Scheme of kruissteek voor bruiloft handdoek: 15 tekens

Scheme of kruissteek voor bruiloft handdoek: 15 tekens

12 October 2017handdoek bruiloft geborduurd met een kruis - het symbool van een gelukkig en lang huwelijksleven huwelijksreisBruiloft handdoek geborduurd met een kruis - het symbool van een gelukkig en lang huwelijksleven novobrachnyhS oudheid, borduurwerk handdoek werd beschouwd als niet alleen ambachten. Tekens die borduurwerk handdoek te gebruiken, hebben een diepere betekenis. Roots, gaat het in het verre verleden. Geschiedenis handdoeken borduurwerk begon lang geleden. Vrouwen geborduurd ze met een specifiek doel: voor een bruiloft, Pasen, op de weg naar welvaart, liefde, gezondheid en familie welvaart. Daarom heeft het borduren sacrale waarde. Het moet zeer zorgvuldig worden gedaan. Het is belangrijk om de regels van de uitvoering te volgen, zoals door dit lot kan afhangen. Scheme of kruissteek borduren handdoek zal correct uit te voeren.


De basisregels en technieken van borduren

Vandaag aandacht naaldenvrouwen presenteerde ook klaar circuit, dat borduurwerk is vele malen makkelijker. Het diagram toont een klaar en duidelijk de afbeeldingscel een gereduceerde schaal. Kan borduren embroiderer, tellen cellen of vouwen van het doek viermaal het midden van het beeld markeren.

Wanneer u een schema voor de handdoek te kiezen is het belangrijk om zorgvuldig te overwegen de keuze van beelden en symbolen. Elk personage heeft zijn plaats in het beeld, en de volgorde van borduurwerk kan niet gebroken worden.

Vandaag de dag, verschillende bedrijven zijn klaar voor verkoop ingesteld om te borduren. Hij heeft niet alleen de bestaande regelingen bevatten, maar ook op het doek, kleur afgestemd draad en handmatige borduurwerk. Met kant-en-klare sets van borduurwerk wordt het veel gemakkelijker.

Geborduurde handdoeken worden vaak gebruikt om de pictogrammen of het interieur leefruimte te verfraaienGeborduurde handdoeken worden vaak gebruikt om de pictogrammen of het interieur leefruimte te verfraaien

Basisregels:


 • Om de plaats van het begin van borduurwerk te bepalen. Kan het midden of de rand van het beeld.
 • Kies geschikte garen kwaliteit en de kleuren.
 • Embroidery moet beginnen met de belangrijkste kruisen, kunt u half-cross, en gebruik vervolgens de extra steken.

Nadat het borduren klaar is, kan het worden versierd met kralen en andere decoratieve elementen. Borduurwerk kan worden gewassen en gestreken. Dit moet zeer zorgvuldig worden gedaan om te voorkomen dat de verschijning van kruisen bederven.

kruissteek schema: Bruiloft handdoeken

Regelingen voor borduurwerk handdoek kruis is te vinden in kranten en tijdschriften gewijd aan handwerken, en download kant en klare programma's op het internet. Elke regeling is uniek, maar omvat dezelfde elementen. Borduren handdoek - een serieuze zaak. Het is niet alleen borduurwerk.

Sinds de oudheid, handdoeken verraden speciale betekenis. Zij zijn begiftigd met magische eigenschappen die het gezin te beschermen tegen boze geesten en beschermd tegen de problemen en tegenslagen.

Maternal symbool op rushnyk - chief in borduurwerk, dat duidt op de rijkdom en welvaart in het gezinMaternal symbool op rushnyk - chief in borduurwerk, dat duidt op de rijkdom en welvaart in het gezinVandaag borduren met kant-en-klare circuits een stuk eenvoudiger geworden. Maar velen in het proces van het borduurwerk is afhankelijk van de vaardigheid van de naaister. Borduren handdoek moeten worden uitgevoerd met grote zorg en degelijkheid.

Symbolen voor borduurwerk handdoek

 • kringen;
 • Bloemen ornament;
 • Golvende lijnen;
 • diamanten;
 • De achtpuntige ster;
 • Symbol Bereguinyas;
 • Bozhnik;
 • Maternal symbool.

Betekenis van elk symbool is groot. Elk van hen moet een speciaal daarvoor bedoelde plaats op borduren worden uitgevoerd. Elk symbool wordt versleuteld berichten die borduursters en haar familie te helpen.

Cross-stitch, handdoeken: regels uitvoering voor de bruid

Borduren handdoek voor de bruiloft is van groot belang voor de toekomstige leven van het echtpaar. Handdoek moet een bruid te borduren. In dit geval moet de instructies en richtlijnen voor borduurwerk handdoeken, omdat elk personage heeft een betekenis en impact op de toekomst van het gezin.

Handdoek symboliseert de weg van het leven. Oogsten, die borduurwerk wordt gedaan, moet stevig zijn, vrij zijn van gebreken, of gezinsleven kan een scheur te geven.

Elk sieraad op Bruiloft handdoeken heeft zijn heilige betekenis en magische bestemming. Een paar zwanen, geborduurd op rushnyk beschouwd als de verpersoonlijking van de eeuwige liefde en sterke familiebandenElk sieraad op Bruiloft handdoeken heeft zijn heilige betekenis en magische bestemming. Een paar zwanen, geborduurd op rushnyk beschouwd als de verpersoonlijking van de eeuwige liefde en sterke familiebanden

Een belangrijke vuistregel is - de identiteit van de buiten- en de binnenkant handdoek. Dat is waarom ze heeft om het werk te doen heel voorzichtig. Op de achterkant mag niet worden verward filamenten. Anders, dezelfde wil, en gezinsleven.

Algemene borduurmotieven:

 • Niet portretteren rushnyk op koekoeken en nachtegalen. Het kan worden voorgesteld door een kalkoenhaan, Pauw, valk. Een goede symbool zijn duiven.
 • Niet linten en kant gebruiken om het midden van het doek te versieren.
 • Je kunt niet borduren het centrum van de handdoek. Het moet worden ingevuld.
 • 10 volgen de verschillen aan de uiteinden van de handdoek (symbool man en vrouw).

Houd geborduurd doek is noodzakelijk een gedraaide vorm van een buis. Zodat er geen kwade geest kan geen kwaad een jong gezin. Er zijn veel regels die moeten worden gevolgd bij het borduren handdoek. Meer details over hen kan worden gevonden op het internet.


De regeling voor kruissteek voor handdoek

Borduurwerk handdoek, kunt u vooraf gedefinieerde schema's gebruiken. Zij de vereiste symbolen voor welvaart naaister en haar familie bevatten al. Echter, het moet in staat zijn om de geborduurde legenda en kennen hun waarde.

Een breed scala aan programma's voor de bruiloft kruissteek is een bron van inspiratie, zowel voor beginners als voor de meer ervaren borduurstersEen breed scala aan programma's voor de bruiloft kruissteek is een bron van inspiratie, zowel voor beginners als voor de meer ervaren borduursters

Het is belangrijk om te borduren. Strikt de instructies en diagram. Enige discrepantie kan het borduurwerk bederven.

borduurwerk handdoeken circuits kunnen worden gevarieerd. Elk naaister moet een passende circuit, gebaseerd op de individuele kenmerken en de omstandigheden in het leven te kiezen.

Mogelijke beeld op de hitlijsten:


 • boomsoort;
 • vogels;
 • krans;
 • De achtpuntige ster;
 • Bloemenkrans;
 • hop bladeren;
 • Grapevine.

Elk van de personages is belangrijk. Borduurder moet kennen, want de handdoek is niet alleen een kruissteek. Het is een soort talisman die zich handwerk en haar hele ras beschermt.

Masterclass op borduurwerk handdoek bruiloft (video)

Borduur handdoek nodig wanneer er behoefte is aan dit. Het is een veel voorkomende vorm van handdoek voor bruiloften: een brood onder zijn voeten, enz. Alle patronen op het te hebben hun eigen speciale betekenis. Needlewoman moet weten hoe je dit of dat element, waar het wordt geplaatst presteren en borduren welke techniek.

regelingen voor borduurwerk kruis bruiloft handdoeken (foto) 

017bbdc91f03745orig 1A 003c8ada646f744ccd9d0622b6616c4fee7a7eca 006a7c6f80fbc15db61745a6c4ef07156b5ec7e1 05 6-3 07 17 11 133-1 --- 0048-1

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 2 =

map