Regels afwerking slaapkamer in blauwe tinten

Regels afwerking slaapkamer in blauwe tinten

12 October 2017Maak de slaapkamer een gezellig en comfortabel om te ontspannen, kunt u de blauwe gebruikenMaak de slaapkamer een gezellig en comfortabel om te ontspannen, kunt u de blauwe ontwerp tsvetaPri slaapkamers te gebruiken, zijn erg populair alle schakeringen van blauw. Dit is niet verwonderlijk, omdat ze kunnen worden gebruikt om een ​​licht en luchtig interieur te creëren, waardoor een gevoel van lichtheid en gewichtloosheid. Slaapkamer in blauwe tinten bevordert ontspanning, kalmerende en verzachtende werking. Man, het is in deze ruimte, rust en emotioneel geladen met positieve energie. Al deze eigenschappen zijn blauwe kleur nodig om een ​​leidende niveau in het palet van kleuren die worden gebruikt in het proces van design interieur slaapkamer te nemen.


Termen van wanden, vloer en plafond in de blauwe slaapkamer

Alle koele tinten te bevorderen gezonde slaap en voldoende rust, zodat ze perfect geschikt als de basiskleur. Op het podium, slaapkamer interieur, mag niet schatting te geven aan de moderne mode, moet u een mijlpaal ontwerp, die relevant zijn voor een aantal jaren zal duren. En verander het uiterlijk van een slaapkamer is mogelijk door middel van decoratieve elementen en accessoires.

Bij het maken van de slaapkamer als de basiskleur is het beter om een ​​blauwe kleur, die met verschillende kleuren kan worden verdund kiezenBij het maken van de slaapkamer als de basiskleur is het beter om een ​​blauwe kleur, die met verschillende kleuren kan worden verdund kiezen 

Alle schakeringen van blauw met een harmonieuze look:

 • beige;
 • bruin;
 • grijs;
 • White.

Zoals wanddecoratie is het beste om wallpaper te gebruiken. Blauwe muren zodat de lucht naar de kamer te vullen, waardoor het volume en ruimte. Ongebruikelijk kijken behang in bruine en blauwe tinten, aangevuld met wandpanelen gemaakt van hout. Deze verschijning kan een gevoel van gemak en veiligheid op hetzelfde moment veroorzaken.


Muren, behangen in lichtblauwe tinten kan worden aangevuld met foto's. Het beeld op de foto kan verschillend zijn, maar de nadruk moet liggen op het gouden of bruin kader worden geplaatst.

Als voor wanden gebruikt uitsluitend vervaagde kleuren, de accenten, kunt u de heldere foto behang of accessoires te gebruiken. Het ziet er geweldig panelen gemaakt van behang regenboogkleuren.

De kleur van de vloerbedekking kan zowel wit en zwart. Maar voor het plafond, zou de beste optie wit zijn.

Mogelijke nadelen van blauwe slaapkamers

Wanneer u een slaapkamer in blauwe tinten om voorzichtig te zijn. Als je het overdrijven met het gebruik van koele kleuren kan de kamer te koud en ongemakkelijk. Het zal kwartalen van een sprookje over Snow Queen lijken. Een persoon in deze kamer zal niet in staat zijn rustig en veilig te voelen, zal hij een gevoel van verwarring en angst te hebben. Daarom is bij het gebruik van een blauwe kleur moet zich bewust zijn van een gevoel voor verhoudingen.Minder slaapkamers blauw is dat het interieur van de kamer lijkt eenvoudig genoeg en niet gevorderdMinder slaapkamers blauw is dat het interieur van de kamer lijkt eenvoudig genoeg en niet gevorderd

Daarnaast is de blauwe kleur die wordt gebruikt om de enorme oppervlakten, in staat om de binnenruimte te simpel en gewone maken trimmen. Als u zich bezighouden met het doel om uw ruimte te geven een luxe en chique uitstraling, moet de blauwe worden gebruikt in minimale hoeveelheden.

Slaapkamer in bruine en blauwe tinten - de eeuwige klassiekers

Bruin of beige kleur geven de ruimte comfort en warmte. Alles is hier wijst op het feit dat het is ontworpen voor koppels. Het gehele interieur is vastgelegd in detail. Het drukt de familie idylle en jaren leefde in liefde en harmonie.

De meest populaire optie registratie slaapkamer is een combinatie van blauw met een bruine tint in het interieurDe meest populaire optie registratie slaapkamer is een combinatie van blauw met een bruine tint in het interieur

Blauwe en bruine kleuren waren vooral relevant in het midden van de jaren '80. Dit betekent echter niet dat er in deze 21ste eeuw, het interieur in bruine en blauwe tinten zullen worden achterhaald en geen vraag wordt geacht. Classic zal altijd bezetten een eervolle eerste plaats, want het was zij het die de betrouwbaarheid en soliditeit van familiebanden aantoont.

Blue is perfect om de rijke bruine verdunnen. Als je een fanatieke fan van de klassiekers, zoals een interieur voor u: lichtblauw muren, donker bruin meubilair en afwerking zou beige textiel zijn.

Pale blauwe slaapkamer lagune-stijl

Als u de aanhangers van de zomer motieven, slaapkamer, ingericht met lichte blauwe tinten - uw optie. Nu om te genieten van de zomerzon en de zeewind, niet nodig om de stad te verlaten, want je hebt een blauwe lagune.


Een uitstekende optie voor een jong meisje wordt lichtblauw slaapkamer met een creatieve inrichtingEen uitstekende optie voor een jong meisje wordt lichtblauw slaapkamer met een creatieve inrichting

Zoals we eerder hebben gezegd, kan de zachte blauwe ontwerp maken de kamer kijken te simpel en niet opvallen, dus je moet een aantal maatregelen te nemen:

 • Muur behang lichtturkoois. Deze kleur zal de kamer een gelijkenis met het zee-oppervlak te geven;
 • plafond wit geschilderd. Het wordt visueel maken van de kamer boven en voeg de benodigde ruimte en lucht;
 • vloerbedekking kan zowel wit en donker;
 • contrasterende accessoires zal de aandacht vestigen op de slaapkamer, geef het individualiteit en gevoel voor stijl. Het kan worden gedekt, kussens, gordijnen, Ottomanen fruit kleuren: licht groen, fel geel, oranje.

Slaapkamer in lichtblauwe kleur met de toevoeging van verzadigde kleuren, helpt niet alleen om te ontspannen, maar ook om voldoende positieve energie te krijgen.

Grijs-blauwe slaapkamer - ingetogen en sobere stijl

Gray is best gebruikt als een neutrale tint. Hij perfect gecombineerd met de blauwe en witte. Zo zal de combinatie van licht blauwe muren en wit plafond met grijze meubels, fans in ongelooflijke stijl high-tech of minimalisme verrukken.


Slaapkamer in de stijl van de Provence, kunt u kiezen voor het interieur ontwerp in de discrete grijs-blauwe kleurSlaapkamer in de stijl van de Provence, kunt u kiezen voor het interieur ontwerp in de discrete grijs-blauwe kleur

Een ander treffend voorbeeld - de blauwe en witte muren, tegen de achtergrond van een blauw-grijze meubels en blauwe accessoires zoals fans van de stijl van de Provence.

Grijs ziet er geweldig uit met blauwe. Deze twee kleuren zijn de perfecte aanvulling op elkaar. Blauw-grijs interieur ziet strikt en onpartijdig.

De blauwe slaapkamer in een zwart-wit stijl

Monochrome inrichting is een combinatie van nauw verwante tinten. Als de benodigde toon goed te combineren, kun je een elegante en verfijnde stijl te krijgen.

Wanneer u een slaapkamer in het blauw te maken, moet speciale aandacht worden besteed aan textielWanneer u een slaapkamer in het blauw te maken, moet speciale aandacht worden besteed aan textiel

Voor het maken van deze moeten worden geleid door drie regels:

 1. De dominante kleur wordt gebruikt als een licht blauwe tint kan verder: violet, cyaan, blauw, grijs, parel, blauw-blauw, lavendel.
 2. Geweven stoffen, vloer- en wandbekleding maken het mogelijk om dezelfde tint verschillend beschouwen. Blauw monochromatische oppervlak kan worden verbonden met textiel blauwe en witte vlakken afbeelding patronen, strepen of geometrie.
 3. Goede verlichting geeft u de mogelijkheid om zwart-wit stijl levendig en expressief te geven. LED-lampen, straalt koele blauwe kleur bij uitstek geschikt voor licht blauw zwart-wit kamer.

Volgens deze regels, dan kunt u een blauwe slaapkamer in een zwart-wit stijl te creëren.

Blauwe muren in de slaapkamer, vol met groen of roze

Blauwe slaapkamer in de kleuren groen roept gelukkig zomer gedachten. Deze twee kleuren roepen associaties op met een groene weide tegen de blauwe hemel. Het hebben van een kamer met deze kleuren, dan kunt u geen zorgen over dat in de koude winter, in de zomer, zal je nooit laten vertrekken.

Met behulp van heldere decoratieve elementen en textiel, kan het oorspronkelijke interieur van de blauwe slaapkamer verdunnenMet behulp van heldere decoratieve elementen en textiel, kan het oorspronkelijke interieur van de blauwe slaapkamer verdunnen 

In de regel, de kleur roze maakt gebruik van overmatige populariteit onder tieners, omdat het wordt geassocieerd met naïviteit, onschuld en eenvoud. 

Echter, met behulp van een combinatie van blauw en roze, is niet vreemd en volwassenen zelfbewuste vrouwen. Dus, terwijl in zijn slaapkamer, ze proberen om weg te komen van problemen van het leven te krijgen.

Slaapkamer interieur in blauwe kleuren (video)

De combinatie van blauw met heldere kleuren zal een ruimte te geven een kleurrijke en mooie uitzichten. Heldere kleuren worden alleen gebruikt als decoratieve elementen. Anders zullen hun overvloed bijdragen aan het maken van de kamer schreeuwen lastige verschijning.

 Ontwerp blauwe slaapkamer (interieur foto)

02 3a5mxhaqw7 28min21 23min28 061 92 39e0e0c374839352ec90cf933f9e34da 119 126 2016-07-18-578cd860dff13

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =

map