Quilt patchwork eigen handen

12 October 2017Quilt patchwork, gemaakt met zijn eigen handen, zal een uitstekende interieur zijnQuilt patchwork, gemaakt met zijn eigen handen, zal een grote decoratie intereraV Onlangs, veel mensen de voorkeur aan spreien en dekens te maken met zijn handen zijn. Als u wilt een object zelf te maken, geven de voorkeur patchwork techniek. Dekens gemaakt in deze stijl, zien er zeer aantrekkelijk en gemakkelijk te produceren. Maak dit product mogelijke residuen van verschillende textuur stof.


Het maken van de quilts met hun handen

Maak een quilt patchwork gemakkelijk. Om dit te doen moet je een naaimachine, draad, naald, schaar en spelden nodig.

Het is belangrijk om de juiste stof voor de quilt te kiezen. Experts adviseren om een ​​witte katoenen stof met gedrukte patroon te gebruiken. Ook voor de vervaardiging van dekens die u nodig hebt Sintepon.

Voor de vervaardiging van producten die stukjes katoen bedrukte stof en vulling polyesterVoor de vervaardiging van producten die stukjes katoen bedrukte stof en vulling polyester

productie dekens algoritme is als volgt:

 1. Van afgesneden stof vierkanten fabriceren de vereiste grootte.
 2. De resulterende vierkanten lag op het oppervlak.
 3. Naai alle pleinen verticaal.
 4. Sluit vervolgens alle items in een enkele stof.
 5. Fabriceren twee stroken 16 cm breed.
 6. Naai stroken aan de randen van de dekens.
 7. Pin sintepon naar de top van de deken gebruik van naalden. Verwijder het overtollige weefsel.
 8. Productie van 2 snijdt het weefsel web om het pad. Gestikt items ontvangen aan de basis web.
 9. Steek circuit verkregen product.

We maken een lappendeken: een masterclass voor beginners

Als u alleen bekend met de techniek van patchwork, kunt u een eenvoudige schakeling te gebruiken. Voor het vervaardigen van dekens in het kader van de vereenvoudigde regeling, zult u een mono calico, blad vulling polyester, patches van verschillende kleuren nodig.


Eerst moet je minstens 50 kwadraten van weefsel te snijden. Elke kant moet minimaal 21 cm. U kunt kladjes van verschillende kleuren te combineren. Dit zal u helpen een uniek patroon te creëren.

Een dekbed te maken, de gegevens moeten worden uitgebreid volgens de ontworpen patroon en naai elkaarEen dekbed te maken, de gegevens moeten worden uitgebreid volgens de ontworpen patroon en naai elkaar

naaien quilts voor beginners algoritme is als volgt: • Leg de vierkanten op elk oppervlak. Vorm patroon, en denk goed na over de samenstelling van het product.
 • Ga om patches te verknopen. Naai stroken van de vakken en sluit ze samen. Vergeet niet van tijd tot tijd om doek te glad. Dit zal het weefsel van krimp te voorkomen.
 • Maak een voering voor de dekens. Vergeet niet om een ​​kleine vergoeding te verlaten.
 • Vouw de stof, vulstof en backing. Klieven verkregen product pennen.
 • Stik langs de randen van de deken.
 • Indien nodig, gestikt aan de randen van de deken bindend.

Hoe kan ik naai een quilt patchwork snel

Veel kunstenaars werken in patchwork stijl, zich te houden aan machines "quick pleinen." Deze technologie stelt u in staat om veel tijd te besparen.

Bij het vervaardigen van dekens door de methode van "fast square" vindt u een aantal patronen van calico nodig. Voordat u begint, moet je de doek in heet water en daarna grondig uitspoelen. Dan nakrahmalte calico, en gaan over de ijzeren materiaal.

Machines vervaardigen quilt pleinen is zeer eenvoudig en toegankelijk, zelfs voor beginnende meestersMachines vervaardigen quilt pleinen is zeer eenvoudig en toegankelijk, zelfs voor beginnende meesters

Vierkanten van de technologie deken productie is als volgt:

 1. Van 2 verschillende kleuren snijdt weefselsnede strook 2 van dezelfde grootte. Zet ze aangezicht tot aangezicht en prostrochite werkstuk langs een rand.
 2. Knip de strook katoen goederen, moet de hoogte daarvan dezelfde breedte als de vorige twee banden tezamen.
 3. 3 band genaaid aan de eerste twee. Vergeet niet om hen te kampen hebben om toe te voegen aan het gezicht. Als gevolg hiervan, moet u de gelijkenis van de huls.
 4. De resulterende meervoudige hoes gesneden in gelijkbenige driehoeken.
 5. Het verzamelde weefsel aan de verkeerde zijde van de deken (bijvoorbeeld katoen of gras) uitgespreid op het oppervlak. Top met vulling polyester en het punt en dubbele driehoeken (beurt moeten een configuratie van pleinen).
 6. Stitch rond de omtrek van het product.
 7. Maak rand dekens. Om dit te doen moet je een strook van natuurlijk materiaal nodig. Het moet worden genaaid om de deken en dan plooi, en opnieuw om een ​​steek te maken.
 8. Evenzo behandelen rand van de deken.

Bilaterale sprei patchwork eigen handen

Bilaterale sprei patchwork lijkt harmonieus, als uw kamer is geleden in een landelijke stijl. Voor het vervaardigen van dekens die u nodig hebt draad, naaimachine, mes, schaar, stof patronen.

Voordat u begint, is het noodzakelijk om de pleinen om dekens te maken te maken. Als het formaat van het voltooide baan 1,5h2,3 meter is het gewenst vierkante patches met de zijde van ten minste 23 cm is. Sinteponovye voering grootte op de dekens moet iets kleiner zijn dan de afmetingen van de voltooide baan zijn.

Handgemaakte spreien in patchwork techniek met succes te voltooien interieurs in landelijke stijlHandgemaakte spreien in patchwork techniek met succes te voltooien interieurs in landelijke stijl

naai-apparatuur omvat de volgende:

 • Eerst moet je het weefsel te bereiden. Om dit te doen, zorgvuldig wassen en strijken materiaal. Als u katoen te gebruiken, is het raadzaam hun zetmeel.
 • Zodra u de kladjes hebt voorbereid, voeg twee pleinen aan elkaar gezicht. Vergeet niet om een ​​marge van 1,5 cm te verlaten.
 • Steek de twee pleinen.
 • Naait de resulterende werkstuk nog een stukje. Herhaal dit proces tot u niet beschikt over een strook van 6 pleinen te krijgen. Je moet ten minste 9 van deze stroken te produceren. Na sluiting steek progladte verkregen voorvorm.
 • Vouw de beide aangrenzende stroken naar elkaar toe en sluit ze met pennen. Steek strips. Herhaal deze procedure voor alle strips.
 • Afgewerkt de voorzijde van de in te zetten onderzijde naar boven, en op het doek vulling polyester.
 • Naai voering aan het transplantaat.
 • Vervaardigen van een voorvorm van het gesneden weefsel, dient de afmetingen enigszins groter dan de grootte van de resulterende baan zijn.
 • Zet het werkstuk met behulp van bulavochek en gestikt het.
 • Zoom hoeken verkregen voortbrengsel.

Lappendeken met je handen (video)


Zoals u kunt zien, dekbedden en dekens om zeer eenvoudig te maken, zelfs als je net begonnen met de techniek van patchwork. Masterclass met stappen die worden beschreven in dit artikel zal u helpen om patchwork leren. Om u krijgen een mooi product, volg symmetrische blokken, en niet de pre dekatirovkoy materiaal niet verwaarlozen.

Lappendeken (foto)

0907a5162ba84XLjpg 09079e5753ff87XLjpg 2 2e75b99ed5e96fd 3-DSCN1895 03-DSCN2403 3c7d18c8ae850a7 3e43273f5bbbe1a 005 6afff96cc023068

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 1 =

map