Quilten jeans patchwork

Quilten jeans patchwork

12 October 2017Veel moderne vrouwen zijn zelfs niet van de zuinigheid, maar eerder met een verlangen om het origineel of andere zaken die in hun handwerken oude kleren te passen. Quilten jeans is een voorbeeld van dergelijke klassen. Van jeans met hun eigen handen, kunt u prachtige quilts maken of jeans geven een tweede leven, draaien ze in de originele zak. Daarnaast zijn er tal van mogelijkheden van dingen die kunnen worden gedaan uit het weefsel van oude jeans.


Lappendeken van oude jeans: Second Life

Niets is eeuwig in de wereld - zo'n gedachte kunnen komen te letten, als plotseling je favoriete jeans geplant ter plaatse of ze worden te versleten. Maar een heleboel dingen als je wilt kun je een tweede leven en het recht op bestaan ​​nog vele jaren te geven. Bijvoorbeeld, kunt u doen met jeans. Goede ideeën te implementeren in de hoofden van geschoolde masters verschijnen een na de ander.

Patchwork denim jeans kan het recht om te bestaan ​​in de vorm van producten zoals geven:

 • deken of dekens;
 • zak;
 • paraplu;
 • dekken op uw telefoon of tablet;
 • of laag bekleding opgevuld ontlasting;
 • kussens.

En dat is nog niet alle ideeën die het gebruik van denim in de techniek van patchwork. Quilten jeans kan een behoorlijk sterke dingen te creëren wijten aan het feit dat, in de regel, denim strak.

Wat begon in de techniek van het lappendeken van oude jeans zal perfect dienen het land. Bovendien, producten gemaakt van uw favoriete jeans zijn in staat om een ​​sfeer van warmte en comfort te creëren in het huis.

In de aanwezigheid van een groot aantal onnodige en dienden hun beoogde doel van jeans, kunt u proberen om een ​​tent, die een nieuwe plek voor kinderen om te spelen zal zijn naaien.


In aanvulling, toe te voegen aan de denim restjes stof met grappige foto's of levendige kleuren, kunt u proberen om een ​​nieuwe jurk te naaien voor mijn dochter en mijn kleine jongen jas.

Vandaag is de mode is klein huis huisdieren bevatten. Niet alleen houden en verzorgen van hen als voor de jonge kinderen. In dit geval kan jeans worden gebruikt om het oorspronkelijke idee in de vorm van creëren uit te voeren, bijvoorbeeld een miniatuur doggie nieuwe slipje en riem hen in toon.

Tuurlijk, het is niet alle ideeën die het gebruik van oude jeans patchwork. Elke eigenaar kan komen met een groot aantal manieren om toe te passen in je leven denim patches.Quilten zakken van jeans: mooi en praktisch

Gooi versleten dingen goed te benutten - is niet alleen economisch, maar ook interessant. Zakken gemaakt van denim, gemaakt met zijn eigen handen, zal zeker de aandacht trekken van anderen, evenals benadrukken zijn de eigenaren van de grijze massa.

Daarnaast zijn de producten in de vorm van zakken of enig ander artikel van kleding en het interieur van het huis heeft veel positieve aspecten:

 1. weerstand tegen slijtage;
 2. duurzaamheid;
 3. hygroscopisch;
 4. antistatisch middel;
 5. milieuvriendelijkheid.

Zakken genaaid van restjes van de voormalige jeans, kan een lange tijd een persoon, terwijl het niet helemaal te dragen. Denim blijft lang blijft sterk, terwijl de resterende geheel zelfs bij maximale spanning. Jeans, onder meer in staat om de balans van vocht en temperatuur binnen en buiten behouden. Denim ook geen statische elektriciteit te verzamelen, zoals sommige door de mens gemaakte materialen. Dit is overigens, verwijst naar een ander een van de plus - eco-vriendelijkheid. Denim zak zal nooit een oorzaak van allergie in zijn maîtresse zijn.

Om te leren hoe u een eenvoudige zak van denim naaien is niet nodig om de speciale cursussen af ​​te maken,. Gewoon kijken naar een masterclass op het internet of vaak gehouden in steden en dorpen beurzen. Je moet ook in staat zijn om de regeling voor borduren lezen.

Naai quilts met hun handen uit jeans

In het huisje in het voorjaar-zomer seizoen of wandeling op een picknick met vrienden in handig is om duurzaam dekbedden of dekens genaaid van stukken van oude jeans te gebruiken. Hetzelfde kan worden gestikt quilt voor de ruimte van een kind. Om de kinderen, bijvoorbeeld, niet spelen op de koude grond, is er de mogelijkheid om zijn eigen liefdevol gestikte quilt te leggen.

Voordat je aan de slag, moet je oude jeans te koken. Zelfs als ze hebben gaten of versleten plekken - het maakt niet uit, omdat de afstand stukjes en stukken van het toekomstige product moet zorgvuldig vermijdt dergelijke sites.

De eenvoudigste manier impliceert een cut jeans even grote vierkanten. Het is niet nodig om te gooien de zakken. Ze kunnen een originele manier te gebruiken als een decor element zijn. U kunt bereiden op voorhand het beeld van de toekomstige nakomelingen.

Als de deken is ontworpen voor de ruimte van een kind, en het zal de kinderen spelen, dan is het raadzaam om de blauw-grijze tinten meer levendige kleuren te verdunnen. Alleen in dit geval is het belangrijk om een ​​tweede soort materiaal selecteren, zodat de kenmerken en de jeans waren vergelijkbaar.

Naaisters naaien dekens vereist, behalve jeans meer:


 • naaimachine;
 • speciale schroefdraadsterkte;
 • reservenaalden en pennen;
 • getrokken lijn, zeep of krijt snijden.

Voordat u begint jeans moet worden gewassen en goed gestreken, de stof maakte korte en vervormd na het naaien is voltooid. Soms complexe uitvoering dekens voorbereid op voorhand voor handwerk lompen kan worden uitgebreid in de vorm van de regeling op de grond, zoals de vakman gemakkelijker om mee te werken zou zijn.

Denim Patchwork: De Elementen huis

Voor de meest gedurfde denim liefhebbers kunnen proberen om het interieur van zijn huis denim producten tot stand te brengen. En in dit geval maakt het niet uit of het een landhuis of appartement in een grote stad. De artikelen van de jeans, gemaakt in de stijl van patchwork zeker passen in vrijwel elk interieur van het huis.

De leukste en misschien een favoriet meubel kan zijn jeans kussen gestikt met patchwork techniek. Voor de productie, het natuurlijk niet zo'n grote hoeveelheid weefsel voor het uitvoeren van een deken of sprei nodig. Daarnaast kan het kussen slechts een decoratieve functie uit te voeren. Daarom is het veilig mogelijk te versieren met applique stof of drie-dimensionale vormen in de vorm van bloemen en dieren.

Natuurlijk, dekens en kussens is niet alles wat uit jeans kan worden gemaakt.

Ervaren handig geadviseerd jeans gebruiken bij de vervaardiging van dergelijke hulpprogramma's zoals:


 1. lampenkap voor het licht;
 2. Bedden voor de hond of kat;
 3. organisator met zakken voor het opbergen van kleine dingen.

Bij het vervaardigen van deze producten lastige zeker bevat alle positieve eigenschappen van denim.

Maar niet altijd doen wat je wilt doen alleen uiterst nuttig. Denim patchwork combineert vakkundig de voordelen en schoonheid. Dus, bijvoorbeeld, in de stijl van lappendeken van oude jeans kan een handig en leuk voor hot tack zijn. De eettafel staat voor pannen en schalen te versieren. Werkplek in de kamer kan verhogen jeans organisatoren, die gebaseerd zijn op een solide kartonnen dozen of metalen.

umelitsy kleding ontwerpers bedreven in het omzetten van oude jeans in een nieuwe rok, tunieken, portemonnees en zelfs schoenen. Dit kan slippers en trendy laarzen met een open gezicht.

Samenvattend kunnen we zeggen dat de werken in de stijl van denim patchwork vrijwel geen grenzen, alles hangt af van de bereidheid en naaldenvrouwen fantasie.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 1 =

map