The BlogSmidda trappor uppvisar utmärkta estetiska och prestandaegenskaperSmidda trapporna har utmärkta estetiska och prestandaegenskaperna hos metall - dyrbara och hållbara material som framgångsrikt kombineras, och med trä, och glas, och textil. Fantasy Wizard handel smide gränslös. Oavsett vilken stil i utformningen av hemmet eller området nära huset, metallprodukter intar alltid en värdig plats och passar nästan varje interiör. Smide är en konst, och idag tar på ny innebörd. Hand smide låter dig skapa unika produkter.


Konstsmide trappan i det inre

Konstsmide stege är den i särklass populära och inte utan skäl. Dekorera element, till exempel, de steg som utförs genom smidning, visuellt tilltalande och hållbara och funktionella. Dessa element har möjlighet att dekorera rummet och objekt - möbler, ljuskronor, och inte bara en stege.

Allt detta kommer att bidra till att vända rummet. En metallgaller på gatan kommer att garantera säkerheten för de människor som bor på första våningen. Många smitts i rummet är förknippat med rikedom och lyx. Även om massan av människor att dekorera insidan med sådana element är tillgänglig i verkligheten.

Bland fördelarna med ett förfalskat trappa bör noteras lång livslängdBland fördelarna med ett förfalskat trappa bör noteras lång livslängd

Utomhus metallkonstruktioner på territoriet över området nära huset, grindar, stängsel och bänkar i trädgården är ljus anses väcka uppmärksamhet och tjäna som bevis på existensen av smak och värdar tillgänglighet. Också påverka ingångarna, räcken, trappor och visir som görs i samma stil.


Smidda trädgård paviljonger vara ett bra ställe att koppla av i ensamhet eller tillsammans med vänner och släktingar.

Framgångsrik stöd för växter som curl, blir dekorativa valv. De kommer att ge trädgården nära huset en romantisk look. Fördelen med varje plats kommer att bli personlighet, ett omfattande utbud av gjutna medlemmar, anställda innebär smycken mönster av metall. Gäster och värdar kommer att vara nöjd.

Ganska överkomligt:

 • Topparna för stängsel;
 • De element i form av blommor;
 • Olika insatser och foder;
 • Trapp ståndare;
 • Blad och korgar;
 • Nitar och bollar.

I katalogen Naro-Fominsk butiker har alltid möjlighet att bekanta sig med ett brett utbud av smidda produkter i valfri färg, som gav foton. Redo att plocka upp föremål i Stroysiti inte att bli lätt. Och om du har några problem med valet, hjälpa till att inspirera dina egna idéer, som är redo att genomföra huvud smide av individuella kundorder. Det är endast nödvändigt att utföra ritningen.Smidda element för trappor

Moderna staket eller stängsel för trappor omfatta flera poster. Ståndare är ryggraden installeras på trappan. Detalj, fäst på ståndare för att ge stöd för mänskliga händer, flytta trappan, kallas skenan. Objekt anslutning stöd, och ger säkert gå trapporna, kallas fyllning av stängslet.

Varje element smidda stegar kan beställas online eller köpas på en specialitet butikVarje element smidda stegar kan beställas online eller köpas på en specialitet butik

Det kan vara annorlunda:

 1. Som gittret - elementen monteras vertikalt och snett.
 2. Kontinuerligt - typ av paneler.
 3. Akterspegeln - staketet i form av tunna stavar.

När du gör en smidesjärn trappa, måste du vara uppmärksam att inte bara design utan också på svetsfogar. Om produkten är en kvalitet, de är nästan osynliga.

Det bör också vara medveten om säkerhet. Om ett hem barnen bor, att produkten får bättre utan skarpa hörn.

Beläggningen måste vara fri från fläckar. Varje produkt mästare måste bearbeta färgen mot korrosion.

Smide metallstegar

Metall är slitstarkt material, men det anses mottaglig för att skapa objekt genom smide.

Vanligtvis mästare föredrar att arbeta med metallprofil. Metall med små tvärsnitt är mer flexibel och lättare att hantera när det gäller att skapa smidvaror.

Här behöver du en liten förklaring. Att arbeta med metaller och legeringar med sig av en hög värme kallas slag. Smide handen anses vara en produkt av skicklighet och smak av en smed. Två andra alternativ anses vara typiska. Till exempel, är en stege ram tillverkad genom stansning.


Färg av metall smidda stege bör väljas beroende på skuggan, vilket gjorde det inre utrymmetFärg av metall smidda stege bör väljas beroende på skuggan, vilket gjorde det inre utrymmet

Med steg enklare - de är gjorda av metall, svarvade ur ett enda stycke. Art också smide trappa räcken. Detta är den unika designen.

Den har en plats i varje metall stil riktning:

 1. För landet stil, till exempel, används produkter från lättmetall. Vit trappa är relevant i alla rum.
 2. Classic förutbestämmer förenklade och korrekta former med bristen på intrikata dekorativa element, stuckatur och brons men ganska lämpligt. Trappan, dekorerad ståndare av brons från krusade stången framgångsrikt kombineras i inredningen av klassisk typ.
 3. Barock, Empire innebar smide konstnärlig typ av obligatorisk registrering detalj. När allt kommer omkring, bara metoden för varmsmide och använda erfarenhet och skicklighet att behärska förmågan att skapa fantastiska väva mönster, och former. mönster ritning - det är befälhavaren. En färgad lack och genom den önskade bearbetning kan skapa unika kombinationer av toner. Åldrande brons på konstgjord väg kan du skapa önskad känslan av era. Dessa stilar passar bra ihop med träelement.
 4. Jugendstil - kännetecknas av mjuka kurvor utan mycket ljusstyrka och fokuserat på ett fåtal blygsam formulär. Smidesjärn trappa, har "guld" räcke - mycket effektiv och ger en anständig intryck på gästerna.

Techno-stil är inte så krävande inredning och har en del asperity former. I allmänhet är kombinationen av metall med glas som passar bäst till rytmen i det moderna livet.


Original smidda trappor

Varje objekt som skapas genom smide skiljer unika. Resultatet beror på fantasin hos befälhavaren.

av metall element kan kompletteras med stenar i olika färger, glas, trämaterial och även skära glas.

Den ursprungliga lösningen är att använda en ram för en stege i ett trädDen ursprungliga lösningen är att använda en ram för en stege i ett träd

Typer smide för trappor:

 1. Enkel - smide den vanliga typen, i vilken en typ av metall används med inga andra tillsatser till mönstringsprocessen.
 2. Average. Det används för mönsterelementen med böjar och dekorerade i en minimal mängd. Ofta denna metod dekorera trappan av butiker och hotell.
 3. Avancerad metod - tillämpas någon böjningsvinkel av materialet med användning av en mängd ytterligare strukturer och dekoration.

Design kan vara annorlunda - skruven, upprätthållare, böjda. Den vanligaste typen av konstruktion anses marschera, på grund av den lätthet och hastighet konstruktion, men också på grund av säkerhet och tillförlitlighet. Den böjda utformningen av komplexa, och endast genom en riktig mästare.

Vad är en smidesjärn trappa till andra våningen: ett foto och en beskrivning

Style trappa till andra våningen uttrycks vanligtvis i detaljer som ledstänger och ståndare. De kan göras på olika sätt och olika grader av komplexitet.

Smidda trappa ser bra ut i det inre i stil med minimalismSmidda trappa ser bra ut i det inre i stil med minimalism

Det beror på denna klassificering:

 1. Räcke bilaterala lag, är att gjord av rostfritt stål eller aluminium, är produktion billig och enkel.
 2. Skenor svetsade - tillverkad av stål eller järnmetall och galvaniserade. I att göra sådana element, ett förfarande för kallbearbetning av metall. Det låter dig skapa vackra mönster. En liknande metod är också efterfrågan på trappan, i rummet.

Smidräcken, tillverkad av varmsmide att ha ett stort antal av prydnads och dekorativa karaktär delar. Ytterligare bearbetningsorgan kan vara beläggningar av olika färger, används guld bearbetning och så vidare.

Modern smidda stege (video)

Trapporna gjorde smide utföringsform har många fördelar. De länge för sina ägare. För att använda dem, inte kräver särskild omsorg. De kan monteras på olika ytor - trä, tegel, betong. Sådana element är väl att inreda rummet och kommer att vara ett elegant utseende som är viktig.

Design Smidda trappor (foto i det inre)

151enl 32 3003 7 41a57db2575a95c02674b1c41f6aa605 7f42808e7c2aefafa0ab5c1002aa4d3d 51 152 391original 1215-image-1000x1000

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 51 = 59