Säng pallen för ett litet foto Sovrum: 5 sidor oväntade lösningar

Säng pallen för ett litet foto Sovrum: 5 sidor oväntade lösningar

12 October 2017Säng podium kommer att se bra i sovrummet, men också för ett litet sovrum kan hitta sina lösningarSäng podium kommer att se bra i sovrummet, men också för ett litet sovrum där resheniyaKrovat hans podium bokstavligen blivit på modet de senaste åren. Om du tittar genom kataloger, och det kan du se en hel del exempel på detta arrangemang kaj och beskrivningar - de säger denna modell är stor utrymmessnål. Men vi ska inte lura oss själva - i ett litet område så inte varje säng ser lämpligt, och i en liten "odnushke" är bara löjligt spektakel, om sängen inte är utrustad med en transformator funktioner.


Bed-pallen i ett litet sovrum Hur komma ur situationen

Podium i sovrummet - en modetrend. Det diversifierar även interiören, fortfarande mycket pallen ganska trendig bar och döljer kommunikations sak, sängkläder, och ibland även podiet Du kan dölja mycket sängen.

Variationer pallplatser:

  • Olika pallplatser i höjd och bredd;
  • Bryggor och trappor;
  • Podium med lådor;
  • Podier horisontell garderob.

Om rummet är lågt i tak, bör höjden på pallen inte vara mer än 20 cm, annars taket trycket syndrom, kommer du inte att passera.

Säng podium är mycket varierande i arter, men malennih sovrum har ett antal regler för deras användningSäng podium är mycket varierande i arter, men malennih sovrum har ett antal regler för deras användning

I ett litet sovrum säng podium bör inte bara i mitten av rummet, men den enda stora möbel. Antingen en sådan säng, ett skåp - eller överbelastning och skräp. Endast en sängbord, eventuellt glas, som också kommer att ge "det nödvändiga luftrummet." Eller en lätt byrå, till exempel gjorda av rotting.


Sängar för ett litet sovrum: podiet med lådor

Och lådorna i podiet kommer att vara ett bra alternativ till skåp och lådor. Och i dessa rutor kan du dölja inte bara sängar. Vid slutet av pallen ganska ofta gör hyllor för böcker och en mängd olika prydnadssaker, souvenirer. Det ser snygg och ovanlig.

Skåp, lådor säng pallen utrustad inte bara från nedan, men även från sidan. En annan fördel är platsen för denna säng - det är väl placerad nära fönstret, och om du bor i ett privat hem, kommer sängen ser bra ut i ett rum där det finns en sluttande tak.

Eftersom det i ett litet sovrum rekomnduetsya Placera inte möbler eller onödiga saker, säng podium med lådor skulle vara den bästa lösningen för det inre av lokalernaEftersom det i ett litet sovrum rekomnduetsya Placera inte möbler eller onödiga saker, säng podium med lådor skulle vara den bästa lösningen för det inre av lokalerna

Ibland säng rätt blad från under pallen. Som själv är ett podium denna höjd, som rymmer medelstora möbler, inredning, mjuk matta, bokhyllor, etc. En säng är placerad inuti podiet, och lämna den på.King size säng i ett litet sovrum: är det möjligt

Kanske bara när den är korrekt installerad. Om du har en säng nära fönstret, sedan ditt val - det är ett podium med lådor under. Det höjer bra sovhytt, och du lugna dig njuta av utsikten från fönstret. Tja, i denna situation batteriet kan ersättas med en inbäddad konvektor integreras direkt i golvet.

Saker att veta om denna typ av säng arrangemang:

  • När man installerar ett sådant podium kommer svetsmetall, därefter under golvet catwalken lättbetong hälls, för att undvika onödigt buller;
  • För denna konstruktion skulle stoppning bra alternativ vara mattan, är det lätt att underhålla, och i vilket fall är det lätt att byta ut,
  • För att bibehålla korrekt hållning och hälsosam sömn, behöver du en ortopedisk madrass.

Bed-podium - den bästa lösningen för att spara utrymme i ett litet sovrumBed-podium - den bästa lösningen för att spara utrymme i ett litet sovrum

King size säng kan placeras strax under samma podium, och detta är det bästa alternativet för litet sovrum.

Den runda säng i ett litet sovrum: om att överväga ett sådant alternativ

För att nyktert bedöma möjligheterna till en sådan konstruktion, tänk på att diameter rund säng storlek upp till 2,5 m. Detta ger också krävs för enkel förflyttning utrymme. Redan det verkar att platsen sängen i mitten av rummet kommer inte att fungera. Det visar sig att det kommer att närma sig väggen.

I detta fall bör du vara uppmärksam på de runda sängar med vidhängande på sidorna av tabeller eller samma vinkelform sänggavel - de tar liten plats i det inre, och extra komfort.

Typiskt är en rund säng inställd nära väggenTypiskt är en rund säng inställd nära väggen

När du planerar ett litet sovrum är inte helt normalt, till exempel, har det ett burspråk, en säng brukar sätta på diagonalen. Och den vanliga sängen för att sätta så fall döma dig en massa besvär. Eftersom rund säng är det enda hållbara alternativet.


Säng podium: traditionell eller modern version

två varianter av säng podium kan identifieras, det är en traditionell och modern version.

Skillnaden mellan dessa alternativ:

  • Traditionell utföringsform antar en träram, som är mantlad med plywood eller matta. Ovanpå höljet placeras en madrass.
  • En modern version - det är inbyggda nischer i ramen. Det är redan nämnts lådor för kläder, och kanske en sovande själv, som färdas på räls.

Modern kombinerade säng pallplatser mest fördelaktigt för små rum som de ersätter en garderob och byråModern kombinerade säng pallplatser mest fördelaktigt för små rum som de ersätter en garderob och byrå

Nuvarande modeller är ofta utrustade med steg, ytterligare dekorativ belysning.


Ändå finns det följande klassificering av catwalks: tekniska tillsammans, dekorativa. Specifikationer är utformade för att dölja kommunikation eller lagringssystemet kommer dekorativa podier lösa problemet med den inre accentuera och alla typer av zonindelning.

Väl kombineras catwalks inte mindre populära - i detta fall den övre delen av pallen används antingen som en säng, där de dölja lådor eller som ett golv för samma dressing, spel, kontor, etc.

Säng podium med sina egna händer (video)

I denna struktur, sängen en hel del fördelar, de är vackra och unikt och rymlig. Eftersom det kommer att bli en central kaj, och en mängd andra möbler kan helt enkelt inte vara nödvändig.

Ha ett bra val!

Säng pallen för ett litet sovrum (foto)

4-1- 1cf4f265ef22b84a0101bbbd32ba- 4-- 16fc3- 22- 76b957950bfe6-- 1920x1080resizeinterior52233581421764208- 19406- 368571508f330b711e43e4bc59bd01872d179cjpgsrz1600160085220501200-- 2345283208-

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1

map