Rätt belysning och vardagsrum 5 sätt att ersätta ljuskronan

Rätt belysning och vardagsrum 5 sätt att ersätta ljuskronan

12 October 2017Genom korrekt valt belysning i vardagsrummet beror på rumsuppfattningGenom korrekt valt belysning i vardagsrummet beror på uppfattningen av prostranstvaGostinaya oftast den mest trångt rum där vi tillbringar tid med vänner och familj, har en vila efter en arbetsdag. levande är obestridlig mångsidighet. Ljus på kvällen rummet med starkt ljus, och du kan träffa vänner eller delta i en hobby. Dämpa belysningen och atmosfären blir omedelbart romantisk. Därför bör belysningen plocka upp, med hänsyn tagen till vardagsrummet och de individuella behoven hos dina zoner och dina familjemedlemmar.


Vad du behöver veta om belysning vardagsrummet: design och exempel

I vardagsrummet är det största rummet i lägenheten och därför är du försedd med ett brett utrymme för design aktivitet och realisering av alla fantasier. Du måste börja med beräkningarna för att göra projektet, ordna alla punkter indikerar där huset kommer att läggas upp. 

Förutom de tekniska beräkningar av ljusnivån är också nödvändig för att beräkna mängden av materiella resurser kommer att bero på valet av modell lampor och ljuskronor, liksom deras möjliga belopp.

Lyssna till belysningsfrågan är det viktigt för en bekväm vistelse i rummetLyssna till belysningsfrågan är det viktigt för en bekväm vistelse i rummet

När du väljer vilken typ av belysning inte glömma möjligheten att spara energi, det praktiska i materialet, och, naturligtvis, om förenligheten tillbehör. Om det inte finns tillräckligt belysning av centrala, använda ytterligare metoder. Den centrala typ av belysning är det mest enkel och lätt att installera, men belysningen serien är liten, kommer alla hörn av rummet förmörkas.

För att inte få fokus för belysning är bara en del, fördela ljuset jämnt över hela utrymmet. Att välja rätt belysning, styrs av storleken på området och den valda stil interiör. Också, är den viktigaste referensen höjden av taket.


Hur att lysa upp vardagsrummet är det upp till sin herre. Efter riktigheten i denna aspekt är mycket subjektiv.

Belysning i vardagsrummet utan ljuskrona och hög produktkvalitet

Den moderna designen är inte sällan ligger nära taket är inte en massiv ljuskrona. Hittills designers erbjuder många alternativ för att spara utrymme. Utbyggnaden av området är viktigt, eftersom en stor del av vår befolkning bor i Chrusjtjov eller monteringsfärdiga hyreshus. En av dem är att ersätta en stor ljuskrona, mindre massiva spotlights och golvlampor.

Spotlights kan helt ersätta ljuskrona i taket och ta det inre av vardagsrummet komfort och harmoniSpotlights kan helt ersätta ljuskrona i taket och ta det inre av vardagsrummet komfort och harmoniDetsamma kan ersättas med en ljuskrona:

 1. Bra ljus fördelas i ytterkanten av spotlights.
 2. Använd LED kompletterande belysning på väggarna. Till spotlights lyser ett stort område, utrusta dem med LED-lampor, som för övrigt spara energi.
 3. Välj önskad belysningsområdet och sätta det lampetter eller golvlampa.
 4. Working zon utrusta lampan.
 5. Hjälper spara utrymme hängväggen belysning.

Den belysning, som anses valfri i närvaro av en central belysning, kan det mycket väl bli den primära. Om ditt rum lyser taket ljuskrona och en bordslampa, användning av ytterligare utrustning inte hur mycket täckning göra värre, även om Demontering taklampa. Vanligtvis de levande rummen är små, så även ett stort antal belysning kommer att vara tillräckligt.

Alla möjliga alternativ för belysningen i rummet: clearance

Bordslampa på bordet markera arbetsområdet. Ljust belysa krävs kan vara en enda lampa utrymme, måste det vara lätt att välja rätt. För avkoppling och rekreation zoner dämpa belysningen nedtonade lampa. Välj en lampa med ett litet täckningsområde av ljus.

LED-lampor sätta fokus på en viss inredning. Kommer att ge livfulla detaljer i inredningen.

Att ha ett vardagsrum strålkastare får du en extra ljuskälla och betona individualitet egen designAtt ha ett vardagsrum strålkastare får du en extra ljuskälla och betona individualitet egen design

Valet av lampor beror på stilen av interiören och dina individuella önskemål. Till exempel LED passar bra i högteknologisk stil.

Om utformningen av vardagsrum ett podium, bädda sedan spotlights i höjdskillnad och få en ovanlig svävande effekt. För ljusa belysning är inte acceptabelt för rummet utför avkoppling funktion. För dim inte att du känner dig bekväm i denna atmosfär till dina gäster. Om ditt vardagsrum kräver zonindelning, gärna använda den för belysning.

Styles anordningar för belysning av ett stort vardagsrum

Design av belysning beror på den totala inredning. Belysning ska inte träda i dissonans med den allmänna atmosfären i rummet. belysning marknaden erbjuder ett brett utbud av olika delar.


Välja belysningskostnader i inledningsskedet, men ibland lamporna ska läggas till eller tas bort efter.

Eftersom endast efter klädkammare process, kanske du upptäcker att i den ena eller andra stället är inte tillräckligt med ljus. Och i processen för bebyggelse lokaler kan du inser att någon typ av belysning du nog, och överskottet kan tas bort.
Välkommen kombination av flera typer av belysning. Praktisk användning av enheter som kan flyttas. Valet beror bara på dina inställningar. Huvudsaken är att varje instrument tydligt understryker behovet av ett område, och därmed utvecklats i vardagsrummet atmosfär av värme och trivsel.

Den klassiska vardagsrummet är att passa en ljuskrona försedd med ljus i form av stolpillerDen klassiska vardagsrummet är att passa en ljuskrona försedd med ljus i form av stolpiller

Baskollektion, som kan göras belysning är:

 • klassiska;
 • minimalistisk;
 • High-tech;
 • Modern.

Använd harmon varje stil i det inre, skillnaden mellan dissonans och tillbehör inte är iögonfallande.


Lokal belysning i vardagsrummet

Lokal täckning - är till exempel spotlighting av olika föremål. Effekten av ytterligare fönster skapas om accentbelysning markera kvadrat nischer i det inre av vardagsrummet väggar. Förtrollande air av mystik kommer att föra in ditt vardagsrum lampa nedåt eller uppåt ljus som belysning ljus slöja fördelade över rymden.

Det finns separat lätta enheter målningar, fotoramar eller ens någon sak. En sådan teknik med användning av ett riktat ljus komplett ljussammansättning och skapa ytterligare källor av ljus.

Lampor som placeras nära soffan, kommer att vara en stor extra ljuskälla i vardagsrummetLampor som placeras nära soffan, kommer att vara en stor extra ljuskälla i vardagsrummet

För lokal täckning används vanligtvis:

 1. Bordslampor. Plocka utformningen av lampskärmen på dina stilistiska preferenser. Den ljusa utformningen av lampskärm kommer att ge uppmärksamhet och kommer att betona din personlighet. Fördelen är rörligheten hos enheten, är det möjligt att antingen lägga till eller ta bort när det passar dig.
 2. golvlampa, De tenderar att ha nära soffan. En sådan anordning är placerad på punkten golv.
 3. Vägglampor. Lampetter - monterad på väggen med hjälp av fästen, vilket sparar en hel del nyttig rymden.
 4. Hängande lampor. Byte av traditionella ljuskrona utformningen av sådana armaturer kan varieras. Utbudet av dessa enheter är mycket brett. Det är lämpligt att göra hallen till matsalen.
 5. Ljuskronor. Detta sätt att belysningen anses vara traditionella. Som regel kan ljuskronan finns endast i en klassisk miljö.

Ljusteknik i vardagsrummet (video)

Speciella belysningsanordningar kan anta olika riktnings armaturer (fläckar), spotlights. Mixed belysning ser mycket original. Praktiskt att använda olika typer av belysning som behövs.

Detaljer: belysning i vardagsrummet (foto exempel)

06801738ec760cf841c492eff54d06ce47dfd9c11000 sovrum-hängande-lights siam5 hotell 22791695sn08e1umhe900x1000 Desenli-Salon-Hals-modelleri-ve-fiyatlar-2016 SI13 pic-128-625 2-z17-53baa554-32ed-4f04-84e0-9549a6d559d0 16-1024x768

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

97 − 87 =

map