raamdecoratie in de woonkamer in een moderne stijl: 7 Ideeën

raamdecoratie in de woonkamer in een moderne stijl: 7 Ideeën

12 October 2017Goede beslissing raamdecoratie in de woonkamer zal een combinatie van verschillende gebiedenGoede beslissing raamdecoratie in de woonkamer zal een combinatie van verschillende napravleniyS een zekere mate van spijt in zijn stem ontwerpers worden gedwongen om op te merken dat het ontwerp van het raam in de woonkamer in een moderne stijl wordt vaak geassocieerd met veel fouten. Proberen om zo dicht mogelijk bij alle eisen van een bepaalde stijl te voldoen, hoeft huiseigenaren niet eens over na te denken, voor zover van toepassing. Misschien is er een gunstiger optie? Professionals zeggen dat meestal het noodzakelijk tot op zekere hoogte is om verschillende richtingen te combineren.


Mooie woonkamer ingericht in een moderne stijl

Het belangrijkste ding - een bewuste eerste stap, waarna wordt het gemakkelijker te maken. Niet bederven de basis van voorlopige voorbereiding zal helpen bij het ontwerp van de kamer. Als het een nieuw gebouw, is het noodzakelijk om af te zetten uit het raam. Het is gelegen tegenover de ingang van een groep of verzameling - het maakt niet uit, omdat het uitgaat van hem natuurlijk licht. In de eerste plaats wordt de aandacht gevestigd op de vorm van het kleine venster.

Standaard rechthoekige uitvoeringsvorm met een uitgebreide sill gesloten ingericht kroonlijst, verduisteringsgordijnen en gordijnen zonder prints. Ingewikkelder is dat de inrichting is verbonden met een niet-standaard formaat of vorm van het venster.

Gebogen ramen passen helder textielGebogen ramen passen helder textiel

 In dit geval kan de volgende ideeën te helpen:

 • Gebogen ramen vereisen heldere gordijnen, waarin speelse kleuren;
 • Als ze diep-set, in dit geval is het noodzakelijk om na te denken over het installeren van bloembakken, evenals de gordijnen met een patroon;
 • Roller of conventionele blinds zijn geschikt voor ruimtes waar de openingen zijn gelegen aan een drukke straat of aan de zuidkant.

Muurontwerp in moderne woonkamer

Room gebied en de geselecteerde stijl - twee factoren die het kleurenschema voor wandbekleding te bepalen. Aangezien het noodzakelijk is om voorzichtig te zijn, anders zal het venster "vreemde" te zijn past niet in het binnenste van het lichaam. Beter om te beginnen met een gemeenschappelijke stilistische beslissing. Classical trend omvat het gebruik van ingetogen kleuren zoals bordeaux of beige. Als het gaat om stijl loft of een modern, bij voorkeur koele kleuren zonder prints.


Het is belangrijk te onthouden dat de muren niet om precies de juiste kleur, maar ook de textuur van het behang te kiezen.

Ingetogen kleuren in het ontwerp van de ramen zijn inherent in de klassieke stijlIngetogen kleuren in het ontwerp van de ramen zijn inherent in de klassieke stijl

Onuitgesproken regel luidt als volgt:

 1. Als de kamer 2 ramen, is het beter om de voorkeur te constructivisme geven. Gebrek aan meubelen creëren een deprimerende gevoel van de mensen in de kamer. De ruimte daarvoor nodig is waaraan de ogen geleidelijk verschoven van het ene element naar het andere. Het begint bij het raam als het ligt tegenover de ingang van de groep.
 2. Voorstanders van de hedendaagse stijl zal aandacht besteden aan de koude tinten, aangevuld met een kleine warme plekken.
 3. land richting richt zich op de zachte kleuren die het kleurenschema van het meubilair aan te vullen.

Modern design van grote ramen in de woonkamer

Professionele benadering van het ontwerp omvat een verplichte voorafgaande analyse van de situatie. Als het gaat om een ​​ruime woonkamer met een enorme klein raam, is het noodzakelijk om rekening te houden met de overheersende kleur in de kamer en de hoeveelheid natuurlijk licht. Voor kamers met uitzicht op de zuidkant, is het raadzaam om een ​​lichtgewicht stof die aan de dakrand te gebruiken. In dit geval, de kroonlijst zelf in zicht.Het belangrijkste ding - om het te maken op de donkere toon van de ramen, terwijl de dakrand accentueren de visuele grenzen van de kamer. Desgewenst kan men het mechanisme dat verantwoordelijk is voor het automatisch openen en sluiten van jaloezieën monteren. Daarnaast is het mogelijk om lambrequins te geven.

Dark richel in lichte woonkamer visueel af te bakenenDark richel in lichte woonkamer visueel af te bakenen

In de woonkamer, waar de ruimte is niet zozeer mooi helpen al trekken de volgende optie:

 1. Met een aanzienlijke hoeveelheid licht die de ruimte, is het raadzaam om heldere tinten, aangevuld met een kroonlijst geopend te gebruiken;
 2. Als de kamer al veel decoratieve elementen, is het het beste om een ​​effen kleur afdrukken zonder gordijnen;
 3. Het gebruik van gordijnen, waaronder vloeiende kleurovergangen, stelt u in staat om visueel het plafond in een kleine kamer te verhogen;
 4. Geometrisch verkeerde doos zal helpen om duidelijk gordijnen, gemaakt in neutrale tinten versieren.

De functionele aspect van design in de woonkamer raam

Gezond verstand, is het noodzakelijk om de betrouwbaarheid van de geïnstalleerde ramen zorgen. Het is noodzakelijk om na te gaan of de bestaande raam of iets, die is gepland om te kopen, die geschikt zijn voor gebruik in specifieke klimatologische omstandigheden. Informatie van deze soort is altijd in de beschrijving van de specifieke model geplaatst. Er zijn geen slechte ramen - goed zijn afgestemd.

Bij het kiezen van een raam aan de woonkamer moet u extra aandacht te besteden aan de kwaliteit van het glasBij het kiezen van een raam aan de woonkamer moet u extra aandacht te besteden aan de kwaliteit van het glas

Het zal helpen voorkomen onaangename verrassingen Accounting mate van nabijheid van de radiator raam. Hoe dichter, hoe hoger de thermische stabiliteit zijn.

Kwalitatieve beglazing levert een microklimaat, impliceert de circulerende lucht in een specifiek patroon. Als het gevolg van de constante afstand van de warmtebron wordt gebroken, is het niet voorkomen dat condensvorming.

In aanvulling op deze aanbevelingen voor het selecteren van een esthetisch en functioneel ramen, identificeert een aantal anderen:

 • sluitsysteem in de open en de gesloten positie moet de vrije "val" niet toestaan;
 • De dichtheid van het sluiten / openen van het venster wordt gecontroleerd met een lucifer, die zelfs een kier dient te lossen;
 • Nieuwe ramen hebben altijd minstens een dubbele laag;
 • Afzien van de aankoop nodig is in het geval dat de verkoper niet bieden garantie.

De mooiste uitzichten van het ontwerp van de ramen in de woonkamer (video)


Net als de ogen zijn de spiegel van de innerlijke wereld van de mens, het venster - een weerspiegeling van de essentie van de kamer. In dit verband is het nodig met de nodige zorg aan de kwestie van de decoratie te benaderen. Het is niet nodig te haasten om uitersten, omdat het teveel gordijnen of planten op een venster net zo gevaarlijk als het ontbreken van een dergelijke dorpel. Houdend met de noodzaak om de geometrie van vensters, de lengte en de hoeveelheid binnenkomende licht door te nemen. Vergeet niet dat een goed ontwerp betekent dat het houden van de stilistische kenmerken van de kamer.

Voorbeelden van het ontwerp van de ramen in de woonkamer: moderne ideeën (foto)

17 24 4 16 14 3 25 22 11 20

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

30 − = 23

map