Reparation tak tak med händerna

Reparation tak tak med händerna

12 October 2017Överlappning - det bär byggelement som separerar det inre av byggnaden till golvÖverlappning - den bär byggelement som separerar det inre av byggnaden på etazhiPerekrytie är en horisontell struktur, som separerar den vertikala höjden av rummet. Konventionellt är alla golv uppdelat på marken, inter, tak och vind. Som ett material för att täcka betongplattor kan användas, metall och trä. Schemes tak tak beror på design av lokalerna.


Tak utan beamless våningar: typer och egenskaper

Girderless överlappning utgör en struktur som är tillverkad av solid betong kakel.

Isolera 3 typer beamless våningar:

 1. Monolithic.
 2. lag
 3. Prefabricerade-monolitisk.

För att installera beamless golv du behöver göra en förinställd formen. Detta kan göras med hjälp av vattenresistent plywood. Struktur rekommenderas att behandla med en speciell förening, som kommer att motverka stickmaterialet.

Delar av olika typer av golvDelar av olika typer av golv

Efter att ha installerat form att backa lappar ramen och fästa en förstärkande nät. Uppifrån och hälla betongkonstruktioner.


Välja taket överlappningen i ett trähus

Under reparation av trähus i allmänhet använder takbjälkar. Base sådana ytskikt är träbjälkar, vilka är uppburna på de uppbärande väggkonstruktioner.

Om du väljer att använda balkar av taket, leta efter trämaterial. Det är önskvärt att använda en lövfällande eller barrträd råmaterial. Materialet måste vara väl torkas.

Vid montering av balkar i trähus överväga sådana nyanser:

 • Avståndet från strålen till skorstenen bör vara mer än 50 centimeter.
 • Träet som skall behandlas i en särskild antiseptisk förhindra mögel.
 • Varannan strålen ska fästas på väggen med en stålankare. Denna metod kommer att öka styrkan hos strukturen.

Körning trägolv med separata balkarKörning trägolv med separata balkarFör efterbehandling trähus lämpliga klinkergolv. De används mycket mindre ofta eftersom de har en hög vikt. Fördelarna med kakel överlappningar inkluderar hållbarhet, brandbeständighet och hög mekanisk styrka.

Vad bör längden på taket platta

För att få bjälklaget hade en hög styrka, är det nödvändigt att göra en preliminär beräkning. För att göra detta måste du ta hänsyn till längden på span använda byggandet av roulette.

Om ditt hus består av block, balkar måste stänga upp i boet till ett djup av inte mindre än 100-150 mm. I hus med tegelväggar spänner längd är likartad.

Om ditt hus är gjorda av trä, måste du lägga balkar till ett djup av 70 mm.

Installation av golvbalkar i ett trähus (video)

Vilket material används för tak platta

Om du började reparationen av taket platta i huset, måste du välja rätt material. Stäng av taket, kan du använda trä, metall och betong.

Träbjälkar effektiv användning i ett trähus, eftersom det inte tynga strukturen. Dessutom sådana material mindre krävande och har hög hållfasthet. Fördelarna med trägolv kan också inkludera en låg kostnad material och ingen användning av speciell anläggningsmaskiner.

Metall tak används mindre ofta, eftersom de är känsliga för korrosion i hög fuktighet lokaler. Detta material är hållbart och lättskött. Fördelarna med metall tak kan också inkludera möjligheten att utföra reparationer på en stor spännvidd utrymme.

Tack vare den praktiska och hållbarhet, betongplattor är de mest populära tak som används i byggandet av bostadshusTack vare den praktiska och hållbarhet, betongplattor är de mest populära tak som används i byggandet av bostadshus


För att installera en platta av metall, behöver du:

 1. Channel.
 2. Metallbalkar.
 3. Gips mesh.
 4. Tätskikt material.
 5. Gips.
 6. Golv plankor.

Som ni kan se, för installation, behöver du ett stort antal material. Det är därför blockera taket av en metallkonstruktion är opraktiskt om du har en begränsad budget.

Förstärkta betonggolv används i privata hem är extremt sällsynt. Detta beror på det faktum att denna struktur har en stor andel. Dessutom, installation av betongplattan behöver specialiserad bygg- och anläggningsutrustning.

trätak plattor Installation schema

Innan installationen, måste du förbereda material. För att utföra arbetet kommer att behöva en borr, en såg, yxa, hammare, spik, nivå fästen. När du väljer en timmer uppmärksamma dess kvalitet. Det bör vara väl dränerad och har inga defekter.


Installation diagram av reglarInstallation diagram av reglar

När du installerar ett trägolv du behöver:

 • Trä som behandlats med en antiseptisk lösning. Om balkarna är uppburna på väggen, som är gjord av betong, slå in dem i flera lager av taktäckningsmaterial.
 • Gör ett bo i en balk. Clearance slitsar fylls med skum.
 • På väggen av rambalkarna att installera ytterligare rack.
 • I fast bädd infärgningsskiktet värmeisolerande material. Perfekt mineralull. Detta material är hållbart och har en låg kostnad. Det bör noteras att mellan reglarna och isolatorn inte vara ens den minsta gapet.

Om du installerar golv, se till att göra rulla framåt. I detta syfte, längs sidokanten av balken är nödvändigt att slå kraniella speciella barer.

Bygg golv i ett trähus (video)

Generera överlappning med sina egna händer Reparation helt enkelt omfattas av grundläggande regler och förordningar. Om du vill göra en överlappning för ett trähus, se till att göra lämpliga beräkningar. Gynna mönster med en låg specifik vikt. Om du planerar att göra ett tak överlappning mellan våningarna, se till att rulla framåt. Detta kommer att skydda strukturen från stammen.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

40 + = 43

map