Ruime walk-in closet van de kast in je eigen handen hruschevke

Ruime walk-in closet van de kast in je eigen handen hruschevke

12 October 2017Dressing uit de kast in Chroesjtsjov - is een geweldige optie voor het opslaan van dingen en schoenenDressing uit de kast in Chroesjtsjov - is zeer geschikt voor opslag en obuviHruschevka is een klein appartement met een karakteristieke lay-out. Inconvenient locatie van kleine kamers maakt het vrijwel onmogelijk om een ​​comfortabele accommodatie. Het enige voordeel van een dergelijk plan is de beschikbaarheid van opslagruimten die kunnen worden aangepast aan uw wensen. Bijvoorbeeld, om toe te wijzen aan de opslag van de dingen. Wordt het een ingebouwde kast of een hele rekken systeem, afhankelijk van de grootte van de kamer en zijn positie in de flat. Dankzij goed opstellen en ongecompliceerde actie garderobe uit de kast in de Chroesjtsjov is eenvoudig op te bouwen met de hand.


Maak een ruime kast in de gang hruschevke

Inbouwkast - een perfecte oplossing voor een kleine opslagruimte, waarvan de diepte 60 cm of minder. Meestal dergelijke uitsparing heeft een ingang, waardoor het gebruik ervan kleren en schoenen seizoensgebonden slaan. Ruime kast, kunt u uw eigen handen te maken, het oprichten van zijn eenvoudige componenten.

De eerste stap moet zijn om de kamer te bereiden: teruggetrokken en verwijderd verdeling in plaats van een set-coupe. Muren en plafonds kunnen worden behangen of plaats verf op waterbasis.

Een ruime kast in de gang Chroesjtsjov kan doen met je handen, maar u moet de benodigde materialen en gereedschappen voor te bereidenEen ruime kast in de gang Chroesjtsjov kan doen met je handen, maar u moet de benodigde materialen en gereedschappen voor te bereiden

Gebruik de whitewash niet gebruiken. Deze manier om al eindigen is een van de begroting, maar heeft de mogelijkheid om een ​​spoor achter te laten op de contactoppervlakken. Om dingen te houden van besmetting, moet het materiaal, dat niet de gespecificeerde functie heeft te nemen.

Om een ​​eenvoudige kast, moet u de volgende gegevens:


  • Afgewerkt of -platen van spaanplaat;
  • Draag- en bevestigingselementen;
  • Rod voor bovenkleding.

In dit geval wordt de bouw van speciale ontwerp niet nodig, aangezien niche is klein. De planken en de balk op de dragende elementen, die direct aan de wand bevestigd worden geïnstalleerd. Aantal planken en de afstand tussen hen is afhankelijk van de hoogte van het plafond en persoonlijke wensen.

Hoe maak je een dressing uit de kast in de Chroesjtsjov: rekening houden met de kenmerken van de appartementen plattegrond

Bij de planning van de locatie van de rekken en laden in de kleedkamer van de toekomst, is het belangrijk rekening te houden met de grootte en de ligging van het appartement. De meest geschikte van de inrichting is als een kamer met een breedte gelijk aan de grootte van de kamer zijn. Log in op hetzelfde moment is gelegen in het centrum. Dit type programma houdt de draagconstructie rondom de omtrek van de kamer. Dressing in een dergelijke kast is geschikt voor een groot aantal van de dingen.

De bouw van de stroming ruimte, kunt u beginnen met de wijziging:  • Verdeel de helft van de pantry, die net twee inloopkasten zal bieden;
  • Sluit een van de openingen, waardoor de meest geschikte ingang.

Naar een kamer met een klein gebied het niet te omvangrijk lijken, in plaats van planken, kunt u een open ontwerp gebruiken. Ze zijn eenvoudig te monteren op de designer-type, waardoor de ruimte om de meest functionele te maken.

In een kleine kleedkamer, kunt u een open design te gebruiken om te voorkomen dat de ruimte rommelIn een kleine kleedkamer, kunt u een open design te gebruiken om te voorkomen dat de ruimte rommel

Opslaggebied waarvan de breedte kleiner is dan 1 meter, is zeer lastig te gebruiken. In dit geval is de ondersteuningsconstructie geïnstalleerd op de wand, die tegenover de ingang. De resterende ruimte kan worden gebruikt als de plaats voor dressing.

Indien de breedte van de ruimte 1-1, 5 meter - vulling langs twee wanden die aan elkaar grenzen. De meest eenvoudig te gebruiken wordt beschouwd als een structuur waarin de schappen zijn dicht bij de ingang zijn. Hengel voor bovenkleding wordt in de diepte van een kast in de muur.

Dressing in de bijkeuken in plaats van Chroesjtsjov: Onderdelen van het project

Te denken over de wijziging van de bijkeuken, de eerste stap is het opstellen van een ontwerp. In het schema wordt duidelijk hoe de toekomst zal zich vullen kast.

Het installeren van meerdere niveaus van zonering zal de ruimte functioneel mogelijk te maken. Gebruiksgemak zal afhangen van het vullen van verschillende typen: de planken, staven, dozen.

Afhankelijk van de gebruiksfrequentie van een dressing verdeeld in actieve en passieve. De eerste zijn de dingen die voortdurend worden gedragen. Daarom schappen en linnengoed laden zich op een hoogte van 1-1, 5 meter vanaf de vloer van de bar slijtbestendige - 1, 5 - 2 meter.

Om dressing in Chroesjtsjov functioneel was, zou het pantograaf galstuchnitsu en bryuchnitsu worden geplaatstOm dressing in Chroesjtsjov functioneel was, zou het pantograaf galstuchnitsu en bryuchnitsu worden geplaatst

Het actieve deel moet worden ingesteld en de elementen die de ruimte meer functioneel zal maken:


  • Stroomafnemer (verzinkbare hengel voor het opslaan bovenkleding);
  • Galstuchnitsa (mannelijke toebehoren voor gunstige locatie);
  • Bryuchnitsa (om het ideale type pak broek te behouden).

dressing passieve zone beschouwd planken, die onder 0, 5 en 2 meter zijn aangebracht boven het vloerniveau. In de regel is er een seizoensgebonden ding, handtassen en huishoudelijke opslag.

Maak een dressing met zijn eigen handen: installatiekenmerken

Installatie inloopkast pantry omvat in plaats van de installatie van een speciaal frame, dat vervolgens wordt legplanken en laden. De eerste stap is om het ontwerp van blanks en de selectie van geschikte hardware te creëren.

Vervolgens wordt de installatie kader mounts, die kan worden gedaan op twee manieren:

  • Met het gebruik van ankers;
  • Met de hulp van de hoeken.

Daarna is de constructie van de dragende structuurdelen en aanbrengen bevestigingsmiddelen plank. Naast trimmen is de randlijnen. Dan geïnstalleerd planken, staven en laden.


Stel het frame te monteren, kunt u onderdelen of het gebruik van pluggen gebruikenStel het frame te monteren, kunt u onderdelen of het gebruik van pluggen gebruiken

Om BookShelf ontwerp bleek glad en netjes, elke stap van het leggen van de vulelementen moeite laserniveau.

De laatste stap zal zijn om de interne verlichting en de installatie van de deuren uit te voeren.

Dressing in Chroesjtsjov: openbare werken en verlichting

Om dressing harmonieus passen in het interieur van het appartement, kan een kamer worden ontworpen in dezelfde stijl. Echter, de meeste van de ruimte krijgt af, rekening houdend met de uitvoerbaarheid, in plaats van design. Voor muurontwerp behulp behang, verf of paneel; kruipt het vloermateriaal, dat gemakkelijk te reinigen: linoleum of laminaat.

Ingericht onze kleedkamer, vergeet niet over verlichting, en zorg ervoor dat de verlichtingIngericht onze kleedkamer, vergeet niet over verlichting, en zorg ervoor dat de verlichting

Het is absoluut noodzakelijk om meerdere programma's te installeren. Een bron is niet in staat om volledig te verlichten de kamer zonder ramen.

Dressing moet uitgerust zijn met een spiegel waarin je jezelf kunt zien in het volle zicht. Niet mis en zachte poef, wat het proces meer comfortabele kleding zal maken. veranderende omgeving moet worden ingelijst aparte verlichting. Hiervoor kunt u een kleine gloeilamp of LED-strip gebruiken.

Hoe maak je een dressing uit de kast in de Chroesjtsjov (video)

Wijziging van de opslag in de kleedkamer - ideaal rationeel gebruik van de ruimte in de kleine Chroesjtsjov. Verschillende types van bevestiging en inhoud die wordt aangeboden door winkels, stellen ons in staat om een ​​functioneel ontwerp, die perfect past in de ruimte vast te stellen. Het creëren van een dressing vereist geen speciale financiële kosten vereisen, en eenvoudige installatie geeft u de mogelijkheid om te werken met hun handen.

Ontwerp garderobe in pantry in plaats van Chroesjtsjov (foto voorbeelden)

780x1040-98m5hnlc0d 2-Garderobnaya-iz-kladovki-foto-4 3c2f14053d8bef41534812b381b53544 45 55f467c9d69428c39549fc4827771dba 6cf8ec37622247415a72a0b5edb70658 90 e1422105628301 76 520x0resizeinterior26629481386932236 2011102602-05

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

67 + = 68

map