Regels creëren een uniek design woon-eetkamer

Regels creëren een uniek design woon-eetkamer

12 October 2017Als gevolg van de grote verscheidenheid van stijlen en trends in het ontwerp, kunt u eenvoudig kiezen van de juiste stijl voor de eet-woonkamer, ongeacht de vorm en grootteAls gevolg van de grote verscheidenheid van stijlen en trends in het ontwerp, kunt u eenvoudig kiezen van de juiste stijl voor de eet-woonkamer, ongeacht de vorm en grootte van een origineel eet-woonkamer ontwerp kan niet zonder pre-planning, evenals zorgvuldige aandacht voor detail te creëren. Na het combineren van de twee kamers is het belangrijk om de kwestie van het bestemmingsplan te benaderen. Het is dankzij de oprichting van een enkel beeld dat moet worden ingericht interieur kamer zou ideaal zijn.


Wat is de moderne eetkamer, woonkamer: het ontwerp en de foto

Eetkamer in moderne appartementen geldt niet voor een typisch geëlimineerd zelf dineren. In feite is deze kamer is niet alleen voor het eten, want er is ook een keuken. Heel vaak, is de keuken niet overeen met de gewenste afmetingen van het plein, dus veel eigenaren denken over het uitvoeren van herontwikkeling, met het oog op het combineren van de twee kamers. Een dergelijk besluit wordt beschouwd als een originele manier om de stijl van een appartement stad, evenals een grote kans om zorg te dragen voor het verfraaien van de spectaculaire kamers in een privéwoning modificeren.

Geconfronteerd met de vraag van het ontwerp in de eetkamer-woonkamer, moet je aandacht besteden aan de kleine dingen nog. Dat wil zeggen, niet over de kwesties in verband met de afwerking van de ruimte, verlichting en kleurenthema's te negeren.

In de eetkamer, de woonkamer lichten vaak geplaatst op de tafelIn de eetkamer, de woonkamer lichten vaak geplaatst op de tafel

Het ontwerp van de eetkamer-woonkamer van invloed op de kenmerken van de gebouwen, is het aan te raden om rekening te houden met de vorm en afmetingen van de ruimte.

Aanpak van het probleem van de gecombineerde ontwerp van de kamer, moet ook worden overwogen:


 • Geselecteerde interieur moeten harmonieus integreren met de stilistische thema van het huis (niet alleen een modern appartement, maar de tuin en het landschap);
 • Als u een kamer gekenmerkt door een groot gebied te krijgen, is het noodzakelijk om een ​​goede zonering te voeren.

Bij het kiezen van meubels, moet u niet vergeten over de functionele betekenis voor elk van de zones.

Originele ideeën voor de woonkamer en eetkamer: de keuze van de planning

Hierbij moet worden opgemerkt dat er vele mogelijkheden voor een gecombineerde indeling van de kamer. Echter, voordat de besteding van het bestemmingsplan, is het noodzakelijk om rekening te houden met de beschikbare ruimte.

Professionele ontwerpers delen de ideeën van stilistische oplossingen: 1. Keuken eiland. Het is de perfecte oplossing voor atelierruimte, in combinatie met het publiek.
 2. "G" lay-vormig. Hier het sleutelelement is een bar als separator.

De tafel in de eetkamer-woonkamer is beter te plaatsen in een van de hoeken van de kamer, dus het had geen invloed op het vrije verkeer vanDe tafel in de eetkamer-woonkamer is beter te plaatsen in een van de hoeken van de kamer, dus het had geen invloed op het vrije verkeer van

Het wordt aanbevolen voor de aanvang van de werkzaamheden aan het ontwerp van de hal naar een gecombineerd project met de exacte locatie van meubels te maken. Een manier om de vrije ruimte in de eetkamer-woonkamer te verhogen wordt beschouwd als een afname in de keuken gebied. Dat wil zeggen, als de keuken apparatuur de voorkeur moet praktisch en compact meubels, zonder welke het onmogelijk om te doen is.

Een goede oplossing voor de kamer-eetkamer is een speciale transformerende en multifunctionele ontwerpen te gebruiken.

Hoe kan ik het interieur eetzaal kiezen, woonkamer

In aanvulling op de juiste uitlijning van de kamers is het belangrijk om te zorgen voor het behoud van de functionaliteit van alle zones. Ontwerpers worden geadviseerd om een ​​visuele scheiding van de ruimte te maken.

afstandhouders in de vorm gebruikt vandaag:

 • De balk of wand;
 • Raznourovnevogo vloer of vloerbedekking gecombineerd;
 • Eettafel;
 • Projectie muur.

Veel eigenaren de voorkeur aan een tafel in de erker te regelen, met behulp waarvan het mogelijk is om de bruikbare oppervlakte visueel uit te breiden. Wilt u een origineel ontwerp van de ruime kamer is het belangrijk om woon-eetkamer te maken is volledig in overeenstemming met de gekozen stijl.

Als de woon-eetkamer is klein, dan is het ontwerp is het beter om de stijl van het minimalisme, die het gebruik van een minimale hoeveelheid van meubilair gaat in het interieur gebruikenAls de woon-eetkamer is klein, dan is het ontwerp is het beter om de stijl van het minimalisme, die het gebruik van een minimale hoeveelheid van meubilair gaat in het interieur gebruiken

namelijk:


 1. Van de moderniteit moeten laconieke vormen, niet alleen in de decoratie materialen, maar ook in meubels te kiezen. In deze stijl in aanvulling op effen kleuren blij met het gebruik van felle en contrasterende kleuren.
 2. Als het interieur komen overeen met het onderwerp van de art deco moeten profiteren van de onverwachte combinatie van kleuren en meubels van onregelmatige vorm.
 3. Wat betreft de klassieke stijl, deze optie is het gebruik van dure en natuurlijke materialen. Met speciale aandacht besteed aan het wordt aanbevolen dat kleuren en uitvoeringen.

Het vangen ingericht eet-woonkamer, bedenk dan dat de kamer worden ingericht niet te exclusief of helder moet zijn. In plaats daarvan, deze kamer is perfect in harmonie met de andere kamers, en zorgen voor een gezellige sfeer in het huis.

Zoning regels en de keuze van meubilair voor woon-eetkamer

Het creëren van een uniek design in de eetkamer-woonkamer, moet u aandacht besteden aan de organisatie van functionele gebieden. En niet per se als een scheidingselement om een ​​scherm of deur, gebruiken, maar in plaats daarvan aan te raden om na te denken over de visuele scheiding. De meest optimale manier voor visuele bestemmingsplan kamers wordt beschouwd als een harmonieus design van de muren en de vloer. Echter, het is belangrijk om een ​​uniforme stilistische thema van het interieur van het appartement te behouden.

Rijke, levendige kleuren in het interieur dragen bij aan het stimuleren van eetlust, dus bij het inrichten van een muur in de buurt van de eettafel wordt aanbevolen om de muren te regelen op een vergelijkbare manier.

De woonkamer is aan te raden om een ​​kleed die visueel de kamer in 2 delen zal verdelen zettenDe woonkamer is aan te raden om een ​​kleed die visueel de kamer in 2 delen zal verdelen zetten

Een andere belangrijke voorwaarde voor de goede zonering wordt beschouwd als kwalitatief hoogwaardige uitvoering van geslacht zijn. Dat is samengevoegd in de kamers naar de kamer te scheiden, kunt u een verscheidenheid aan materialen, hun textuur te gebruiken. De verlichting wordt ook gebruikt als beschermde zones. Dus, met behulp van originele elementen over de opschorting of ongebruikelijke kroonluchter erin slaagt om het interieur eetzaal accentueren.


Een voorwaarde voor de creatie van een uniek ontwerp in de woon-eetkamer is de juiste keuze van het meubilair. Maar voordat je de woonkamer of eethoek gebruiken, moet u zorgen over de succesvolle plaatsing van het meubilair. Voor het rationeel gebruik van de ruimte wordt aanbevolen om de voorkeur te geven aan een multifunctioneel meubel.

Bij het kiezen van meubels wordt aanbevolen om ervoor te zorgen dat producten voldoen aan de verplichte eisen:

 • Het is belangrijk om de stoelen te passen stilistische eisen;
 • Bij het kiezen van een bank is het beter om te verblijven op de zwart-wit-modellen, harmonieus met de basiskleuren;
 • Het wordt aanbevolen om te kopen 2 van de tabel die bepaalde functies zal uitvoeren.

Opknoping rekken en kasten worden beschouwd als essentiële elementen van elke ruimte, want er boeken en foto's zijn, en u kunt verhogen de opslagruimte dankzij een groot aantal pull-outs.

Lay-out en het ontwerp-dining woonkamer (video)

Door het combineren van de twee kamers kan zorgen voor de uitbreiding van de ruimte. Maar niet genoeg om alleen de afwerking en inrichting van de woon-eetkamer. In aanvulling hierop is het noodzakelijk om het probleem van de bestemmingsplannen op te lossen, maken het verfraaien oppervlakken, evenals op te pikken meubilair. Samenhang en naleving van de regels van het werk zal een uniek ontwerp dat de trots van de huiseigenaren zullen worden uitgewisseld.

Ontwerp eetkamer-woonkamer in een prive-woning (interior foto)

2 12 25-1 34dcaabac029d0332822a5471669cad8 190ae0ebd45344d14898730b82c27c1c 1836 1920x1080resizeinterior64131331888323 1920x1080resizeinterior80211336769424 1920x1080resizeinterior11884961359549302 1920x1080resizeinterior22114201380986278

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 4 =

map