Rollen för trapporna i det inre: 4 konstruktionsregler

Rollen för trapporna i det inre: 4 konstruktionsregler

12 October 2017Snygg stege kan inte bara dekorera insidan, men också bli ett ljust accent i det inreSnygg stege kan inte bara dekorera insidan, men också bli ett ljust accent i interereLestnitsy började skiljer sig från varandra, inte bara i form, till exempel i skandinavisk stil med ett fönster, men också ett sätt att fäst, såsom avtagbar. Idag, typer och former av Telefoner mönster är varierad och original, så att du kan installera dem som en stor och i en blygsam rum. När man bygger ett hus av flera våningar, bör det övervägas noga vad som borde vara en trappa, och där det mest praktiskt att hitta, eftersom det kommer att vara en viktig del av inredningen.


Regler position i det inre trappor

Hittills tillverkare trappor representerar ett brett spektrum av produkter, som kan hittas genom att titta på kataloger med bilder. Det finns många alternativ. Oftast är det enda alternativet en stege för att komma till de övre våningarna. Men vissa artiklar är bara dekorativa. Trappor kan placeras i vardagsrummet, kök, hall och ibland även på balkongen. Oavsett del av huset inte skulle ha valts, trappan ligger i mitten eller vid sidan av rummet.

Innan du installerar stege, måste vi först överväga dess utformning och placering, där det är bäst att ställa uppInnan du installerar stege, måste vi först överväga dess utformning och placering, där det är bäst att ställa upp

Placering en stege är nödvändigt för vissa regler:

 • Trappor bör inte upptar mycket utrymme;
 • Huvudpositioneringssteg är nödvändigt att mata in;
 • Om rummet är litet, är det bättre att sätta skruvtyp;
 • Trappa konstruktion måste uppfylla alla säkerhetskrav.

Många designers tror att i det inre trappan är väl kombineras med dekorativa element som dörrar och fönster. Av denna anledning kommer det inte vara överflödigt att göra dem i samma stil.

Vissa konstruktion stege lägga till hallen eller ett annat rum av soliditet och en viss charm. För ett privat hus eller lägenhet plocka upp olika typer av stegar.


stege typer i vardagsrummet hemma: och bildexempel

Trappor till andra våningen av sin konstruktion kännetecknas av typ.

Intressant och ovanliga i det inre av vardagsrummet en spiraltrappa metall kommer att seIntressant och ovanliga i det inre av vardagsrummet en spiraltrappa metall kommer att se

nämligen: 1. Skruv liten tar upp väldigt lite utrymme. Oftare än inte, har i vardagsrummet eller hallen. Kan variera i form. De mest populära är åttkantiga, fyrkantiga. Skruv design är bra eftersom det hjälper till att spara en avsevärd mängd utrymme.
 2. Marching är monterad på en speciell typ av konkret stöd, som kan ha en lutningsvinkel på 45 grader. Namnet kommer från den speciella mars, vilket fyllde steg. Oftast är sådana stegar består av från 3 till 15 steg. Finns i vardagsrummet med en stor yta. Trappa kan vara öppen eller stängd. Det kan också vara direkt eller vändningar. Det finns halv takt konstruktioner som innehåller ett litet område. Det minskar höjden på marsch och anses säkrare.

På grund av den öppna typen stege blir ett med den allmänna inre av lägenheten.

Också glöm inte om det fria utrymmet under trappan. Den kan med fördel användas genom att placera den under ett skåp eller område för ett växthus. Du kan helt enkelt placera under trappan vackert bord eller en vas.

Konstruktionsmaterial för trappor

För att välja en stil där trappan kommer att göras, är det mycket viktigt att välja rätt material.

Hittills, den mest populära är vacker och elegant trätrappaHittills, den mest populära är vacker och elegant trätrappa

För att skapa en struktur mellan golv, använde en mängd olika material:

 1. Armerad betong trappor är gjorda av betong och stålsubstrat. Detta material anses vara den mest tillgängliga och populära. Som ett foder för sådana stegar används trä, mattor, kakel, eller någon annan dekorativ klippning.
 2. Trätrappor är gjorda av trä olika raser. Trä stegar mest mångsidiga passa in i alla inredning och stil. För en längre livslängd, är trappan täckt med en speciell lack. Trä är det naturliga materialet, av denna anledning, kommer dessa stegar vara perfekt för ett barns rum och trädgård.
 3. Glas trappor, nymodig trend. Det passar i rummet i en minimalistisk stil. Stair använder hållbara och säkerhetsglas. Trappor stegar är monterade på speciella metallhållare. Dessutom monterade skenor, gjorde också av glas, metall.

Metall eller smidesjärn trappor kan vara originell dekoration av alla vardagsrummet eller hallen. Metall har många fördelar. Först och främst är det tillförlitlighet och livslängd. Men vi får inte heller glömma de små nackdelar. Metall kan vara ganska hala och kallt.

Vardagsrum med en trappa till andra våningen och sin stil

Som regel är att separera trappa konstruktion gjord i enlighet med den övergripande styling av rummet.

Oftast designers belysa några idéer för invändiga trappor:


 • klassiska;
 • Neutral stil;
 • moderna;
 • minimalism;
 • Land.

Klassisk stil stege ser ganska kortfattat och hålls. Oftare än inte, är det dämpade toner. Mycket trevligt i vardagsrummet kommer att se ut som en vit stege på väggen där du kan hänga en väggmålning eller gamla målningar. ansåg också en klassisk trappa konstruktion som leds från dyra material såsom natursten, marmor eller granit.

Vacker trappa i klassisk stil kommer att göra en utsökt inre rumVacker trappa i klassisk stil kommer att göra en utsökt inre rum

Det är viktigt att komma ihåg att den klassiska stilen inte tål alltför många dekorativa element. Annars, lyx och aristokrati bytas ut till en låg kostnad och brist på smak. Det är också värt att komma ihåg att väggarna och taket i en bättre finish i en färg.

Neutral stil gör att placera en stege strukturen i varje form och färg. Detta beror på det faktum att i detta utförande stegen är inte det viktigaste dekorativt element och sämre roll design utrymme. Kök eller matsal kommer att bli ett bra ställe att sätta denna typ av stege.

Art Nouveau är den mest moderna stil, som är mycket populär. Denna stil används metalliska färger och material. Välkomnade ett stort antal tillbehör och belysning. Steg, som är monterad mellan bakgrundsbelysningen och ge utrymme chockerande chic.


Lantlig stil, som passar perfekt i land hus, denna inredning som speglar livet på landsbygden i alla dess former. Först och främst är det naturligt och naturlighet. Det bästa materialet för trappan kommer al, tall, ek och björk. Som regel, inte denna design inte använda tapeter, så bättre att dekorera väggarna i trä eller dekorativa gips.

Det mysiga vardagsrummet: trappor, som en del av inredningen

trappa belysning, en mycket viktig del, vilket är nödvändigt att inte glömma att tänka.

När du installerar en stege, måste du överväga designramen och dess utformningNär du installerar en stege, måste du överväga designramen och dess utformning

Först av allt, belysning på trappan har flera syften:

 • Komfort och säkerhet;
 • Skapande av specialeffekter.

Belysning bör vara mjuk trappor. Lämpliga lampor med varmt ljus. För andra ändamål lämpliga teknik som tillåter experimentera och väcka fantasin. För att göra detta, passa en mängd olika LED-band och flyttbara extra belysning.

Sammanfattningsvis kan vi säga att trapporna har flera funktioner. Dessutom, för att de befintliga typer av strukturer som tillåter utrusta alla rum, oavsett område. Vacker trappa kommer att vara huvud dekoration av lägenheterna två nivåer eller privata hem.

Snygg trappa i det inre (video)

Dessutom kan med hjälp av design tekniker slå samoyu enkel struktur. Skapa en stege av hennes drömmar kommer DeAgostini tidningen där konstruktionslösningar och praktiska tips som beskrivs. Om trappa, vars funktion är endast till inredning, trött, det kan tas bort. Trappor dekorativa kan tas bort när som helst, är det tillräckligt att skära eller sågade fästen.

Utformningen av hallen med en trappa till andra våningen (inredning foto)

1629 1slide1 5intererhollaslestnicey 17 51 277 137 814-1024x768 815 887

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 5 =

map