Reparatie in een hal met een smalle gang: foto's en 3 indicatoren van een goed ontwerp

Reparatie in een hal met een smalle gang: foto’s en 3 indicatoren van een goed ontwerp

12 October 2017Aandacht voor detail reparaties in de smalle gang is in staat om een ​​vrij functionele ruimte te makenAandacht voor detail reparaties in de smalle gang is in staat om een ​​vrij functionele pomescheniePrihozhaya maken - is het visitekaartje van elk huis, of het nu een eigen huis of appartement in een blok van "mierenhoop". Als mensen elkaar ontmoeten op kleding, en het appartement wordt voldaan en de gang te evalueren, want het is hier krijgt de persoon, de eerste keer dat ze kwam om je te bezoeken, en van deze ervaring en het uitzicht zal heel veel, immers afhankelijk zijn, voor u een eerste indruk zelf kan relatief worden gebouwd waar je hosten. Veel moderne mensen begrijpen, ze begrijpen hoe belangrijk de kwaliteit en de reparatie van een appartement als geheel en van de gang, in het bijzonder de gang.


Entree, hal met een smalle gang

Zoals velen van jullie uit de eerste hand kennen, om een ​​dergelijke functionele gang te maken, terwijl niet kritisch zo klein in omvang het inkorten, is het zeer moeilijk om de breedte. Maar wat te doen als een grote familie, is het noodzakelijk dat de hal was op zijn minst een kast of kleding rekken, banken en planken voor schoenen, die zal duren voor alle huishoudens. Op hetzelfde moment, al deze functionele dingen heel trimmen gebied van de smalle ruimte. Soms blijkt dat de vrije worp is slechts één persoon, terwijl twee van hen een zeer smalle zal hebben, en de drie van ons gaan door de gang naar de voordeur naar de woonkamer kan helemaal onmogelijk geworden.

Jonge ouders die meerdere kinderen van dezelfde leeftijd, dezelfde leeftijd, kinderen zijn goed van bewust dat ieder kind wil dat de eerste en zelfs het ontbreken van een breedte van de kamer kan baby's schandaal of een woedeaanval veroorzaken.

En hoe zit het met het feit dat iedereen wil zijn een entree, hoe zou niet klein zijn de afmetingen, was stijlvol aan de gang gang was niet alleen handig, functioneel, maar ook mooi om feest voor de ogen, de terugkeer van het werk of studies bij mensen , gedwongen om te lachen en je kunt een duik in de deuropening in een huiselijke sfeer. Dat is de reden waarom modern modieus interieurontwerpers per jaar te ontwikkelen voor u het unieke ontwerp van de gang. Hiermee kunt u een gewone en onopvallende smalle gang in haar appartement om te zetten in een kunstwerk, en dan blij zijn om te beseffen dat vrienden en bezoekers blij met de voortgang van uw ontwerp.

Een ingang van een smalle band kan worden gevormd in vrijwel elke stijlEen ingang van een smalle band kan worden gevormd in vrijwel elke stijl

We willen benadrukken dat sommige jaloers hoe je kunt het interieur te maken:


 1. Gezellig. Zoals u weet, comfort - het belangrijkste ding in elk huis, is het proberen om elke vrouw te krijgen.
 2. Elegant. Deze hal zal in staat zijn om te benadrukken de smaak van de eigenaars thuis.
 3. Fantastisch. Als u de interieurs proeven in de stijl van een sprookje, in een fantasiewereld of sci-fi-stijl, kan zelfs zulke ideeën worden geïmplementeerd.

Zo, de volgende zijn enkele trucs om worden hersteld, is het mogelijk om een ​​volledig unieke resultaten te bereiken. Het hangt allemaal af van je fantasie en de verbeelding van de ontwerper, die zal toevertrouwen aan de eigenaars om een ​​project van een nieuwe hal in het huis of appartement met een smalle corridor te creëren.

Smalle Gangen: Ideeën voor reparatie en kleur

Zoals u weet, de kleur is een van de belangrijke onderdelen van een ontwerp, zij het interieur, kleding, speelgoed, of iets anders, het kleurengamma zal een verscheidenheid aan functies uit te voeren.

Bijvoorbeeld: 1. Markeer belangrijke punten, dat wil zeggen, met behulp van goed gekozen combinatie van meerdere kleuren, kunt u een of ander deel van de kamer te benadrukken.
 2. Zoning corridor - kleur kan visueel verdelen de ruimte in de gang gebied dat u nodig hebt. Het kan bijvoorbeeld schoenbovenwerk zone en een zone van kleding of voor kinderen en volwassenen vaak hal zijn.
 3. Visueel uit te breiden een kleine gang van het appartement. Dat wil zeggen, met behulp van een combinatie van kleuren, speciale kleuren, kunt u visueel te vergroten de grootte van de hal.

Met de hulp van design tips kunt u visueel te vergroten de ruimte van een smalle gangMet de hulp van design tips kunt u visueel te vergroten de ruimte van een smalle gang

Tal van mogelijkheden om te combineren kleurschakeringen betekent schilderen als een louter wand of het plafond en alle wanden aan het plafond te benadrukken.

Kleine smalle gang: het ontwerp en de verlichting voor de lange hal

Lichtoplossingen in het ontwerp van de hal en de hal hebben een rol niet minder dan het kleurenschema van de muren en het plafond.

Het licht kan worden weergegeven door een aantal verlichtingsinrichtingen:

 1. Schijnwerpers op het plafond. Vooral goed het eruit ziet als in het huis plafonds, en in welke armaturen.
 2. Het verbergen achter plinten verlichting plafond.
 3. Verstopt achter plinten verlichting op omtrek van de vloer. Zeer ongebruikelijk beslissing voor een appartement, maar als de vloer brandt, het creëert een gevoel van zweven in de lucht en de muren zorgt voor een fantastische sfeer. Geweldig als je wilt naar de gang in de ruimte thema te geven.
 4. Wandlampen gericht op een bepaalde hoek aan het plafond. Het ziet er ook best wanneer verlaagde plafonds. In dit geval is het onderhoud van het verhogen van de visuele hoogte van het plafond. Daarom, als u zijn niet alleen een smalle gang, maar de lage plafonds, deze stap past perfect.

Verlichting in een kleine smalle gang perfect te zijnVerlichting in een kleine smalle gang perfect te zijn

Zo kunnen we zeggen dat het juiste gebruik van de verlichting geeft echte resultaten in een gezellige sfeer creëren in het huis, en helpt om de grootte van uw gang visueel te vergroten. Bovendien kan de juiste soort verlichting worden aangepast met je eigen handen, zal het ook een goede optie zijn als u wilt besparen op de diensten van professionele teams of ontwerper.

Opties gangen smalle gangen regels van spiegels in het interieur

De meeste interieurontwerpers bezoeken het idee om te gebruiken in nauwe ruimtes, en natuurlijk, in de smalle gangen van de spiegel. De uitvinding is eenvoudig genoeg oudheid toegepast in elke moderne woning een integraal deel daarvan.


Dit kan zijn:

 1. Afzonderlijk werd een spiegel opknoping aan de wand. De meest veelzijdige optie. Een dergelijke spiegel kan overal worden geplaatst, en indien nodig kan het zonder problemen om te verhuizen naar een nieuwe locatie. Dergelijke spiegels in grote hoeveelheden er bij de IKEA-winkel, is waar je kunt ophalen van een spiegel voor elk wat wils, of het nu een spiegel in een frame, of zonder, met een aantal bijzondere designer decor en ga zo maar door.
 2. De spiegel is gemonteerd in een kast. Dergelijke spiegels zijn voorzien van meubilair voor de hal. Naast de gebruikelijke hun neven, allereerst, gebruiksvoorwerpen, en een functie van het vergroten van de visuele ruimte.
 3. Wandspiegel het bereiken gecombineerd met planken of hangers. Meestal zijn ze te klein.

Spiegel in de hal visueel verhoogt kamerSpiegel in de hal visueel verhoogt kamer

Wanneer de spiegels moet worden bedacht dat voor smalle gangen beste oplossing is om meerdere kleine spiegels te gebruiken, dus visueel uitbreiding zal min of meer gelijkmatig zijn. Een winkelketen Ikea zal helpen om kennis te maken met een moderne inrichting, en daar vindt u voorbeelden van verschillende producten en al het laatste nieuws te vinden.

Reparatie in een smalle gang: de ideeën en het gebruik van de verschillende elementen van het decor

Als u uw gang kan worden gebruikt op de muren van elk interieur, de moed, omdat de decoratieve elementen die u goed kan dienen.


Corridor Decor kunnen:

 1. Aan de wand worden gemonteerd. Als de stijl van het interieur maakt, kunt u hangen aan de muren van kleurrijke schilderijen, zullen ze de kamer een sfeer van vreugde en feest geven. Deze zaal zal je niet onverschillig laten, zelfs na een dag hard werken.
 2. Wees op de vloer. Op de vloermatten in verschillende kleuren of vormen kunnen worden geplaatst. Bijvoorbeeld, als je kinderen, outdoor decoratie in de vorm van dierlijke poten hebben of verlaat belang van het kind, het draaien elke dag lopen in de gang in een leuk en interessant spel. Ook moet worden opgemerkt dat de opvattingen van uw gasten op de vloer zullen worden gebracht en zal dus niet richten op dit gebrek aan een gang, als een kleine breedte.
 3. Aan het plafond. Indien gewenst, kan het plafond worden getransformeerd 's nachts of overdag hemel, het aquarium, het leveren van het gevoel van onder water.

Vergeet niet om de muren en het plafond van de gang decor elementen versierenVergeet niet om de muren en het plafond van de gang decor elementen versieren

We kunnen gerust stellen dat het gebruik van een hal van elke decoratieve elementen kan een positieve invloed hebben op de volledige ruimte van de gang.

Meubilair voor een smalle gang

Wat je maar wilt, in elke hal is er meubilair. Zelfs de stijl van het minimalisme omvat het gebruik van functionele meubels.

Volle zaal vereist, ten minste:

 1. Garderobe of een hanger voor kleding.
 2. Shoe racks. Zij kunnen verkrijgbaar als enkele of gestapelde, open en gesloten zijn, kan worden op het lagere niveau van de kast;

Als uw hal is geringe breedte, is het noodzakelijk om de meubels correct te regelen, anders niet in staat zijn om een ​​acceptabele afstand tussen een muur en een meubel te behouden, alsook om de verkeerscongestie meubels te voorkomen. Bovendien, in ieder geval niet kan regelen het meubilair elementen, zelfs als ze zijn modulair, aan beide zijden van de hal, het is niet alleen visueel verminderen van de grootte van de hal, maar ook om de functionele ruimte van de gang te minimaliseren.

garderobe is perfect voor een smalle ganggarderobe is perfect voor een smalle gang

Zulk een ernstige fout kan niet eens worden gecorrigeerd gebruik maken van alle geheimen waarmee we visueel de gang te verhogen, dat wil zeggen, al uw inspanningen zal gaan in de afvoer.

Het beste is te installeren dan de gebruikelijke kast met opening buitendeuren, en kast, zal de deur uit te verplaatsen naar de kant, zonder in te gaan buiten de kast. Daardoor zul je niet bemoeien met de leden van het huishouden die dicht bij u, en niet de passage van de hal deur niet blokkeren, zoals vaak gebeurt. Op hetzelfde moment om een ​​spiegel te plaatsen in de deur van de kast is veel veiliger, zul je nooit breken bij het openen van de deur, vooral als het kabinet zal bestaan ​​uit twee delen. Bovendien kan schoen planken in een deel van de kast zijn aangebracht, terwijl de tweede hangers voor kleding vindt.

Het ontwerp van de smalle gangen, corridors

Dus, het is tijd om de balans op te nemen.

Smalle gangen moet correct worden geselecteerd:

 • De kleurstelling van het interieur;
 • Compact meubelonderdelen;
 • Verlichting inrichtingen en werkwijzen voor hun plaatsing in de foyer;
 • Interessante decoratieve elementen.

Het uitrusten van het ontwerp van smalle gangen, gangen, denk dan van te voren wat voor soort meubilair, verlichting en kleur die u kiestHet uitrusten van het ontwerp van smalle gangen, gangen, denk dan van te voren wat voor soort meubilair, verlichting en kleur die u kiest

Daarnaast is het noodzakelijk om te vermelden dat in de ontwerpen van smalle gangen worden vaak gebruikt voor decoratie en het maskeren van verborgen verlichting, diverse sierlijsten in stucwerk, textuur plint, en als bovendien de hoogte van het plafond toelaat, kunt u een gewelfd plafond te maken. Het zal niet alleen origineel, maar ook verfijnd kijken, uitstekende stijl huiseigenaren noemen.

Het ontwerp van een smalle corridor (video)

Ook zou het beste zijn als het inwendige van de hal zal natuurlijk overlappen met het inwendige stijl van naburige kamers, bijvoorbeeld in termen van gebruikte kleuren, de identiteit van plafondsystemen, of conventionele vals plafond, of gezamenlijk gedifferentieerd.

Design en reparatie in de hal met een smalle corridor (Foto Binnenlandse Zaken)

7-11 2b27ac418691ea8bd2cc3d022a7bc3f7 14 18-16 123-14 11506d62cf154fdd6f8c5a8bdbc72afa 9766 316136 986933880 1327229801fotooboi

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1

map