Rekommendationer: om det är möjligt att hänga tapeter i de vattenbaserade färger

Rekommendationer: om det är möjligt att hänga tapeter i de vattenbaserade färger

12 October 2017Väggar belagda med latex kan tapets, pre-clearing ytaVäggarna är täckta med latexfärg, tapetklister kan vara pre-clearing poverhnostOkrashivanie använda vattenbaserad färg är ett mycket enkelt och enkelt sätt att dekorera alla rum. Men ibland du vill ändra färgytan, fyller rummet med hög komfort och värme. Upp till utmaningen att hjälpa tapeten. Men här finns en logisk fråga, och om du kan pokleit tapeter vodoemulsionku.


Kan vi pokleit tapeter i vattenbaserad färg och hur det görs

Att få reparationsarbeten kan påträffas med olika problem som gamla beläggningen. Föregående vägg beläggningen kan vara en färg. Om den nya tapetklister på en oförberedd yta, då de i framtiden kommer att börja bubbla kommer tapeter lossna och divergerar att bilda oegentligheter. Som ett resultat, måste vi åter starta reparationsarbeten, från början.

För att undvika ytterligare problem med den nya beläggningen på väggarna, rådde befälhavaren att göra limning väggarna på den rengjorda ytan. Detta kräver att alla av den gamla beläggningen bort från väggen.

För ett bra resultat Tapetklister endast på den rengjorda och preparerade ytanFör ett bra resultat Tapetklister endast på den rengjorda och preparerade ytan

Även om det är färg, innan du fortsätter med borttagning av färg från väggarna, måste du bestämma på sin bas. Basfärger kan vara olja eller vatten. Oljefärg kännetecknas av en skarp lukt. Ta bort den från väggen mycket enklare än den vattenbaserade färgen, som kan avlägsnas med ett tunt skikt.

Efter att ha tillbringat borttagning av färg utan ytterligare bearbetning väggar med primer och filler kommer mest super starkt lim behöver använda för limning tapeter på en vägg.

Förberedande arbete innan montering av din är i förtvätt väggarna. Med en sådan utbildning på väggen kan vara pokleit tapeter förutom alla typer av material med vinyl uppbackning.


Hur man målar med latexfärg tapeter

Om inspektionen ytan av väggarna visade att de är målade i latexfärg, är det nödvändigt att gå vidare till den preliminära förberedande arbete. Färgen måste tas bort från väggen helt.

Hur man gör det på rätt sätt:

 1. För att ta bort färgen från väggen, måste du beväpna sig med grovt sandpapper, med vars hjälp avlägsnandet kommer att ske utan problem. När färgen är helt bort och ytan kommer att vara helt rensas kan du börja tillämpas på primer väggarna och börjar hänga tapeter. Det är viktigt att notera att alla sprickor och andra brister och defekter bör insmorda med spackel. Hittills finns det många olika material som är lämpliga för att bygga uppfräschningsarbeten. Till exempel i järnaffären, kan du köpa en speciell skrapa, som erhålls genom att använda dubbelt så snabbt bort från väggfärg.
 2. Skalade måla väggarna tvättas med vatten, och först när de är helt torra start på sin priming. Ju bättre jorden, desto starkare vilja och mer tillförlitlig vidhäftning mellan tapeten och väggen. Dessutom skyddar primern väggytan från bildandet av mögel och mjöldagg.
 3. Dök chips, sprickor och andra defekter på väggen kitt kompositionerna bearbetas. Om väggarna är i behov av större anpassning, måste du fylla med gips. På dessa väggar är det enklaste sättet att limma tapeter på tyg eller naturlig bas. Vid användning av strukturerad tapet utan föregående anpassning av kapital som krävs.

Latexfärg måla endast pre-belagda tapeter primerLatexfärg måla endast pre-belagda tapeter primerUndvik fas inriktningsväggar hjälpa modern nyhet - den flytande tapeter, med vilken du enkelt kan dölja alla oegentligheter och defekter på ytan av väggen.

Rekommendationer: hur pokleit tapeter latexfärg

Om du vill att limma tapeter tung typ, är det nödvändigt att skapa den speciella foder papper. Vid limning är nödvändigt att försöka sömmar och fogar inte sammanfaller med varandra. Inte så länge sedan som foder används tidnings uppslag.

Några regler:

 1. Om du planerar att tillämpa tapeter på vodoimulsionku, väggarna måste förbehandlas med en blandning framställd av lim och primer, blandas i lika proportioner.
 2. Bakgrund kan limmas till den vattenbaserade färgen om väggarna tillämpades färgen är mycket hög kvalitet, och det börjar så småningom att spricka och smulas sönder under tapeten.
 3. Innan du börjar tapetsera, skulle det vara bättre att genomföra en test limning. Tillförlitlighet koppling kan kontrolleras genom att sticka en tidningssida. När limmet är torrt, kommer papperet måste försöka att riva av - om papperet hålls, är det möjligt att hänga tapeter, om inte, är det bäst att ta bort färgen med hjälp av metoden för att skölja med varmt vatten.
 4. När tapeten limmades, bör de inte vara LOSSA och hålla igen, försöker bli av med luftbubblor. Idag säljer speciella rullar som kan klara denna uppgift.

Innan man fortsätter till tapetsering på vattenbaserad färg, är det önskvärt att framställa ett testark limning tidningenInnan man fortsätter till tapetsering på vattenbaserad färg, är det önskvärt att framställa ett testark limning tidningen

Tapetklister på latexfärg tillåts endast efter dagen efter applicering av primer på väggen.

Kan jag hänga tapeter på latexfärg

Bakgrund kan limmas på latexfärg bara att se till att det säkert hålls på väggen. Kontroll fästning koppling tapeter och väggar, kan du börja att utföra arbete.

Inte alltid vill måla väggarna igen med hjälp av färg, och riva av färgen att tapetklister är också besvärande. Därför är många ta risker som försöker att limma tapeter direkt på färgen.


Detta är fel, att vänt tapeter, är det nödvändigt att genomföra förrengöring av väggarna och deras bearbetning primer och andra material.

Att tapeter hållas utan att halka och fäst på väggen, är det nödvändigt att hålla exakt limning processteknik tapeterAtt tapeter hållas utan att halka och fäst på väggen, är det nödvändigt att hålla exakt limning processteknik tapeter

Om du inte kan utföra operationen att fästa tapet korrekt, är det bättre att inte förlora för mycket tid och helt enkelt bara måla väggarna en annan färg färg. Målning tar mindre tid. Om detta inte är ett alternativ, är det nödvändigt att hålla sig att vissa regler och råd när limning tapeten.

Är tapeten limmas på med latexfärg

För att producera en framgångsrik och långvariga lim tapeter på färg, måste du följa efterlevnad tips:

 • Anpassning av tapeter på väggen kostnad beteende med en ren trasa,
 • Ta bort färg från burkväggen med hjälp av en spatel eller hett vatten;
 • Skjut färgen försiktigt, försöker att inte skada väggen;
 • För väggarna, täckt med latexfärg, är det bäst att använda non-woven tapet, eftersom de är lätta och högkvalitativa;
 • Innan du limma tapeter, måste du markera en plats för deras tillämpning på väggen med ett vattenpass och en penna;
 • Non-woven tapet limning, är adhesiv appliceras på väggen och tapeten;
 • För att bli av bubblorna bildas en speciell spatel används;
 • Tapetklister inomhus är inte tillåtet förekomsten av drag;
 • Torr tapeter bör vara i rummet vid en temperatur på 18 grader.

Hur tar man bort latexfärg från väggen (video)


Som de säger, är omöjligt i livet ingenting. Vad det var svårt att limma tapeter på den målade ytan, kan det göras med sina egna händer. Håll dig till rådgivning och strikt efterlevnad av reglerna för tillämpning av tapeter, kan du uppnå ett mycket bra resultat.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 2 =

map