Särskilda kit för lapptäcke: 8 komponenter

Särskilda kit för lapptäcke: 8 komponenter

12 October 2017Hittills ett stort antal intressanta kit för lapptäcke, som du kan välja självHittills ett stort antal intressanta kit för lapptäcke, som du kan välja på egen handelsnätverk presenterade en annan uppsättning för lapptäcke, inklusive ett stort antal element. Göra ett informerat val mellan dem kan vara svårt att inte bara för nybörjare, men också upplevt needle. I de flesta fall är det på rätt val beror på hur den resulterande resultatet kommer att bli tilltalande för ögat. Ut ur en svår situation för att hjälpa de rekommendationer som grundar sig på som inte kommer att behöva ångra pengarna förgäves.


Ursprung patchwork teknik

Till flera uppsättningar av lapptäcke inte vilseleds, kommer en nybörjare inte vara fel att lära sig om det väsentliga i tekniken. Ju mer information om detta skulle vara en person, desto lättare är det "cut off" inte ett alternativ. Patchwork kom till Östeuropa århundraden sedan. Själva namnet kommer från ordet "patch" och "arbete". Med denna lätt att förstå att detta är en teknik för lapptäcke.

I de flerfärgade trasor används, som kombineras med varandra på ett visst sätt. Det är viktigt att komma ihåg att den valda färgen ska vara i harmoni.

Tack vare tekniken med lapp kan göra en hel del spännande saker, bland annat eleganta fall för små kuddarTack vare tekniken med lapp kan göra en hel del spännande saker, bland annat eleganta fall för små kuddar

Å ena sidan bör den färgstarka mosaik vara tilltalande för ögat. Å andra sidan bör det inte vara en vandring i clownen dekoration.

Om det görs på rätt sätt, tack lapptäcke teknik kan genomföras följande projekt:


 • filt;
 • filt;
 • örngott;
 • påslakan;
 • gardiner;
 • Mats och så vidare.

Såsom följer av ovanstående, för användning i denna teknik är nödvändiga tygstycken, trådar, och olika verktyg, såsom en kniv, vilket gör att dela upp eller kombinera verktyg. Inget behov av att förlita sig på försäkringar om tillverkarnas apparater som lovar att inkludera många olika förment användbara element. I de flesta fall bara kunden betalar för outtagna detaljer.

Välj material för lapptäcke

Att arbeta som behövs är inte bara en kvalitetsinstrument, men också tyget. Våra mormödrar lång tid samlas bokstavligen bit för bit har alla vänner, grannar och släktingar. Som en specialiserad handelsutveckling situationen har förändrats till det bättre. Oavsett om i den verkliga eller virtuella butik för handarbete söker medborgare, måste du säkerställa kvaliteten på tyget.

Innan du köper är det nödvändigt att beröra och utforska. I de flesta fall hjälper det att göra den första presentationen.

Plocka upp en uppsättning för lapptäcke alltid nödvändigt att kontrollera dess kvalitet och viktigaste egenskaperPlocka upp en uppsättning för lapptäcke alltid nödvändigt att kontrollera dess kvalitet och viktigaste egenskapererfarna mästare rekommenderar att uppmärksamma följande egenskaper:

 • Tilltalande utseende;
 • Konsistens med de nödvändiga parametrarna;
 • Frånvaron av spår längs eller tvärs gapet;
 • Närvaron av hygienisk synpunkt - denna parameter är obligatorisk, om slutprodukten kommer att användas för att sova eller täcka bordet.

Från en funktionell synpunkt, som en huvudmaterial rekommenderas att använda ren bomull eller bomull (HB) tyg. Dikterade det är deras fördel. För det första, mosa HB nästan omöjligt. För det andra är skärprocessen ganska enkel, och efterbehandlade materialet inte krymper. Förutom HB, är följande material använts: ull, viskos, siden och fastställa.

Verktyg för lapptäcke

För att på rätt sätt valt material förvandlas till ett mästerverk, det måste behandlas mindre väl valda verktyg. Fördelen med lapptäcke teknik är att den kräver betydande kompetens. Även en nybörjare kommer att klara arbetet under förutsättning att han valt verktyg från de tekniska egenskaperna hos materialet.

Även en nybörjare sömmerska kan sy mycket originell sak, med hjälp av färdiga kit för lapptäckeÄven en nybörjare sömmerska kan sy mycket originell sak, med hjälp av färdiga kit för lapptäcke

Listan över nödvändiga verktyg för jobbet, enligt ett yttrande från många duktiga arbetare, enligt följande:

 1. Vass sax.
 2. Symaskin - väljs med hänsyn till den beräknade densiteten hos materialet. När det gäller tunna tyger, bara lite för snabba rörelser spel ont. I det här fallet passar på maskinen.
 3. Flera nålar.
 4. Järn - används för att ge tygstycken den önskade formen.
 5. Styrelsearbete.
 6. Ämnen som krävs färger.
 7. Slot line - Detta är en speciell yta som bildar kniven. Dessutom måste denna linje användas för noggranna skärflikar, enligt den önskade storleken.
 8. Dekorativa element - väljs baserat på kreativa koncept.

Uppsättningar av patchar för lapptäcke: hur man bäst att välja

Priset utbud av alternativ som presenteras i handeln nätverk kommer att variera kraftigt, så att inte ta det första som kommer till hands. Först måste vi objektivt bedöma deras kompetensnivå. När det gäller öppnare, i det här fallet, minimala tillbehör lämpade för jobbet. Nu måste du lära dig de grundläggande teknikerna och metoder för individuellt arbete.

Den obligatoriska uppsättningen inkluderar de nödvändiga mönster, innehållande redan framställda ämnen.

Att köpa set för lapptäcke, vara noga med att notera förekomsten av alla nödvändiga verktyg för att arbetaAtt köpa set för lapptäcke, vara noga med att notera förekomsten av alla nödvändiga verktyg för att arbeta


Dessutom måste du vara uppmärksam på följande komponenter:

 • Mat - funktionell bakomliggande orsaken för att tillåta tryggt klippa och sy tyg;
 • Verktyg för skärning och skärning;
 • Bindande naturen föreligger i det inställda området och flera steg för steg illustrationer;
 • Som professionell utveckling av uppmärksamhet kan betalas till de produkter som innehåller utökade listan av verktyg.

Översikt lapptäcke kit (video)

lapptäcke teknik är tillgänglig för alla på grund av dess enkelhet. För att komma igång måste du köpa en uppsättning och hitta material som behövs. Gör det lätt att förvara i närheten av föremålen för handarbete. Urvalsprocessen måste komma ihåg att sådan utrustning väljs med hänsyn till graden av professionell konstnär. Annars är det sannolikt att spendera pengar i onödan.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 − 7 =

map