Quality trapleuning roestvrij staal: 3 artikel

Quality trapleuning roestvrij staal: 3 artikel

12 October 2017Schelden voor een trap voert niet alleen mooi esthetische functie, maar biedt ook extra beveiligingSchelden voor een trap voert niet alleen mooi esthetische functie, maar biedt ook extra bescherming voor ladders bezopasnostMetallicheskie niet alleen zorgen voor veilige verplaatsing van de ladder, maar ook het interieur verder te verfraaien. Hekwerken en balusters kan drastisch veranderen uw interieur, decoreren en aan toe te voegen, zodat de keuze van de hekken moet worden benaderd met grote zorg. Vandaag zullen we praten in detail over de soorten metalen, die geschikt zijn voor de vervaardiging van hekken, evenals erachter te komen wat de beste manier om het hek te gebruiken in overeenstemming met GOST.


Metalen hekken voor trappen

Behuizingen voor trappen valpreventie functie wordt uitgevoerd, en voor het creëren van comfortabele beweging van het stappen.

Metalen hekwerk opgebouwd uit verschillende elementen zijn de volgende:

 • balusters;
 • Vullen tussen de elementen;
 • Leuningen.

De meest populaire zijn de gebruikelijke roestvrij staal klassieke hekwerkenDe meest populaire zijn de gebruikelijke roestvrij staal klassieke hekwerken

Om een ​​echt comfortabel trappen moet zorgvuldig omgaan met het installeren balusters te creëren, het uitvoeren van een ondersteunende functie. Spijlen is een drager die een decoratieve functie vervult.


Voor extra beveiliging van de ruimte tussen de palen kan worden gevuld met speciale vullingen, het is vooral belangrijk in een huis met jonge kinderen.

Er zijn verschillende soorten partities:

 • Classic,
 • In de vorm van tussenbalusters,
 • Solid.

Metalen ladder hekwerk

Momenteel railing gemaakt van verschillende materialen die verschillende kenmerken en voordelen hebben. Alvorens te kopen, bepalen wat voor soort metal is het meer opportuun om het pand te gebruiken om de trap te huisvesten.

Modern leuningen zijn gemaakt van de volgende materialen: • aluminum;
 • gietijzer;
 • ijzer;
 • messing;
 • Steel.

Voordat u een metalen reling voor trappen te kopen, moet u vertrouwd te raken met de kwaliteit en duurzaamheidVoordat u een metalen reling voor trappen te kopen, moet u vertrouwd te raken met de kwaliteit en duurzaamheid

Bij de selectie van de belangrijkste criteria is het doel van de afgewerkte reling. Als de installatie is gepland uit, dan is het ideale materiaal is roestvrij staal. Nikkel en ijzer elementen zijn bestand tegen temperaturen en vocht, niet vervormd en niet verslechtert.

In het huis is het beter om een ​​mooie structuur gemaakt van aluminium te installeren. Ze zijn licht van gewicht, ziet er stijlvol, modern, met leuningen gemaakt van dit materiaal meest betaalbare.

Ontwerpen leuning kunnen omvatten glas, gesmede decoraties, diverse patronen op het metaal. Dergelijke decoraties perfect passen in het interieur van een landhuis, brengen comfort en raffinement. Leuningen kunnen verschillende kleuren, maar de meeste zijn gemaakt van zwart en donkergrijs. Aluminium partities vaker glanzende, metallic kleur, licht grijs.

Voordelen hekken roestvrijstalen trappen

Producten uit roestvrij staal kijken modern en stijlvol, hebben een goede prestaties en een redelijke prijs.

Een aantal duidelijke voordelen hekken roestvrijstalen trappen:

 • Verhoogde weerstand tegen corrosie, vocht, extreme temperaturen;
 • Het lage gewicht in combinatie met een hoge sterkte en duurzaamheid;
 • Weerstand tegen mechanische beschadigingen, zuren en basen;
 • Gemak van installatie en bediening, gemakkelijk onderhoud.

metalen hekwerk voordeel is dat het heel gemakkelijk en eenvoudig te installerenmetalen hekwerk voordeel is dat het heel gemakkelijk en eenvoudig te installeren

Dit verklaart de wijdverbreide roestvrij stalen leuningen, ze kunnen bijna overal te zien, van overheidsinstellingen en eindigend met huizen en huisjes. Om alle elementen voor de leuningen gemaakt van roestvrij staal kan worden onafhankelijk gekocht componenten zal niet moeilijk zijn te combineren.


De productie van roestvrij staal leuningen van de op dat moment heersende, want het is de meest praktische en tegelijkertijd eenvoudig te gebruiken materiaal. Weerstand tegen temperatuur maakt het gebruik van een ladder van roestvrij staal in elke ruimte, zowel binnen als buiten het huis. Tegelijkertijd wordt een breed scala aan design-elementen en zal u helpen om te kiezen en te veranderen het interieur van het gebouw.

Kies het hek moet zorgvuldig zijn, want voor iedere ladder nodig hekwerken en balusters.

Niet alleen de schermen ladder, maar het is duidelijk in andere gevallen, leuningen en balusters zijn essentieel voor de veilige verplaatsing van de ladder te waarborgen.

Types van omheiningen metalen trap

Metal trapleuningen nodig heeft voor een comfortabele en veilige verplaatsing van de ladder naar de val te voorkomen, kan een decoratieve functie uit te voeren. Vormgeving en inrichting onderdelen van de trap heeft een belangrijke rol in het ontwerp van de huizen. Metaal kan een verscheidenheid aan producten die radicaal het interieur van de kamer naar de trap kan veranderen creëren.

Diverse ontwerp-oplossingen voor barrières om u te helpen kiezen voor de perfecte element van het interieur.

Er zijn twee typen werkwijze voor het vervaardigen van een handleuning: gesmeed en gelast.


Het moderne interieur vrijwel elke ruimte passen perfect gelaste metalen leuningenHet moderne interieur vrijwel elke ruimte passen perfect gelaste metalen leuningen

Protections bestaan ​​uit drie samenstellende elementen, hebben we al gesproken over deze hierboven:

 • Balusters - hek ondersteuning, voert ook een decoratieve functie;
 • Leuningen - metalen constructies, uitlijnen spijlen aan één of beide zijden van de mars de aandrijving plaats te isoleren;
 • Vullen hekwerk zorgt voor veiligheid, bevestigd tussen de staanders en vult de leegte.

Op zijn beurt wordt de vulling verdeeld in de volgende types:

 • Classic - hebben niets dan balusters, verticaal of schuin;
 • Vaste - ontworpen hun brede platen, vaak gecombineerd met glas en andere materialen;
 • Met dwarsstangen - ruimte gevuld met metalen elementen evenwijdig aan de rail.

Specifieke details worden bevestigd op verschillende manieren: door lassen aan het einde van de trap, en kan direct worden vastgeschroefd op het podium. Structurele betrouwbaarheid en sterkte van bevestigingsmethode niet beïnvloed, maar verandert visuele waarneming.

Standard: stalen hekwerken trappen, balkons en daken

Er is een speciale standaard die moeten voldoen aan alle van de stalen hek.

Volgens GOST metalen hekken voor trappen, balkons en daken moeten voldoen aan de volgende parameters:

 • Leuningen niet dikker zijn dan 90 cm, kan de vulling verschillen - de trellis, schermen, enz. afhankelijk van de kamer en het totale ontwerp;
 • In scholen moeten leuningen niet minder dan 120 cm - dit is een uitzondering, de spleet tussen de verticale inserties 10 cm te voorkomen dat kinderen vallen, zijn horizontale staven zelden gebruikt.

hekwerk gemaakt van roestvrij staal installeren, moet in de eerste vertrouwd te maken met de speciale normenhekwerk gemaakt van roestvrij staal installeren, moet in de eerste vertrouwd te maken met de speciale normen

Landings omheind railing als volgt:

 • Inner - railing hoogte 90 cm;
 • Outer - staaltraliewerk tot 120 cm;
 • Voor peuterspeelzalen en openbare gebouwen - reling van ten minste 1 m 20 cm.

Het omsluiten van balkons GOST afhankelijk van de hoogte van het gebouw:

 • Minder dan 30 m - railing op een afstand van 1 m boven de vloer;
 • Indien het gebouw een hoogte van 30 m - afstand bedraagt ​​1 m 10 cm;
 • In kleuterscholen en openbare gebouwen balkon reling van ten minste 1 m 20 cm.

Op de daken van dezelfde bepaling van hekken. Ongeacht het type dakhoogte is 60 cm.

Hekken gemaakt van roestvrij stalen trap (video)

Kortom, de metalen leuningen kijken modern, onderscheidt zich door betrouwbaarheid en functionaliteit, evenals een onberispelijke verschijning. Alle elementen voor omheiningen kunnen worden gekocht in de winkel en maak een ontwerp met hun eigen handen. Met behulp van de kracht van GOST verzamelen elke veilige en mooie relingen van verschillende soorten metaal. Een scala aan moderne ontwerpen en materialen zal u toelaten om de beste soort hek dat u zult genieten voor de komende jaren te kiezen.

Details: metalen hekken voor trappen (foto)

1-1 001 1 17 018 142 080aa9e72585446c465ada96fb309da3 376 9323 03333

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =

map