Så att måla väggarna i gipsskivor: 4 steg till den perfekta jämnhet

Så att måla väggarna i gipsskivor: 4 steg till den perfekta jämnhet

12 October 2017Målade gipsväggar förblev under en lång tid och i gott skick, är det nödvändigt att välja hög kvalitet färgMålade gipsväggar förblev under en lång tid och i gott skick, är det nödvändigt att välja hög kvalitet måla Gipsskivor - det är ett enkelt, bekvämt och plastmaterial som kan användas för att utföra inredning efterbehandling alla ytor, och skapa en mängd olika dekorativa mönster eller ens för att utföra uppdelningen av utrymmet i zoner. Finishing Gips yta - det är en personlig fråga för varje master. Målning - detta är ett alternativ som faller valet av många eftersom färgen ser bra ut, är lätt att använda och inte har ett alltför högt pris.


Så att måla väggarna i gipsskivor för vackra resultat

Gipsväggar klara sig bra med färg, så du bör överväga olika typer av färg för deras kompatibilitet med gipsskivor. Kom ihåg att valet av färgämnet påverkar inte bara utseendet, utan också hållbarhet och uthållighet av färgytan.

Oftast används för gips följande färger:

 • latex färg;
 • lackfärg.

Om vi ​​jämför dessa typer av färger, deras viktigaste skillnaderna ligger i användningen av metoden i slutresultatet, liksom i kompositionen.

Om du vill ha en vägg med en matt effekt, är det nödvändigt att använda vattenbaserad färg för gipsskivorOm du vill ha en vägg med en matt effekt, är det nödvändigt att använda vattenbaserad färg för gipsskivor


Latexfärg har följande egenskaper:

 1. lågt pris;
 2. applicera ett behov inom 2 eller 3 skikt;
 3. slöhet.

Latexfärg blir mer transparent när de torkar.

Emalj ser mer presentabel. Dessutom glansakryl kunna visuellt för att utvidga området av rummet.

Lackfärg har följande funktioner: • Lackfärg verkar betydligt dyrare än den vanliga vodoemulsionku, men dess låga förbrukning täcker kostnaderna.
 • Den andra bläckskiktet appliceras först efter fullständig torkning av den första.
 • Det första skiktet måste vara noggrant skugga för att bilda ett tunt skikt av maximum.

Förberedelse för målning gipsskivor: förberedelse verktyg

Var uppmärksam på riktigheten av sitt instrument. Högkvalitativ utrustning kommer att ge halv framgång i att måla väggarna i gipsskivor.

Innan du börjar måla bör utföra kittInnan du börjar måla bör utföra kitt

Att måla gips, behöver du följande:

 1. Smal borste för svåråtkomliga ställen prokraski. Borsten måste vara, desto mer bekväm du kommer att använda den. Prokraska vinklar, samt områden runt utloppsväggen och andra nödvändiga element kräver hög precision och noggrannhet.
 2. Bred rulle av naturliga högen av medellängd. För lång tupplur kommer att producera ett tjockt lager av färg, som kommer att fortsätta att vara svårt att arbeta med, och högen är för liten kommer att orsaka ojämn färgning. Icke-naturliga material kan inte ge rätt nivå av avkastning på rollern.

Skydda möbler och golv från färgdroppar med hjälp av onödiga papper eller annat tyg.

Efterbehandling gips för målning: steg för steg guide

Bare Gips full av defekter och små defekter. Att måla gjordes på en helt plan yta, måste du göra några okomplicerad manipulation av gipsväggar.

Börja med att måla efter kitt kan vara redan efter 12 timmarBörja med att måla efter kitt kan vara redan efter 12 timmar

Förberedelse för målning sker i flera steg:

 • Omedelbart efter installationen av gips måste du täta skarvarna med kitt.
 • Efter fullständig torkning av fyllning måste tillämpas utplanande skiktet. I detta skede, använd en spatel som kommer att ge perfekt inriktning utan band och rattar.
 • För att öka gips, vilket i sig är en ganska bräcklig material, måste du använda en lager grundfärg.
 • Ta med en vägg för att hjälpa tunna ideal noll huden.

Innan du börjar måla, måste du noga förbereda gips.

Hur man förbereder gips för målning: rate slipning för perfekt resultat

malningen verkar enkelt, men många lider av det faktum att de inte kan uppnå sina ideal släthet väggar. Om du är medveten om alla detaljer i processen för efterbehandling verk, så kanske du inte har tillräckligt med teoretisk grund inom läskunnighet slipning.


Slipning används ett speciellt verktyg eller en elektrisk bar, utrustad med en speciell maska ​​eller sandpapperSlipning används ett speciellt verktyg eller en elektrisk bar, utrustad med en speciell maska ​​eller sandpapper

Slipning efterbehandling skikt gipsväggar som följer:

 1. Slipning producera rörelse i en cirkel. Detta kommer att ge en enhetlig inriktning.
 2. Till alla stötar var synliga för blotta ögat, ljus vägg med en botten eller sidokraftfulla lampor. Således alla stötar skapar en skugga och blir synliga.
 3. När alla oegentligheter är polerade, gör finish primer för fastställande resultatet.

Utför slipning vid en tidpunkt då det starka ljuset från solen inte kommer att störa dig se alla gupp på väggen.

Matlagning gips för målning material och verktyg

Slipning gips för målning var perfekt, vi behöver lämpliga verktyg och material. Kvalitet utrustning gör att du kan producera nytta med nöje och utan större ansträngning.

Innan du börjar måla, du behöver för att förbereda de verktyg och ta bort skräpInnan du börjar måla, du behöver för att förbereda de verktyg och ta bort skräp


Köpa dessa produkter till dig renovering verkade barnlek:

 • skyddsglasögon;
 • respirator;
 • bar för slipning;
 • kraftfullt ljus;
 • trappstege;
 • grit sandpapper med en grad av från 80 till 180.

Kvalitet instrument utgör grunden för högkvalitativa slipväggar gipsskivor.

Så att måla väggarna i gipsskivor med sina händer (video)

Väggarna i FCL är mycket bra om du vill snabbt och billigt att göra anpassningen av väggarna med obegränsade möjligheter för dekoration, inklusive inbyggd bakgrundsbelysning och reliefmönster. Bearbetning gipsskivor - det är en enkel övning som kräver bara lite tid och tålamod. Var försiktig och dina väggar kommer att vara perfekt.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 5

map