Quiltning jeans lapptäcke

Quiltning jeans lapptäcke

12 October 2017Många moderna kvinnor är inte ens från sparsamhet, utan snarare med en önskan att tillämpa den ursprungliga eller annat används i deras handarbete gamla kläder. Quiltning jeans är ett exempel på sådana klasser. Från jeans med sina egna händer, kan du skapa vackra täcken eller jeans ger ett andra liv, göra dem till den ursprungliga påsen. Dessutom finns det gott om alternativ för saker som kan göras från vävnaden av gamla jeans.


Lapptäcke av gamla jeans: Second Life

Ingenting är evigt i världen - en sådan tanke kan komma att tänka på, om plötsligt din favorit jeans planterade plats eller de blir alltför slitna. Men en hel del saker om du vill kan du ge ett andra liv och rätt att existera i många år. Till exempel kan du göra med jeans. Goda idéer att genomföra i medvetandet hos duktiga mästare visas efter varandra.

Patchwork jeans kan ge rätt att existera i form av produkter såsom:

 • filt eller filtar;
 • påsen;
 • paraply;
 • täcka på telefonen eller surfplatta;
 • eller soffa stoppning vadderad avföring;
 • kuddar.

Och det är inte alla idéer användningen av denim i tekniken för lapptäcke. Quiltning jeans kan skapa en ganska stark saker på grund av det faktum att som regel denim tight.

Saker och ting började i tekniken för lapptäcke av gamla jeans kommer perfekt tjäna landet. Dessutom produkter tillverkade av dina favoritjeans kan skapa en atmosfär av värme och komfort i huset.

I närvaro av ett stort antal onödiga och tjänade sitt avsedda ändamål jeans, kan du försöka att sy ett tält, som kommer att vara en ny plats för barnen att leka.


Dessutom, lägga till denim tygbitar med roliga bilder eller livfulla färger, kan du försöka sy en ny klänning för min dotter eller min lilla pojke jacka.

Idag mode är innehålla små husdjur. Inte bara hålla och ta hand om dem som om de unga barn. I detta fall kan jeans användas för att genomföra den ursprungliga idén i form av att skapa, till exempel en miniatyr vovve nya trosor och koppel dem i tonen.

Visst, det är inte alla idéer användningen av gamla jeans lapptäcke. Varje ägare kan komma med ett stort antal olika sätt att tillämpa i ditt liv denim fläckar.Quiltning påsar med jeans: vackra och praktiska

Kassera utslitna saker till nytta - inte bara ekonomiskt, utan också intressant. Väskor av denim, skapade med sina egna händer, kommer säkerligen att fånga uppmärksamheten hos andra, samt belysa dess ägare av grå publiken.

Dessutom produkterna i form av påsar eller andra klädesplagg och det inre av huset har en hel del positiva aspekter:

 1. beständighet mot nötning;
 2. hållbarhet;
 3. hygroskopisk;
 4. antistatmedel;
 5. miljövänlighet.

Påsar sydda från rester av tidigare jeans, en lång tid att vara en person, utan att riktigt bär. Denim är fortfarande lång fortsatt stark, samtidigt som den är helt även vid maximal spänning. Jeans, bland annat, är kapabel att bevara balansen av fukt och temperatur inuti och utanför. Denim inte heller samla statisk elektricitet, som vissa konstgjorda material. Det är för övrigt pekar på en annan av dess plus - miljövänlighet. Denim väska kommer aldrig att bli en orsak till allergi hos sin älskarinna.

Information om hur du syr en enkel påse denim är inte nödvändigt att avsluta särskilda kurser,. titta bara en master class på Internet eller ofta hålls i städerna mässor. Du måste också kunna läsa systemet för broderi.

Sy täcken med sina händer ut jeans

Vid stugan i fjäder sommaren eller vandra på en picknick med vänner i praktisk är att använda hållbara täcken eller filtar sydda av bitar av gamla jeans. Detsamma kan sys täcke för ett barns rum. Till barnen, till exempel, inte spela på det kalla golvet, där det är möjligt att lägga sin egen kärleks sytt täcke.

Innan du kommer till jobbet, måste du laga gamla jeans. Även om de har hål eller slitna fläckar - det spelar ingen roll, eftersom avstånds rester och bitar av det framtida produkt bör noggrant undviker sådana platser.

Det enklaste sättet innebär en nedskärning av jeans lika stora rutor. Det är inte nödvändigt att kasta ut fickorna. De kan vara ett originellt sätt att använda som en dekorelement. Du kan förbereda i förväg bilden av den framtida avkomma.

Om filten är konstruerad för ett barns rum, och det kommer att spela barnen, då är det lämpligt att späda blågrå toner mer levande färger. Endast i detta fall är det viktigt att välja en annan typ av material så att dess egenskaper och jeans var likartade.

Sömmerskor syr filtar krävs förutom jeans fler:


 • symaskin;
 • speciell gänghållfasthet;
 • reservnålar och nålar;
 • heldragen linje, tvål eller krita skärning.

Innan du börjar jeans ska tvättas och väl strukna tyget gjorde kort och deformeras efter sytt klart. Ibland komplexa utförings filtar framställda i förväg för handarbete trasor kan expanderas i form av systemet på golvet, som fackmannen skulle vara lättare att arbeta med.

Denim Patchwork: Designelement Home

För de mest vågade jeansälskare kan försöka få till det inre av hans hus denim produkter. Och i detta fall spelar det ingen roll om det är ett land hus eller lägenhet i en storstad. Artiklar av jeans, gjorda i samma stil som lapptäcke passar säkert in i nästan alla inredningar i hemmet.

Den roligaste och kanske en favorit möbel kan vara jeans kudde sydd med lappteknik. För sin produktion, naturligtvis, inte behöver det en så stor mängd vävnad för att utföra en filt eller överkast. Dessutom kan kudden bara utför en dekorativ funktion. Därför är det säkert möjligt att dekorera med applikationer tyg eller tredimensionella former i form av blommor och djur.

Naturligtvis är inte allt som kan göras av jeans filtar och kuddar.

Erfarna praktiska rekommenderas jeans att användas vid tillverkning av sådana verktyg som:


 1. lampskärm för ljuset;
 2. Sängar för hund eller katt;
 3. arrangör med fickor för förvaring av små saker.

Vid tillverkning av dessa produkter svåra verkligen omfattar alla positiva egenskaper denim.

Men inte alltid vill du göra endast mycket användbar. Denim lapptäcke kombinerar skickligt fördelarna och skönhet. Så, till exempel, kan i stil med lapptäcke av gamla jeans vara ett bekvämt och trevligt för varma tack. Matbordet kan dekorera står för pannor och skålar. Arbetsplats i rummet kan höja jeans organisatörer, som bygger på att skapa en solid kartong eller metalllådor.

umelitsy kläder designers skickliga på att omvandla gamla jeans till en ny kjol, tunikor, plånböcker och även skor. Detta kan vara tofflor och trendiga stövlar med en öppen yta.

Sammanfattningsvis kan vi säga att de fungerar i stil med denim lapptäcke nästan inga gränser, allt beror på viljan och needlewomen fantasi.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 5

map