handig, omdat ze gemakkelijk aan het werken, veiligheid. Deze optie helpt om een ​​veel leefruimte te besparen.


Een van de voordelen van dit type van de deuren zijn er verschillende nadelen. Deze modellen zijn duur, behalve bij het sluiten is een kleine opening die geuren kan overslaan naar de kamer.

Schuifdeuren in de woonkamer: de foto en modelvarianten

Er zijn verschillende soorten deuren worden geopend, kunnen ze worden onderverdeeld in drie soorten.

namelijk:

 1. swing;
 2. schuiven;
 3. Vouwen.

Schuifdeuren kunnen volledige opening mogelijk te maken. Dit punt maakt het mogelijk om fijne ruimte te besparen, zijn deze modellen ook wel de deur - coupe. Wat is dit model?Een voordeel van de schuifdeur coupe is dat ze je in staat om ruimte te besparen in de kamerEen voordeel van de schuifdeur coupe is dat ze je in staat om ruimte te besparen in de kamer

Schuifdeuren zijn opgebouwd uit de volgende onderdelen:

 • razdvizheniya mechanisme;
 • Magazine, het bestaan ​​ervan is afhankelijk van het specifieke model;
 • Het kozijn en het doek;
 • Hardware, moet worden opgenomen.

Deur-compartimenten meer dan één baan hun aantal is afhankelijk van het gewicht van de deurstructuur. Volgens deze indicator varieert en de deur prijs. Aantal bladen afhankelijk van de breedte van de opening in de huiskamer, en niet minder belangrijke indicator is de vorm van de opening, dus bijvoorbeeld in de deuropening boogvormige deuren dit type apparaat mogelijk.

Kwalitatief de vervaardiging van deurstructuur heeft de volgende parameters:

 • Esthetische verschijning;
 • Uitvoerbaarheid in gebruik;
 • Mogelijkheid om vrijwel elke belasting te verwerken;
 • Eenvoudig in gebruik;
 • Ruimtebesparend;
 • Kans om door te gaan naar een herontwikkeling plan te maken.

Klapdeuren in de kamer: eenvoudige installatie - een belofte van schoonheid

Wat kan worden begrepen door de term draaideur? Dit zijn deuren die open te bewegen in de kamer, waardoor de gasten uitnodigt binnen in de woonkamer. Draaideur systeem blijft onveranderd in de afgelopen jaren. De inrichting is zeer eenvoudig, vertegenwoordigen zij de twee helften van het geheel. Enerzijds is bevestigd, bevestigd aan het deurkozijn. Deze twee delen zijn verbonden door speciale scharnieren die anders als lussen of zonnedaken worden aangeduid. Draaideuren, is de grootste van de soort type.

Scharnierende deuren maken het interieur meer elegante en uniekeScharnierende deuren maken het interieur meer elegante en unieke

Ze worden niet alleen gebruikt voor de installatie in de kamer, maar alleen tussen de kamers als de deuren.

Alle opties overwogen om de penetratie van het lawaai te beperken. Zowel de eerste en tweede species kunnen worden onderverdeeld in twee ondersoorten - single- tweevleugelige. Dubbele draaideur is geïnstalleerd in de woonkamer, die een grote deuropening heeft. Hun lengte kan tot anderhalve meter bedragen. Dergelijke openingen worden zelden gebruikt in de moderne appartementen en huizen, en dus voor een dergelijke stof is verplicht om speciale grendels te installeren. Met de enkel blad soort kent bijna iedereen. Deze modellen zijn uitgerust met een enkel blad.


De productie van schuifdeuren en de installatie ervan

Er zijn verschillende soorten deurpanelen, gecombineerd, gemaakt van hetzelfde materiaal als in samenhang met het gebruik van glas en andere materialen. Het eerste type is de begroting, omdat de basis is een goedkope hout, meestal grenen. Exterieur afwerking markeert het vernis van dure materialen. De tweede optie is geheel van hout wordt vaak gecombineerd met glas. En de laatste banen kunnen worden vervaardigd uit kunststof, bezem, evenals hun combinatie. In het geval van de laatste optie is het mogelijk om een ​​compleet andere deur modellen te maken en het realiseren van alle dromen en ideeën in realiteit. De deur frame is gemaakt van houten balken. Zij zijn bevestigd door middel van ankers, schuim of lijm. Vak Aan het zag er esthetisch een aanvulling op de houten kozijnen. Een zeer belangrijke rol wordt gespeeld door het openingsmechanisme.

Installeer schuifdeuren kunnen onafhankelijk van elkaar zijn, belangrijker nog - van tevoren aan de benodigde materialen en gereedschappen voor de baan te verwervenInstalleer schuifdeuren kunnen onafhankelijk van elkaar zijn, belangrijker nog - van tevoren aan de benodigde materialen en gereedschappen voor de baan te verwerven

Het bestaat uit een tweetal elementen:

 • Het geleidingsprofiel;
 • Hulpprofiel;
 • kurk;
 • begrenzer;
 • Rollers.

De gids en steunprofielen worden gebruikt om de bewegingsrichting van de belangrijkste stof te bepalen. Stop en stop nodig zijn detectie deur te bedienen. Deze zijn bevestigd aan de boven- en onderwanden. Als voor de video's, ze een specifieke functie uit te voeren, houdt ze een gewicht van de hele doek, dus het is belangrijk om dit bedrag naar de juiste bedrijf te controleren.


Dit type deur vergt speciale aandacht bij het kiezen. Voordat u de rechter deur te halen, moet u berekenen wat voor soort materiaal pak je best, welk mechanisme zullen veiliger zijn en als gevolg daarvan bepalen de kleur.

Al deze criteria zullen bijdragen aan de lange termijn dienst deur in de woonkamer. Om dergelijke deuren installeren, moet gebruik maken van de diensten van een professionele, zoals onjuiste installatie met zich meebrengt een slechte werking van het mechanisme, ratelende en schokken bij het openen. De deur naar de kamer moet worden geselecteerd door rekening te houden met het gebruiksgemak, moet worden gewaardeerd door alle bewoners van het appartement. Mooie schuifdeur kan een vleugje raffinement niet alleen toe te voegen aan het interieur, maar ook een goede ruimte te besparen.

Handige schuifdeur in de kamer (video)

Op een gegeven moment voor elke persoon is er een kwestie van het kiezen van de binnendeur. Deze kwestie is zeer belangrijk, en je moet het behandelen met de grootst mogelijke ernst, want het is van deze keuze zal afhangen van het nut van de situatie in het interieur van de woonkamer en de bewondering van de gasten deuren. De laatste jaren is de schuifdeuren zijn de meest populaire op de markt. In kleine appartementen, wordt het model gebruikt om ruimte te besparen. In grote gebouwen, spelen ze de rol van een complementaire design. Echter, ongeacht wat de rol van deze deur, zal het een origineel en comfortabel toch.

Details: schuifdeuren naar de hal (foto voorbeelden)

1-6 -1 2-woonkamer-bed 3-razdvizhnie-mezhkomnatnie-dveri-foto 1-577bb77545a55 7 15 143 1167 11

Leave a Comment

Your email address will not be published.

7 + 1 =