Regler för val av målningar för Hall: 3 riktningar

Regler för val av målningar för Hall: 3 riktningar

12 October 2017Inredning hall med en bild på väggen - ganska originalversionenInredning hall med en bild på väggen - ganska original variantKartiny hallen är inte specifika, så här kan du använda önskat alternativ. Välj bara en favorit, få det och njuta av resultatet. Svårigheten ligger i det faktum att bilderna kan komma inte varje korridoren. Så vad göra? Vägra att köpa eller fundera på hur den kan anpassas till den befintliga rymden? Det råder ingen tvekan om att det andra alternativet är bäst.


Målningarna i korridoren: vilken bild att välja

Målningar av samtida konstnärer är ganska varierande, så oron om vad rätt alternativ inte finns, är det inte nödvändigt. Men om bilden perfekt anpassat i korridoren? Som praxis visar, nej. Dessutom kan ärendet inte vara med på bilden. Det kan utföras felfritt! Men i den slutliga utformningen av rummet inte spelade till hans fördel. Att ta upp frågan måste närma sig mycket försiktigt, med tanke på alla, även de mest subtila nyanser.

Naturligtvis bör största uppmärksamhet ägnas åt stilistiska beslut i huset, liksom önskemål alla invånare i lägenheten.

Det händer att vissa typer av konst helt enkelt inte uppfattas av boende, så börjar snart att irritera dem. När alla formaliteter är uppfyllda, måste du tänka på vad du vill se på väggen.

Bilden i korridoren kan skildrar naturliga landskap eller abstraktionerBilden i korridoren kan skildrar naturliga landskap eller abstraktioner

Samtidigt optimal för boende i korridoren är:


 • abstraktion;
 • Natur;
 • Avant-garde image.

Men ganska ofta husägare själva välja de naturliga landskap som inte ser så illa, men inte godkänts av professionella designers. Det beror på storleken på bilden, ljusstyrkan på dess färger och, naturligtvis, det allmänna begreppet bilden.

Moderna målningar i hallen: ett foto eller design av färg

Alltmer lägenheter utfärdas inte "live" verk av konstnären, och skrivs ut, som kallas folkets affischer. Att säga att ett sådant beslut vore olyckligt misstag, trots allt, kan de utskrivna bilderna ser mycket värdigt. Dessutom kan de göras, inte bara i form av målningar, samt paneler som köps idag mycket populära, även i de högsta kretsar.

Bland dessa fördelar är: • Relativt låg kostnad;
 • Möjlighet att "dra" ett projekt på individuell basis;
 • Ett brett utbud.

Moderna målningar du kan plocka upp någon hall stilModerna målningar du kan plocka upp någon hall stil

Särskilt bra är lösningen för dem som inte har bestämt ännu, vi behöver hans bild på väggen eller inte. Efter att ha tillbringat en hel del pengar, kan du få ett bra exempel, vilket kommer att bidra till att skapa posten raka.

Om en sådan bild är uttråkad, utan synd kan ersättas med en liknande eller dyrare alternativ.

Häng en bild - det betyder inte att radikalt förändra korridoren. Denna möbel kan lätt tas bort eller ersättas med något annat. Det är inte nödvändigt att närma sig frågan på största allvar. Valet måste utföras omedelbart! På sin bas och ett beslut: att hänga en bild eller inte.

Modul målningar i hallen, nya trender

Modul målningar vunnit sin popularitet bara nyligen, och det är på grund av deras universella mani. Sådana produkter aktivt köps och stjärnorna, och den genomsnittliga personen. Kärnan i detta koncept är att bilden är uppdelad i flera sektorer, som var och en är en separat bild. En sådan lösning i det inre ser ganska snygg.

Modul målningar är ideal:

 • Expressiva personligheter;
 • Vänner av intressanta inredningslösningar;
 • De som ständigt håller sig à jour med nuvarande utformning fynd.

Den modulära mönstret är mycket uppfriskande rumDen modulära mönstret är mycket uppfriskande rum

Vad är anmärkningsvärt, att modul mönster är fullt möjligt, och med sina egna händer! De drar egentligen på flera typer av material, eller helt enkelt skriva ut på samma sätt. Modern tekniska framsteg gör detta möjligt!

Under tiden kommer det bästa med denna uppgift kunna klara proffs som är specialiserade på dessa typer av målningar. Efter att ha lyssnat till kundens önskemål, kommer de att skapa exakt vad jag ville se och i slutändan! Och tack vare sin neutralitet, är modulärt mönster inte kommer att gå ur modet. Hur som helst, som uttråkad dess ägare.


Vad bilder kan hängas i korridoren små

Frågan om vad målningen kan hängas i korridoren, och som inte kan anses vara felaktiga. Det beror helt på smak och preferenser för kunden. Men liten och enkel i sin utformning av hallen är bäst att dekorera opretentiös bild. Till exempel, bara sy med ett kryss. Gör det fullt möjligt till sin egen, liten ansträngning.

I hallen kan du sätta en liten bild broderat med sina egna händerI hallen kan du sätta en liten bild broderat med sina egna händer

I slutändan kan du få:

 • Exklusiv dekoration;
 • En ny hobby;
 • Önskan att fortsätta att göra.

Modul målningar i det inre av salen (video)


Vertikalt eller horisontellt, små eller stora ... Bilderna är skiljer sig radikalt från varandra, så valet av de bästa av dem - en mycket svår uppgift. Ta itu med det på egen hand är ganska verklig! Speciellt att dekoration - det är inte en mening. Det kan ersättas eller tas bort helt och hållet om så önskas. Därför bör syn på frågan vara mycket lätt!

Exempel på målningar i korridoren (foto i det inre)

0d37eaa69f48a6453f5c5ec6d3b73d51 1-26 4 012 12 94ba521f5237d6c56c9dee347ac64729 169-3 98a91ac39387e9e12cd380c9eb7e953c 240p06 1154

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 2 =

map