The BlogVind betrouwbare informatie over de veiligheid van de verlaagde plafonds kan moeilijk zijn: de informatie op de website van de fabrikant, in de regel, het is reclameVind betrouwbare informatie over de veiligheid van de verlaagde plafonds moeilijk kan zijn: de informatie op de websites van de fabrikanten, in de regel, is reclame Voordelen en nadelen van verlaagde plafonds besproken in diverse bronnen. Argumenten voor en tegen de spanning structuren, echter niet alle adviezen moeten worden waarheidsgetrouw beschouwd. Ten behoeve van iemand kan liegen over de gevaren of, omgekeerd, om de veiligheid te melden. Dus is het zinvol om uit te maken detail, wat zijn de voor- en nadelen zijn van verschillende materialen voor dak coatings en hun eigenschappen kan invloed hebben op onze gezondheid.


Het kiezen van daken: de voors en tegens van de gezondheid

De voor- en nadelen van de verschillende covers van veel geruchten. Echter, niet veel van hen hebben een belangrijke bevestiging in de medische omgeving. Over spanplafonds professionals zeggen, als een van de veiligste manieren om het plafond te regelen.

Wat zijn de ins en outs van de verschillende plafonds in tegenstelling tot andere coatings:

 • Met betrekking tot de gezondheid van de consument te onderscheiden dicht weefsel plafonds. Hun voordeel is dat ze gaan lekken lucht. Er dient echter te worden opgemerkt dat dit voordeel is alleen zichtbaar in een woonhuis met een houten plafond. Als uw plafond is gemaakt van beton, zal geen materiële niet de situatie voor het plafond op te slaan.
 • Ook onder de voordelen is het vermeldenswaard de uitzonderlijke zuiverheid tijdens de installatie: stof van het plafond shkureniya niet verstoppen je longen.
 • Ook een plus plafond van PVC-film is het feit dat op het oppervlak van de film niet wordt gescheiden schimmels en bacteriën! Het is een onmisbare functie voor ruimten met een hoge luchtvochtigheid.
 • Gecertificeerde PVC plafond volkomen onschadelijk. Het enige ding om zeker te zijn - het is in de documenten bevestiging van de kwaliteit van het materiaal.
 • Het nadeel van een spanplafond PVC-film kan een gevaar voor de gezondheid worden als je in de handen van het bedrijf viel. Welke verkoopt lage kwaliteit schilderijen. Typisch, hebben deze bedrijven niet over de relevante certificaten en onaangename geur uit hun maxima voor 2 dagen.
 • Het nadeel van het plafond van de film, wat volgens hen milieuonvriendelijk zijn. Maar in feite is dit materiaal wordt gebruikt voor het vervaardigen van vrijwel elke kunststof. Daarnaast kan PVC gemakkelijk worden vervangen volledig milieuvriendelijke stof plafond.

Kwaliteit PVC stoffen zijn veilig voor de gezondheid, die niet de niet-gecertificeerde plafondsKwaliteit PVC stoffen zijn veilig voor de gezondheid, die niet de niet-gecertificeerde plafonds

Als u verdachte voordelige prijs promotie te zien op het verlaagde plafond, niet haasten om een ​​aankoop te doen: waarschijnlijk voordat u bent oneerlijk dealers die willen lage kwaliteit en gevaarlijk te verkopen aan de gezondheid van het materiaal. Controleer certificaten en andere getuigenissen van mensen die al uit de diensten van de organisatie hebben geprofiteerd.

De schadelijke plafonds

Focussen op de mogelijke gevaren van plafondbekleding, is het noodzakelijk om de kwaliteit te begrijpen, gedocumenteerd op voorwaarde dat de goederen kan niet slecht zijn voor je. Door de officiële brancheorganisatie zijn niet toegestaan, waarvan de producten kan het leven en de gezondheid van de consument in gevaar brengen.


Het probleem is, waardoor sommige mensen beweren dat de plafonds kan gevaarlijk zijn, zijn in sommige PVC componenten. Maar vastbesloten om de verkoop van web bestaat uit de chemische elementen in zeer kleine hoeveelheden. Alleen niet-gecertificeerde materialen kunnen gevaarlijk zijn.

Het kiezen van kroonluchter, zal het duidelijk zijn dat een gloeilamp niet dicht bij de PVC-plafond moet worden geplaatst, anders, als gevolg van verwarming, bestaat het gevaar van schadelijke stoffenHet kiezen van kroonluchter, zal het duidelijk zijn dat een gloeilamp niet dicht bij de PVC-plafond moet worden geplaatst, anders, als gevolg van verwarming, bestaat het gevaar van schadelijke stoffen

Wat zijn de mogelijke risico's bestaan ​​voor de installatie van het plafond:

 1. Phenolic verdamping. Fenol - schadelijk voor het lichaam stof die is gevonden in PVC. Echter, fenol niet gevaarlijk als je het plafond is van hoge kwaliteit. De chemische samenstelling van het materiaal niet vluchtig fenol element. Het kan alleen verdampt bij hoge temperatuur, die nodig is voor de montage. Dit verklaart de geur van de film, die in de lucht gedurende enkele uren.
 2. Stof plafonds staan ​​bekend om hun veiligheid en milieuprestaties, echter, en dit type van de dekking te hebben geleerd om gevaarlijke stoffen die lijkt op doek plafonds vervangen. Een dergelijk materiaal heeft impregneren, bestaande uit een chemisch gevaarlijke stoffen.
 3. Plafonds van zelfs de hoogste kwaliteit van de grondstoffen is niet aan te raden om warmte: baden, sauna, hot tube, hete lampen met gloeilampen - dit alles moet weg van de PVC-film worden gehouden. Dat hoge temperaturen dragen bij aan het smelten van het materiaal, evenals de verspreiding van schadelijke dampen.

Stretch plafonds zijn modern: beoordelingen van de artsen

Omdat mensen zijn verbaasd door de veiligheidsproblemen bij het trekken van het plafond, artsen graag aandacht besteed aan alle mogelijke opties om de beste bescherming van uzelf en uw gezin tegen de negatieve impact van materialen voor verlaagde plafonds. Volgens de artsen, zijn de plafonds op de lange termijn geen invloed op de consument.Echter, het beoefenen van professionals geven een leidraad voor de volledige borging van veiligheid:

 • Kies een beproefde bekend bedrijf en Europese materialen zijn alle noodzakelijke tests en certificering.
 • Ga niet naar de kamer, laat de kinderen in de kamer na de installatie van PVC-film. Geven verdamping als gevolg van verhitting, de ruimte volledig eroderen.
 • Vermijd overmatige hitte tijdens het gebruik. Vuur, warm, en hete voorwerpen kunnen niet dicht bij het plafond worden gehouden. Het materiaal zal smelten en laat stoffen die een slechte invloed op het menselijk lichaam.

Nadat de PVC film niet wenselijk in een kamer de verwering dampen voltooien van de verhitte baanNadat de PVC film niet wenselijk in een kamer de verwering dampen voltooien van de verhitte baan

Als de potentiële schadelijkheid van PVC windt je te veel, installeren van hoge kwaliteit stof plafonds. Dit materiaal wordt beschouwd volkomen onschadelijk, geurloos, ademend en stoot geen schadelijke stoffen bij hoge temperaturen en bosbranden.

Verlaagde plafonds: milieuvriendelijke materialen

Het probleem van de duurzaamheid van verlaagde plafonds dusver besproken. Sommigen zeggen dat de kwaliteit is niet inferieur aan het plafond, zelfs in de meest natuurlijke materialen in hun eigenschappen, terwijl anderen beweren dat de PVC, alsmede de gespecialiseerde weefsel - het is zeer milieuonvriendelijk materialen.

Hoe argumenten over duurzaamheid verlaagde plafonds kan waardig worden overwogen:

 1. PVC - een materiaal dat geschikt is voor de vervaardiging van kinderspeelgoed, waterleidingen, keukengerei en andere items die direct gerelateerd zijn aan ons lichaam. Deze types van materialen zijn herhaalde tests, dus ze lijken te zijn absoluut veilig milieuvriendelijke materialen.
 2. Het weefsel geïmpregneerd met polyurethaan, is een heet materiaal voor kledingstukken. Deze factuur is onschadelijk en milieuvriendelijk.
 3. Het nadeel ten aanzien van duurzaamheid plafond is de slechte kwaliteit van sommige fabrikanten. Als het materiaal niet voldoet aan de internationale normen, kan het gemakkelijk gevaarlijk en niet erg milieuvriendelijk zijn. Wees voorzichtig en te controleren documenten.

PVC-folie - absoluut veilig en milieuvriendelijk materiaal, is echter niet overbodig om de kunstenaar certificaten vragenPVC-folie - absoluut veilig en milieuvriendelijk materiaal, is echter niet overbodig om de kunstenaar certificaten vragen

Het is ook belangrijk om de brand certificaat veiligheid materiaal te controleren.

Hoe kan ik een milieuvriendelijke spanplafond kiezen

In feite enige kwaliteit verlaagd plafond is milieuvriendelijk. Alle mogelijke materialen vervaardigd kan worden verlaagd plafond hebben kwaliteitsnormen.

Documenten bevestiging van de naleving van de kwaliteitsnormen, zorgen voor het milieu netheid van uw plafond.

Stof plafonds zijn volledig veilig en milieuvriendelijk alternatief voor PVC-filmStof plafonds zijn volledig veilig en milieuvriendelijk alternatief voor PVC-film


Materialen passende normen hebben de volgende eigenschappen:

 • PVC-film bevat geen stoffen uitstoten in de lucht, het verliezen van onaangename geur na een paar uur na de installatie.
 • De stof heeft geen geur. Schadelijke stoffen in dit materiaal niet aanwezig zijn op alle.

Zijn plafonds schadelijke (video)

Als u de zorg over de gezondheid en de vrienden van uw familie, hebben geen tijd en geld te besparen op de keuze van de materialen, die van plan zijn meer dan een jaar te leven. Stel vragen aan vertegenwoordigers van de geselecteerde bedrijven, vereist documentatie zegt. Als je voorzichtig genoeg zijn en zo kieskeurig bent, dan moet u beoordelingen van de werkzaamheden van het bedrijf te controleren. Door het volgen van deze regels, hoeft u zich geen zorgen te maken over de gezondheid van de aanleg en exploitatie van verlaagde plafonds. 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

2 + 8 =