Rustig en elegant groen interieur kamer: 30 foto

Rustig en elegant groen interieur kamer: 30 foto

12 October 2017De groene kleur in het ontwerp van de woonkamer zal de ruimte comfortabel en gezellig te makenDe groene kleur in het ontwerp van de woonkamer zal de ruimte comfortabel en uyutnoyNastroenie in één ruimte te maken wordt bepaald door het licht en kleur, zo groen interieur kamer, een foto die is perfect aangetoond kan worden toegeschreven aan het kalmeren. Een ontspannen vakantie, emotionele gesprekken in de familiekring, ontmoeting nabij en dierbaar je hart van de mensen - dit alles kan worden uitgevoerd in een omgeving van rustgevende groene tinten uitgevoerd. Er dient te worden herinnerd dat een dergelijke interieur behoefte aan kwalitatief hoogwaardige opleiding. Anders krijg je een "zure" kamer.


De groene kleur in de kamer: goede en slechte

De veelzijdigheid van deze kleur is dat het net als bijna iedereen. Retro fans of degenen die nog steeds het moeilijk vinden om het kleurenschema voor de kamer te kiezen, kan niet aarzelen om te kiezen voor terughoudendheid groen.

Afzonderlijke elementen van groene kleur in het interieur van de kamer zal bijdragen tot ontspanning en rustAfzonderlijke elementen van groene kleur in het interieur van de kamer zal bijdragen tot ontspanning en rust

Het belangrijkste ding - vergeet niet dat je kunt gebruiken kleur in zijn zuivere vorm, en zijn tinten. Cold lime olive of brand - zelfs een beginner zal zich veroorloven om de uitvoering van een ontwerp project voorzien in een harmonieuze combinatie van tinten.

In het algemeen, zoals een kleurplaat is functioneel en psychologische voordelen:

 • Het helpt om te ontspannen na een drukke dag;
 • Mensen die het slachtoffer in de ogen tijdens de dag toegenomen belasting in het binnenland kunnen ontspannen;
 • Kalmerende ontwerp zorgt voor een goede stemming in het huishouden;
 • Als er tijdens de dag dat de kamer krijgt voldoende zonlicht, is er licht en comfortabel;

Dankzij het gebruik van milieuvriendelijke en duurzame materialen in een kamer voor een lange tijd algemene reiniging van de muren niet nodig.


Vereisten voor het creëren van een kamer in het groen

Na te hebben besloten dat het leven in de kleuren groen te zijn, moet je de praktische aspect van het project te overwegen. Ontwerpers praten over de aanwezigheid van bepaalde eisen voldoen. Ze hebben betrekking op de stijlkenmerken kamers en appartementen in totaal, evenals functionele living bestemming. Sprekend over de stilistische kenmerken, is er behoefte om te vertrouwen op hun eigen voorkeuren.

Een goede oplossing is om de woonkamer in groene kleur, die biologisch wordt gecombineerd met zwarte tinten te ontwerpenEen goede oplossing is om de woonkamer in groene kleur, die biologisch wordt gecombineerd met zwarte tinten te ontwerpen

Degenen die niet mijn leven voorstellen zonder retro, moet betalen aan het behang, gemaakt in pastel tinten groen. Zorgvuldige aandacht moet worden besteed aan de kleuren en de textuur van het behang. Afhankelijk van hoe glanzende coating, zal afhangen van de mate van kleurverzadiging. Daarom is het niet aan te raden om te glanzend of reliëf versie nemen. In dit geval is het waarschijnlijk om ruimte ongemakkelijk.In de toekomst, is het raadzaam om zich te houden aan de volgende praktische suggesties over hoe om fouten te voorkomen:

 • Universal kleur van het behang wordt beschouwd als smaragd of asperges;
 • Elke schaduw is verplicht geharmoniseerde dicht bij hem in de kleur;
 • Het maximaal toegestane aantal schakeringen van groen in dezelfde ruimte - 3;

Als de kamer heeft een balkon, het ontwerp is beter om iets te dicht bij Lima gebruiken.

Groen wonen heeft verschillende functionele gebieden

Het hebben van een veel vrije ruimte - een grote kans om het uiterlijk van het landschap te veranderen is gemeengoed geworden. Als het de bedoeling is de gangkast te rusten, selecteer vervolgens het helpt een zachte schaduw van groen. Psychologen hebben aangetoond dat in een dergelijke ruimte kan ontsnappen aan de drukte, volledig gericht op de baan.

Prachtig aanvulling op het interieur groene kamer zal u helpen stijlvolle, modulaire patronen of andere decoratieve elementenPrachtig aanvulling op het interieur groene kamer zal u helpen stijlvolle, modulaire patronen of andere decoratieve elementen

Beschouwd als de meest comfortabele werkplekken, ingericht in de stijl van een smaragd. Als de kamer tijdens de dag een kleine hoeveelheid zonlicht ontvangt, moet de voorkeur worden gegeven aan malachiet schaduw.

Over het algemeen is er een klein aantal waarschuwingen, de rekening van die verplicht is:

 1. We raden het gebruik van paars ontwerp elementen voor visueel verschil van 2 of meer functionele gebieden.
 2. Als naast het bureau is er een plaats op de muur, kan er een foto worden geplaatst op historische thema's.

Je hoeft niet te veel rommel muur nodig. Bijvoorbeeld, zou een reproductie van het huis-museum "Manor Trigorskoye" in wit en tinten groen goed te doen met de vorming van het visuele centrum in splendid isolation.

Wonen in de kleuren groen: de regels van de selectie van het meubilair

Het kan absurd lijken een groen interieur inrichting van dezelfde kleur te vullen. Ontwerpers worden geadviseerd om niet te snel conclusies te trekken. We moeten ons concentreren op de harmonieuze combinatie van het mogelijk maken echt transformeren de ruimte in de kamer. Het opent een lijst van succesvolle paren groen en beige duo. Naar aanleiding van deze goed moeten worden groen en zwart geselecteerd. Nee, veel te somber in de kamer zal zijn. Het belangrijkste ding - om ervoor te zorgen dat de juiste donkergroen gecombineerd met zwart, afhankelijk van de specifieke eigenschappen van uw kamer.


Juist gekozen interieur groen wonen zal helpen om een ​​warme en harmonieuze sfeer te creërenJuist gekozen interieur groen wonen zal helpen om een ​​warme en harmonieuze sfeer te creëren

In aanvulling op deze, zijn er een paar goede combinaties:

 • "Groene appel" en zwart;
 • Bruin en groen;
 • Donker hout en malachiet;
 • Licht blauw en groen;
 • Grijs-smaragdgroen en lichtpaars.

De harmonieuze combinatie van verschillende tinten van de natuurlijke tinten groen met een aantal andere kleuren om de psychologisch comfortabele sfeer recreëren.

Gezellige groene binnenruimte (video)


Het is noodzakelijk om rekening te houden met de grootte van de ruimte, de mate van verlichting, de belangrijkste structuur van meubilair en een aantal andere functies. Onder andere, moeten voorzichtig met glanzende en glanzende oppervlakken. Zelfs professionele ontwerper kan moeilijk zijn om opnieuw te maken van de gewenste kleurverzadiging.

Ontwerp groene woonkamer (interior foto)

8dizayngostinoyvzelenomcvete 312 8110 1011 13503255892 b89b3b833ec7b5c43ad34ea755381261 Detskaya-Komnata-v-Zelenom-tsvete13 dizajn-gostinoj-5 Dizajjn-zala-v-zelenykh-tonakh e833c75491ae5759

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 4 =

map