Ready tips: modern design sovrum 10 kvadratmeter. m

Ready tips: modern design sovrum 10 kvadratmeter. m

12 October 2017Litet sovrum 10 kvm. m. kan vara rymliga och bekväma med rätt färg och rationell arrangemang av möblerLitet sovrum 10 kvm. . M kan vara rymliga och bekväma med rätt färg och rationell arrangemang av möbler Tio rutor - det är verkligen inte så många som vi skulle vilja. Men med ingen smak och ett större område kan byggas absurditet, och i närvaro av dessa, kan du utveckla ett projekt som bara kan beundra sig själva. Om du gick till den standard på 10 meter, inte omedelbart tänka på något i sovrummet, kan du vägrar. Många hyresvärdar tror att sovrummet - inte ett sovrum utan en garderob. Men i en modern sovrum skåp alla inte kan vara, och detta är bara inredningen förvärva.


Hur du ordnar sovrummet 10 kvm. m: färdiga idéer

Det skulle vara trevligt på papper drar inledningsvis planen i framtiden sovrummet. Undvik inte detta steg hjälper visuellt plan för att lämna ett sovrum den vackraste och funktionella.

Utgå från det faktum att mitt i rummet - sängen. Om du lägger det i mitten av rummet, kommer det att vara en symmetri, det är redan lättare att gå framåt.

Och om du sätter sängen mot en vägg, kommer det att bli svårare att uppnå harmoni, till den andra väggen inte skapar en känsla av tomhet.

Det är bäst för ett litet sovrum användning vit färg i det inre, som visuellt öka rummetDet är bäst för ett litet sovrum användning vit färg i det inre, som visuellt öka rummet

Tänk på vad du kan ge upp - i garderober, stora mattor, möbler volym. Den lilla rummet är inte tillåtet röran. Ju mer det ljus och rymd, desto bättre. Om sovrummet har hyllor, till prydnadssaker på hyllorna komma ut, lämna bara ett par stora och små souvenirer och andra dekorativa ting bara accentuera den lilla storleken av sovrummen.


Sovrum 10 sq. m, Design 2017: hur du placerar sängen

Den mest intressanta och den viktigaste frågan, som naturligtvis är att bo.

Hur man sätter sängen i det lilla sovrummet:

 • Sängen, som är vänd mot sänggavel mot väggen, gör det möjligt att sätta båda sidorna av sängen sidobord;
 • Om sängen ligger i det inre hörnet av rummet, kan det göra plats för en stol eller till exempel skrivbordet (ibland i sovrummet har ett hörn kontor);
 • Om sängen ligger i mitten av rummet, ön (som är extremt sällsynt i Chrusjtjov) och sedan från resten av möblerna, nästan alla för detta sovrum måste ge upp;
 • Om sängen är mot väggen lätt mot långsidan, vilket sparar utrymme för skåp och skåp.

Ett utmärkt alternativ för ett litet sovrum kommer att vara platsen för mitten av rummet på en sängEtt utmärkt alternativ för ett litet sovrum kommer att vara platsen för mitten av rummet på en sängSå är planen enligt följande. Först sätter sängen, då - ett fall (om någon), och sedan små möbler: köksskåp, sidobord, soffbord.

Sovrum smal 10m: hur man kan öka utrymmet

Andra alternativ men för att öka den visuella utrymme, du har, i själva verket inte. Men detta är en verklig chans att rädda situationen.

Exempel på "expansion" av det trånga utrymmet Sovrum:

 • Korrekt plocka upp spegeln. Och det fungerar bättre än du kanske tror - en stor spegel expanderar visuellt rummet. Mirror över från ett fönster fylld med ljus hela sovrummet genom att utöka den. Men om du är en vidskeplig person, från den stora spegeln mittemot sängen är att vägra olika forskare rekommenderar inte att sätta en spegel bredvid den plats där en person sover.
 • Om mellan dörren och den motsatta väggen inte röran utrymme, kommer sovrummet själv större.
 • Neutral skåp bör inte sättas, åtminstone låta det inbyggd garderob, kanske med speglar.
 • Tapet med ett horisontellt mönster, också arbetar i rätt riktning - om de är visuellt utöka den smala rummet.
 • Ljus ton finish - det enklaste och mest effektiva som regel. Följ honom och ta till andra knep, kanske inte behöver.

expandera visuellt smal sovrummet kan hjälpa spegel, inbyggd garderobexpandera visuellt smal sovrummet kan hjälpa spegel, inbyggd garderob

Men från vad bör överges, eftersom det är från stora växter i stora krukor. Själva upptar en hel del utrymme, och för en god natts sömn, förresten, är inte bra ett överflöd av växter i sovrummet.

Barnkammare 10 kvm. m: vad

En liten barnens sovrum - det är bra, kommer du att kunna organisera barnet sin egen lilla mysiga utrymme, hans favorit lilla värld. Det bör vara rymligt vardagsrum och ett litet sovrum kan bli ännu charmig.

För att spara utrymme i barnens sovrum behöver köpa en säng med inbyggda skåpFör att spara utrymme i barnens sovrum behöver köpa en säng med inbyggda skåp


Tips för att utforma ett barns sovrum 10 rutor:

 • Använd inte detta rum, tjocka gardiner, tunga och mycket mjuka textilier. Du måste ta en ljus, flödande tyger, semitransparenta, vilket inte blockerar tillgång till solljus.
 • Vägra i barnkammaren av "själen" skärmtak, sammet, tofsar, dekorativa kuddar.
 • Stor och tung central ljuskrona är inte heller nödvändigt, eftersom lamporna. Inbyggda spotlights kommer att vara viktigt just densamma i ett litet utrymme.
 • Alla möbler, som inte är avsedd för att sova, kan tas bort. Om du tittar väster kataloger i dem i barnkammaren och ville vägra skåp, föredrar öppen garderob. Detta är antingen ett rack eller rack stav.
 • Eller laminatgolv kan installeras diagonalt.

Design sovrum 10 kvadratmeter. m (video)

Men i resten av reglerna är desamma som för andra små rum.

Litet sovrum - naturligtvis inte en mening. Ingenting hindrar dig att göra det en bekväm, mjuk, varm. Särskilt i den inhemska verkligheten i de 10 rutor - är det ännu mycket bra, åtminstone för sovrummet. Överdriv inte med ljusstyrka, färgstarka textilier och ett överflöd av möbler, ta bort allt från vad som kan kasseras.


Perfekta lösningen!

Inredning sovrum 10 kvadratmeter. m (bild)

01 1 1-29 1f332a8e87ab14a3e711fe83ed7d 4 3 5-29 7 7-fönster-läsning-skrymsle 21-31

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 41 = 45

map