Quilt lapptäcke egna händer

Quilt lapptäcke egna händer

12 October 2017Quilt lapptäcke, gjort med sina egna händer, kommer att bli en utmärkt inredningQuilt lapptäcke, gjort med sina egna händer, kommer att vara en stor dekoration intereraV Nyligen många människor föredrar att göra överkast och filtar med händerna. Om du vill göra ett objekt själv, ge företräde lapptäcke teknik. Filtar som gjorts i denna stil, ser mycket attraktiv och lätt att tillverka. Gör detta produkt möjliga rester av olika konsistens tyg.


Göra täcken med sina händer

Gör ett täcke lapptäcke lätt. För att göra detta behöver du en symaskin, tråd, nål, sax och stift.

Det är viktigt att välja rätt material för täcket. Experter rekommenderar att använda ett vitt bomullstyg med tryckt mönster. Även för tillverkning av filtar som du behöver sintepon.

För tillverkning av produkter som krävs fläckar av bomull tryckt tyg och stoppning polyesterFör tillverkning av produkter som krävs fläckar av bomull tryckt tyg och stoppning polyester

tillverknings filtar algoritmen är som följer:

 1. Skär tyg rutor tillverka önskad storlek.
 2. De resulterande kvadrat låg på ytan.
 3. Sy alla rutor vertikalt.
 4. Anslut sedan alla objekt i en enda väv.
 5. Fabricera två remsor 16 cm breda.
 6. Sy band på kanterna av filtar.
 7. Pin Uppfyllnadspolyester till toppen av filten med hjälp av nålar. Avlägsna överflödig vävnad.
 8. Tillverkning av två skär tissuebanan till dynan. Sydda objekt som tas emot till basen webben.
 9. Stygn krets erhållna produkten.

Vi gör ett lapptäcke: en master class för nybörjare

Om du bara känner till tekniken med lapptäcke, kan du använda en enkel krets. För tillverkning av filtar enligt den förenklade ordningen, behöver du en monofonisk calico, ark stoppning polyester, fläckar av olika färger.


Först måste du klippa minst 50 rutor av tyg. Varje sida måste vara minst 21 cm. Du kan kombinera bitar av olika färger. Detta kommer att hjälpa dig att skapa ett unikt mönster.

För att göra ett täcke, detaljerna måste utökas i enlighet med den tänkt mönster och sy varandraFör att göra ett täcke, detaljerna måste utökas i enlighet med den tänkt mönster och sy varandra

sy täcken för nybörjare algoritmen är som följer: • Lägg rutorna på alla underlag. Forma mönster och tänka igenom produktens sammansättning.
 • Fortsätt att tvär patchar. Sy remsor av lådorna, och sedan koppla ihop dem. Glöm inte från tid till annan för att jämna trasa. Detta kommer att hindra tyget från krympning.
 • Gör ett foder för filtar. Kom ihåg att lämna ett litet bidrag.
 • Vik tyget, fyllmedel och bärare. Klyva de resulterande produkt stift.
 • Söm längs kanterna på filten.
 • Om det behövs, sytt till kanterna på filten bindande.

Hur man syr en quilt lapptäcke snabbt

Många konstnärer som arbetar i lapptäcke stil, följa maskiner "snabba rutor." Denna teknik gör det möjligt att spara en hel del tid.

Vid tillverkning av filtar med metoden enligt "fast square" du kommer att behöva flera mönster av kalikå. Innan du börjar måste du doppa duken i varmt vatten och skölj noggrant. Sedan nakrahmalte calico, och gå över järnmaterial.

Maskinkonstruktion quilt torg är mycket enkel och lättillgänglig, även för nybörjare mästareMaskinkonstruktion quilt torg är mycket enkel och lättillgänglig, även för nybörjare mästare

Teknik rutor filt tillverkning är som följer:

 1. Från 2 olika färger skär vävnad klippa band 2 av samma storlek. Sedan lägga dem ansikte mot ansikte, och prostrochite stycket längs ena kanten.
 2. Sedan skära remsan av bomullsvaror, måste mängden som ha samma bredd som de tidigare två band kombinerade.
 3. 3 band sys till de två första. Glöm inte att lägga upp dem ansikte mot ansikte. Som ett resultat, bör du ha likheten av hylsan.
 4. Den resulterande multipla hylsan skuren i likbenta trianglar.
 5. Den skördade vävnaden till fel sida av duken (t ex bomull eller gräsmatta) sprida ut på ytan. Top med stoppning polyester och objektet och dubbla trianglar (som i sin tur måste ha en konfiguration av kvadrater).
 6. Sy runt omkretsen av produkten.
 7. Gör kant filtar. För att göra detta behöver du en remsa av naturliga material. Det måste sys med filt och sedan stoppa, och återigen göra en söm.
 8. På samma sätt behandla all kanten av filten.

Bilateral överkast lapptäcke egna händer

Bilateral överkast lapptäcke ser harmonisk, om ditt rum upprätthålls i en lantlig stil. För tillverkning av filtar som du behöver tråd, symaskin, kniv, sax, tygmönster.

Innan du börjar, är det nödvändigt att göra rutorna för att skapa filtar. Om storleken på den färdiga banan 1,5h2,3 mätaren, är det önskvärt att använda kvadratiska lappar med sidan av inte mindre än 23 cm. Sinteponovye foder storlek på filtar måste vara något mindre än dimensionerna hos den färdiga banan.

Handgjorda överkast i lapptäcke teknik framgångsrikt kompletta interiörer i lantlig stilHandgjorda överkast i lapptäcke teknik framgångsrikt kompletta interiörer i lantlig stil

sömnad utrustning omfattar följande:

 • Först måste du förbereda vävnaden. För att göra detta noggrant tvätta och järn material. Om du använder bomull, rekommenderas deras stärkelse.
 • När du har förberett klipp, lägga till två rutor med varandra ansikte. Glöm inte att lämna en sömsmån på 1,5 cm.
 • Sy de två rutor.
 • Sy till den resulterande arbetsstycket ett mer strimla. Upprepa denna process tills du inte får en remsa av 6 rutor. Du måste producera minst nio av dessa remsor. Efter förslutning söm progladte erhållna förformen.
 • Vika de två intilliggande remsorna är vända mot varandra, och ansluta dem med stift. Söm remsor. Upprepa denna procedur för alla band.
 • Kom på framsidan av den täckta sätta undersidan till toppen, och sätta på duken stoppning polyester.
 • Sy foder till transplantatet.
 • Tillverka en förform från det skurna tyget, bör vars dimensioner vara något större än storleken på den resulterande banan.
 • Fäst arbetsstycket med hjälp av bulavochek och sydde den.
 • Fåll hörnen resulterande artikel.

Lapptäcke med händerna (video)


Som ni kan se, att täcken och filtar göra mycket enkelt, även om du precis har börjat med tekniken med lapptäcke. Master class med stegen i den här artikeln kommer att hjälpa dig att lära lapptäcke. För att du får en vacker produkt, följ symmetriska block, och inte försumma före dekatirovkoy material.

Lapptäcke (foto)

0907a5162ba84XLjpg 09079e5753ff87XLjpg 2 2e75b99ed5e96fd 3-DSCN1895 03-DSCN2403 3c7d18c8ae850a7 3e43273f5bbbe1a 005 6afff96cc023068

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

67 − 65 =

map