The BlogBakenen de ruimte tussen de kamer en de gang kan stijlvolle muurBakenen de ruimte tussen de kamer en de gang kan modieus peregorodkoyKrome dragende wanden in de appartementen steeds oprichten binnenwanden voeren zij diverse functies. De scheidingswand kan worden gemaakt van verschillende materialen en dient als element zonering, fungeert als steun voor opslag of decoratieve functies vervult. In dat geval, als de gang en de kamer moeten worden gescheiden, te hulp partitie, zodat het interieur van het huis te krijgen klaar.


Hoe de gang en kamer partitie te verdelen

Het bestemmingsplan van het appartement is er een zeer belangrijke betekenis van het menselijk bestaan. Iedereen wil rust en stilte in de slaapkamer, om te worden in het midden van het kantoor, ontspannen in zijn favoriete hoek. Maar het werkt niet altijd op grote schaal naar het appartement opnieuw te plannen en verdeel het op zal op de data van de kamer. De output is in het interieur partities, die een uitstekend alternatief voor een volledige reconstructie van de woning zijn.

Tot op heden de meest populaire zijn gipsplaatTot op heden de meest populaire zijn gipsplaat

Na de afbraak van de hoofdwand tussen de gang en de kamer en het aanbrengen van beweegbare wanden, is het mogelijk te verhogen en ruimte te verlagen. Verloor de smalle doorgangen en extra deuren, en tijdens de verplaatsing partitie sjerpen hersteld grens.

Het materiaal kan verschillende partities:

 1. hout;
 2. glas;
 3. Acryl materialen;
 4. gipsplaten;
 5. polycarbonaat;
 6. baksteen;
 7. Schuimblokken;
 8. Combined - een frame van metalen en plastic glas, bamboe, textiel en andere inzetstukken.

Wanden van gipsplaat volledig na te bootsen de muur. Ze helpen om een ​​perfect vlak en glad oppervlak van de muren, maar ook eenvoudig te installeren. Ze kunnen worden gebogen, indien dergelijke structuur past in de ontwerpruimte. Als u niet wilt drastisch te handelen, kunt u visueel scheiden van de gang van de kamer: racks, bloempotten, een kast, een aquarium op een voetstuk, etc. Een soortgelijke bestemmingsplan visueel scheidt het woongedeelte van een checkpoint.


Voordelen van de schuifwanden: delen een kamer met een gang

Scheidingswanden mogelijk maximaal comfort één gescheiden van elkaar, dus passen in elk interieur oplossing.

Maak interieur origineel en mooi deze leuke schuifwandMaak interieur origineel en mooi deze leuke schuifwand

Ongeacht het materiaal van schuifwanden heeft verschillende voordelen: 1. Helpen bij het oplossen van een verscheidenheid van planning taken tijdens reparaties die niet serieus werk vereisen.
 2. Ze vereisen geen grote contante uitgaven.
 3. In de kortste tijd, het uiterlijk van elke ruimte. Voor zo'n klein appartement als scheidingswand Chroesjtsjov wordt een uitstekend bouwmateriaal voor het interieur oplossingen vraagstukken.
 4. Apart in verschillende richtingen, indien nodig, deel gaan uitmaken van de kamer.

Dergelijke partities worden op grote schaal verspreid in de samenleving, omdat er behoefte was om af te schermen van de keuken van de gang, kinderen en slaapkamers ouders.

De verdeling in de gemeenschappelijke gang: tips en de vraag van de rechtmatigheid van de bouw

Heel vaak de gemeenschappelijke gang is groot en het appartement is er een uitsparing dat de toegangsdeur eindigt. Veel hek uit dit deel van de verschillende (meestal metaal) partities. Maar is het legaal? Corridor - een deel van het vermogen van alle appartement eigenaren van het huis. Dergelijke mezhkvartirnyh trap is niet het eigendom van de bewoners van een appartement. Toestemming voor de bouw van muren kan slechts worden verkregen op het moment van de algemene vergadering van de huurders.

De partitie wordt de gang een ruime makenDe partitie wordt de gang een ruime maken

Wat je nodig hebt om meer te weten:

 1. Willekeurig partitie uit de gang, moet je niet. Maar als de deur op slot ontbreekt, deze partitie is heel wettig is, aangezien de toegang tot het interieur is beschikbaar voor elke inwoner van het huis.
 2. U moet de toezichthoudende autoriteiten (bijvoorbeeld huisvesting inspectie-instellingen) te melden. Eén vergadering en de toestemming van de huurders zal klein zijn.
 3. Zet een partitie kan alleen verwijzen naar de aanwezigheid van zeer flat in het pand. Inspectie kan de productie van documenten te verlangen. Een verwijderbare omhulling van dergelijke acties zijn illegaal.

brandveiligheid bij de bouw van een dergelijke structuur, vooral als de ingebouwde muurdeur heeft een slot kan worden geschonden. In een dergelijk geval kan de zaak naar de rechter stappen.

corridor bestemmingsplan

Zoning - dit is de beste optie voor gangen in geprefabriceerde huizen. Zo'n kleine ruimte is heel moeilijk om te delen in zones, maar uiteindelijk zal de beslissing die hij visueel breder te maken, en de functionaliteit zal toenemen.

Gipsplaten kenmerkt zich niet alleen mooi uiterlijk, maar ook functioneelGipsplaten kenmerkt zich niet alleen mooi uiterlijk, maar ook functioneel

Voor kleine gang past gewelven. Ze verdelen de ruimte in zones 2-3. De eerste zal zijn om de kleding en schoenen, en de andere te verwijderen - het aanhouden van de derde zal de overgang tussen de keuken en een woonkamer zijn.

kunnen gebieden onderscheiden:

 1. Furniture. Aan de ene kant gemonteerd hanger en bijzettafels voor schoenen, aan de andere kant zijn geplaatst ingebouwde kasten voor verschillende dingen. Het kabinet moet een andere kleur dan die van de hanger zijn.
 2. Het verfraaien van de muren. Verschillende gebieden worden geplakt verschillende behang of beschilderd met verschillende kleuren. Ze moeten mengen in, maar niet te verschillend. Uitstekende zal kijken afwerking van de houten lambrisering.
 3. Verschillende vloerbedekking, dus is het noodzakelijk om de slijtvaste materialen te kiezen. Gender kan multilevel zijn.
 4. Accentuering van de inlaatzone en de gang gebied.

Functionele partitie corridor - kamer (video)


Toen we twee ruimtes delen, zoeken we maar een doel - om het comfort te verhogen, terwijl thuis. Partities zijn de meest functionele en makkelijk te gebruiken ontwerp dat heel goed in elk ontwerp past. Een belangrijk voordeel van een partitie is dat het kan worden ingericht. Deze optie is ideaal voor mensen die willen veranderen. Tegelijkertijd is de partitie kunt u tijdelijk te ontspannen in de prive-ruimte.

scheidingswand tussen de keuken ontwerp, de hal en de woonkamer (foto interieur)

1b5f7 origineel 15 gostinaya-s-kuxney 155 50b9e9a3e3bf82c318a08e46b5d72e23 01907 4110 640.992 a951905f6ff86160b87ed8d56711248a arka-Iz-gipsokartona-11

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 75 = 85