Regler skapa en unik design vardagsrum, matsal

Regler skapa en unik design vardagsrum, matsal

12 October 2017På grund av de många olika stilar och trender i utformningen, kan du enkelt välja rätt stil för matsal-vardagsrum, oavsett form och storlekPå grund av de många olika stilar och trender i utformningen, kan du enkelt välja rätt stil för matsal-vardagsrum, oavsett form och storlek för att skapa en egen matsal, vardagsrum design kan inte göra utan förprojektering, liksom noggrann uppmärksamhet på detaljer. Efter att kombinera de två rummen är det viktigt att närma sig frågan om zonindelning. Det är tack vare att skapa en enda bild som ska dekoreras inre rum skulle vara perfekt.


Vad är den moderna matsalen, vardagsrum design och foto

Matsal i moderna lägenheter gäller inte en typisk elimineras själv äta. I själva verket är detta rum inte bara för att äta, eftersom det finns även ett kök. Ganska ofta, inte köket inte motsvarar de önskade dimensionerna av torget, så många ägare funderar på genomförandet av ombyggnaden, i syfte att kombinera de två rummen. Ett sådant beslut anses vara ett originellt sätt att ändra stil med en stadslägenhet samt en stor möjlighet att ta hand om dekorera spektakulära rum i ett privat hem.

Inför frågan om design i matsalen vardagsrum, bör du vara uppmärksam på även de små sakerna. Det vill säga, inte ignorera frågor som rör slut av rummet, belysning och färgteman.

I matsalen är vardagsrummet lamporna ofta placeras på bordetI matsalen är vardagsrummet lamporna ofta placeras på bordet

Utformningen av matsalen vardagsrum påverka egenskaperna hos de lokaler, är det rekommenderat att ta hänsyn till form och dimensioner av rummet.

Förhållningssätt till frågan om den kombinerade utformningen av rummet, bör också övervägas:


 • Vald interiör måste integrera harmoniskt med den stilistiska temat huset (inte bara en modern lägenhet, men trädgården och landskapet);
 • Om du får ett rum som kännetecknas av ett stort område, är det nödvändigt att genomföra en korrekt zonindelning.

När du väljer möbler, bör du komma ihåg om dess funktionella betydelse för var och en av zonerna.

Originella idéer för vardagsrummet-matsal: valet av planering

Det bör noteras att det finns många alternativ för en kombinerad rum layout. Men innan spendera zonindelning, är det nödvändigt att ta hänsyn till det tillgängliga utrymmet.

Professionella designers dela idéer stilistiska lösningar: 1. Köksö. Det är den perfekta lösningen för studio, tillsammans med publiken.
 2. "G" lay-formad. Här, är nyckelelementet en bar som används som en separator.

Tabellen i matsalen vardagsrum är bättre att placera i ett av hörnen i rummet, så det inte stör den fria rörligheten förTabellen i matsalen vardagsrum är bättre att placera i ett av hörnen i rummet, så det inte stör den fria rörligheten för

Det rekommenderas innan arbetet med utformningen av hallen för att göra en kombinerad projekt med den exakta platsen för möbler. Ett sätt att öka det fria utrymmet i matsalen vardagsrum anses vara en minskning i köket. Det vill säga, när köksutrustning att föredra praktisk och kompakt möbler, utan vilken det är omöjligt att göra.

En bra lösning för rummet matsal är att använda en speciell transformerande och multifunktionella design.

Hur man väljer den inre matsal, vardagsrum

Förutom den rätta inriktningen av rum är det viktigt att ta hand om att upprätthålla funktionaliteten i alla zoner. Designers uppmanas att göra en visuell separation av utrymme.

distanser i form används idag:

 • Baren eller någon partition;
 • Raznourovnevogo golvet eller kombinerad golv;
 • Matbord;
 • Projektionsvägg.

Många ägare föredrar att ordna en tabell i burspråk, med vars hjälp det är möjligt att visuellt utöka den användbara området. Om du vill skapa en ursprungliga utformningen av den rymliga rum är det viktigt att vardagsrum är helt i linje med den valda stilen.

Om vardagsrummet-matsalen är liten, då designen är bättre att använda stil med minimalism, vilket innebär användning av ett minimum av möbler i inredningenOm vardagsrummet-matsalen är liten, då designen är bättre att använda stil med minimalism, vilket innebär användning av ett minimum av möbler i inredningen

nämligen:


 1. Modernitet måste välja lakoniska former, inte bara i dekoration material, men också i möbler. I denna stil förutom solida färger välkomna användning av ljusa och kontrasterande färger.
 2. Om den inre motsvarar föremålet för art deco bör dra nytta av den oväntade kombinationen av färger och möbler av oregelbunden form.
 3. När det gäller den klassiska stilen, kräver detta alternativ användning av dyra och naturmaterial. Med särskild uppmärksamhet ägnas åt det rekommenderas att färger samt ytbehandlingar.

Fånga dekorerad matsal vardagsrum, kom ihåg att rummet dekoreras bör inte vara alltför exklusiv eller ljus. Istället är detta rum helt i samklang med de andra rummen, och skapa en mysig atmosfär i huset.

Zonindelning regler och valet av möbler för vardagsrum

Att skapa en unik design i matsalen vardagsrum, bör du vara uppmärksam på att organisera funktionella områden. Och inte nödvändigtvis som en separerande element för att använda en skärm eller dörr, men i stället rekommenderas att tänka på visuella separation. Det mest optimala sättet för visuell zonindelning rum anses vara en harmonisk utformning av väggar och golv. Det är dock viktigt att upprätthålla en enhetlig stilistisk tema i det inre av lägenheten.

Rika, levande färger i inredningen bidrar till att stimulera aptiten, så när dekorera en vägg nära matbordet rekommenderas att arrangera väggarna på ett liknande sätt.

Vardagsrummet är rekommenderat att sätta en matta som visuellt kommer att dela rum i 2 delarVardagsrummet är rekommenderat att sätta en matta som visuellt kommer att dela rum i 2 delar

En annan viktig förutsättning för korrekt zonindelning anses vara utförandet av kön hög kvalitet. Som sammanfogas i rummen för att separera i rummet, kan du använda en mängd olika material, deras konsistens. Belysningen används också som en beteckning zoner. Så med hjälp av ursprungliga inventarier på suspensionen eller ovanliga ljuskrona lyckas framhäva inredningen matsalen.


En förutsättning för att skapa en unik design i vardagsrummet-matsalen är rätt val av möbler. Men innan du använder vardagsrummet eller matsalen, måste du ta hand om den framgångsrika placeringen av möbler. För en rationell användning av området rekommenderas att ge företräde åt en multifunktionell möbel.

När du väljer möbler rekommenderas för att säkerställa att produkterna uppfyller de obligatoriska kraven:

 • Det är viktigt att matcha stolarna stilist krav;
 • När du väljer en soffa är bättre att stanna på svartvita modeller, smälter harmoniskt med grundfärgerna;
 • Det rekommenderas att köpa 2 i tabellen som kommer att utföra vissa funktioner.

Hängande hyllor och skåp anses vara väsentliga delar av alla rum, eftersom det finns böcker och foton och du kan öka lagringsutrymme tack vare ett stort antal utdrag.

Layout och design matsal-vardagsrum (video)

Genom att kombinera de två rummen kan ta hand om utbyggnaden av rymden. Men inte tillräckligt att bara efterarbete och utformning av matsal-vardagsrummet. Utöver detta är det nödvändigt att lösa frågan om zonindelning, gör dekorera ytor samt för att plocka upp möbler. Konsekvens och efterlevnaden av reglerna för arbetet kommer att ge en unik design som kommer att vara en stolthet för husägare.

Design matsal, vardagsrum i ett privat hem (inredning foto)

2 12 25-1 34dcaabac029d0332822a5471669cad8 190ae0ebd45344d14898730b82c27c1c 1836 1920x1080resizeinterior64131331888323 1920x1080resizeinterior80211336769424 1920x1080resizeinterior11884961359549302 1920x1080resizeinterior22114201380986278

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1

map