Reparation i en hall med en smal korridor: bilder och 3 indikatorer på god design

Reparation i en hall med en smal korridor: bilder och 3 indikatorer på god design

12 October 2017Uppmärksamhet på detaljer reparationer i smala korridoren kan göra ett ganska funktionellt rumUppmärksamhet på detaljer reparationer i smala korridoren kan göra en ganska funktionell pomescheniePrihozhaya - är telefonkort i alla hem, oavsett om det är ett privat hus eller lägenhet i ett block av "myrstack". När människor träffas på kläder och lägenhet uppfylls och utvärdera korridoren, eftersom det är här personen blir den första gången de kom för att besöka dig, och från denna erfarenhet och synpunkter kommer att bero mycket, trots allt, för dig ett första intryck själv kan byggas relativt som du är värd. Många moderna människor förstår det, de förstår hur viktigt kvalitet och reparation av en lägenhet som helhet och i korridoren, särskilt korridoren.


Entrén till en smal korridor

Som många av er vet förstahands, att göra en sådan funktionell korridor, utan att inskränka kritisk så liten i storlek, är det mycket svårt att bredden. Men vad göra när en stor familj, är det nödvändigt att hallen var åtminstone en garderob eller klädhängare, bänkar och hyllor för skor som kommer för alla hushåll. Samtidigt, alla sådana funktionella ting ganska trimma område i trånga rum. Ibland visar det sig att det frikort är bara en person, medan två av dem kommer att ha en mycket smal, och tre av oss gå genom korridoren till ytterdörren till vardagsrummet kan bli helt omöjligt.

Unga föräldrar som har flera barn i samma ålder, samma ålder, barn är väl medvetna om att varje barn vill vara den första och även bristen på bredd i rummet kan orsaka barn skandal eller ett utbrott.

Och hur är det faktum att alla vill vara en ingång, hur skulle inte vara små dimensioner, var elegant till hallen korridoren var inte bara bekvämt, funktionella, men också vackert att fröjd för ögat, återvänder från arbete eller studier på människa tvingade att le och du kan kasta in i dörröppningen i en hemtrevlig atmosfär. Det är därför moderna fashionabla inredningsarkitekter varje år utvecklas för dig den unika designen av korridoren. Detta gör det möjligt att förvandla en vanlig och utmärker smal korridor i hennes lägenhet i ett konstverk, och då gärna att inse att vänner och besökare nöjda med utvecklingen av din design.

En ingång till ett smalt band kan formas i praktiskt taget alla stilEn ingång till ett smalt band kan formas i praktiskt taget alla stil

Vi vill understryka att vissa avundsjuka hur du kan göra interiören:


 1. Mysigt. Som ni vet, komfort - det viktigaste i varje hem, är det att försöka få varje kvinna.
 2. Elegant. Denna hall kommer att kunna framhäva smaken av ägarna hem.
 3. Fantastiskt. Om du smaka interiörer i stil med en saga, en fantasi eller sci-fi stil, kan även sådana idéer implementeras.

Således följer några knep för att repareras, är det möjligt att uppnå en helt unik resultat. Det beror helt på din fantasi och fantasi av formgivare, som kommer att anförtro till ägarna för att skapa ett projekt av en ny hall i huset eller lägenheten med en smal korridor.

Smala hallar: Idéer för reparation och färg

Som ni vet, färgen är en av de viktigaste komponenterna i någon design, vare sig det inredning, kläder, leksaker eller något annat, färgskala kommer att utföra en mängd olika funktioner.

Till exempel: 1. Markera viktiga punkter, det vill säga med hjälp av väl vald kombination av flera färger kan du framhäva en eller annan del av rummet.
 2. Zonindelning korridor - färg kan visuellt dela utrymmet i korridoren område som du behöver. Till exempel kan det vara sko övre zon och en zon av kläder, eller för barn och vuxna ofta korridoren.
 3. expandera visuellt en liten korridor i lägenheten. Det vill säga, med en kombination av färger, specialfärger, kan du visuellt förstora storleken på hallen.

Med hjälp av design tips kan du visuellt förstora loppet av en smal korridorMed hjälp av design tips kan du visuellt förstora loppet av en smal korridor

Ett flertal alternativ för att kombinera färgnyanser innebär målning som en ren vägg eller tak och alla väggar för att understryka taket.

Liten smal korridor design och belysning för lång hall

Belysningslösningar i utformningen av hallen och hallen har en roll inte mindre än färgsättning av väggar och tak.

Ljuset kan representeras av ett antal belysningsanordningar:

 1. Spotlights i taket. Speciellt bra det ser ut när i huset tak och i vilken är monterade armaturer.
 2. Gömmer sig bakom golvlister belysning tak.
 3. Gömmer sig bakom golvlister belysning på omkretsen av golvet. Mycket ovanligt beslut för en lägenhet, men när golvet lyser, det skapar en känsla av att sväva i luften och väggarna skapar en fantastisk atmosfär. Perfekt om du vill ge hallen i yttre rymden tema.
 4. Vägglampor som syftar till en viss vinkel till taket. Det ser också bäst när undertak. I detta fall upprätthållandet att öka den visuella takhöjden. Därför, om du inte bara en smal korridor, men de låga tak, passar detta drag perfekt.

Belysning i en liten smal korridor att vara perfektBelysning i en liten smal korridor att vara perfekt

Således kan vi säga att en korrekt användning av belysning ger verkliga resultat för att skapa en mysig atmosfär i huset, och hjälper till att visuellt förstora storleken på hallen. Dessutom kan rätt sorts belysning kan anpassas med dina egna händer, kommer det också vara ett bra alternativ om du vill spara på tjänster av professionell personal eller designer.

Alternativ hallar smala korridorer regler av speglar i inredning

De flesta inredare besöker idé att använda i trånga utrymmen, och naturligtvis i de trånga korridorer i spegeln. Denna uppfinning är enkel nog antiken användas i varje modernt hem är en integrerad del därav.


Detta kan vara:

 1. Separat en spegel som hänger på väggen. Den mest mångsidiga alternativ. En sådan spegel kan placeras var som helst, och om nödvändigt, kan det vara utan problem för att flytta till en ny plats. Sådana speglar i stora mängder till IKEA varuhuset är där du kan plocka upp en spegel för varje smak, oavsett om det är en spegel i en ram eller utan med några speciella designer inredning och så vidare.
 2. Spegeln är monterad i ett skåp. Sådana speglar är komplett med möbler för hallen. Liksom vanligt deras kusiner är först och främst, funktionella föremål, och är en funktion av ökande den visuella utrymme.
 3. Spegel som når paras ihop med hyllor eller galgar. Vanligtvis de är små.

Spegel i korridoren ökar visuellt rumSpegel i korridoren ökar visuellt rum

När speglarna måste komma ihåg att för smala korridorer bästa lösningen är att använda flera små speglar, så visuellt expansion kommer att vara mer eller mindre enhetlig. En butikskedja Ikea bidrar till att bekanta sig med modern inredning, och där hittar du prover av olika produkter och de senaste nyheterna.

Reparation i en smal korridor: idéerna och användningen av olika delar av inredningen

När du planerar din hallen kan användas på väggarna i alla inredningar, vara fet, eftersom dekorativa element kan tjäna dig väl.


Korridor Decor kan:

 1. Väggmonteras. Om stilen av interiören gör, kan du hänga på väggarna i färgstarka målningar, kommer de att ge rummet en atmosfär av glädje och fest. Denna hall kommer inte att lämna dig oberörd, även efter en hård dags arbete.
 2. Var på golvet. På golvet mattor kan placeras i olika färger eller former. Till exempel, om du har barn, utomhus dekoration i form av djur tassar eller lämnar barnets, svarvning vardagen kör ner i korridoren på ett roligt och intressant spel. Det bör också noteras att synpunkter från dina gäster kommer att föras till golvet och därmed inte kommer att fokusera på denna brist på en hall, som en liten bredd.
 3. På taket. Om så önskas kan taket omvandlas på natten eller dagtid himlen, akvarium, leverera känslan av att vara under vattnet.

Glöm inte att dekorera väggar och tak av korridoren inredning elementenGlöm inte att dekorera väggar och tak av korridoren inredning elementen

Vi kan lugnt säga att användningen av en hall eventuella dekorativa element positivt kan påverka hela utrymmet i korridoren.

Möbler för smal korridor

Vad du vill, i varje hallen finns möbler. Även stil med minimalism innebär användning av funktionella möbler.

Full hall kräver minst:

 1. Garderob eller en hängare för kläder.
 2. Skohyllor. De kan vara tillgängliga som enkel eller staplade, öppen och sluten, kan vara vid den lägre nivån av skåpet;

Om hallen är smal bredd, är det nödvändigt att korrekt ordna möbler, annars inte kunna upprätthålla en acceptabel avstånd mellan väggen och en möbel, samt nödvändigt för att undvika trafikstockningar möbler. Dessutom, i varje fall inte kan ordna möbelelement, även om de är modulära, på båda sidor av hallen, är det inte bara visuellt minska storleken på hallen, men också för att minimera den funktionella utrymme i korridoren.

garderob är perfekt för en smal korridorgarderob är perfekt för en smal korridor

Ett sådant allvarligt misstag kan inte korrigeras ens använda alla hemligheter som vi visuellt ökar hallen, det vill säga alla dina ansträngningar kommer att gå ner i avloppet.

Det bästa är att installera än den vanliga skåp med öppna utanför dörrar, och garderob, kommer dörren att flytta åt sidan, utan att gå utanför skåpet. Således kommer du inte att störa medlemmar i hushållet som är nära dig, och inte blockera passagen av hallen dörren, så ofta händer. Samtidigt för att placera en spegel i dörren till skåpet är mycket säkrare, kommer du aldrig bryta den när du öppnar dörren, speciellt om skåpet kommer att bestå av två delar. Dessutom kan sko hyllor monteras i en del av skåpet, medan den andra kommer att finna hängare för kläder.

Utformningen av de smala korridorer, korridorer

Så är det dags att ta lager.

Smala korridorer bör väljas på rätt sätt:

 • Färgskalan av inredningen;
 • Kompakta möbelkomponenter;
 • Belysningsanordningar och metoder för deras placering i foajén,
 • Intressanta dekorativa element.

Utrusta utformning av smala korridorer, korridorer, tänka över i förväg vilken typ av möbler, belysning och färg du väljerUtrusta utformning av smala korridorer, korridorer, tänka över i förväg vilken typ av möbler, belysning och färg du väljer

Dessutom är det nödvändigt att nämna att i de mönster av smala korridorer används ofta för dekoration och maskera dold belysning, olika lister i stuckatur, texturerat sockel, och om dessutom tillåter takhöjd, kan du göra ett välvt tak. Det kommer att se inte bara ursprungliga, men även raffinerade, för att nämna utmärkta stil husägare.

Utformningen av en smal korridor (video)

Dessutom skulle det vara bäst om det inre av hallen naturligtvis kommer att överlappa med inredningsstil av angränsande rum, till exempel när det gäller färger som används, identitet taksystem, vare sig konventionell undertak, eller kombineras differentierad.

Design och reparation i korridoren med en smal korridor (Foto Interior)

7-11 2b27ac418691ea8bd2cc3d022a7bc3f7 14 18-16 123-14 11506d62cf154fdd6f8c5a8bdbc72afa 9766 316.136 986933880 1327229801fotooboi

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 6 =

map