Quality schilderij plafonds van gipsplaat met hun handen

Quality schilderij plafonds van gipsplaat met hun handen

12 October 2017Schilderen van het plafond gipsplaat zal maximaal esthetische afwerking toestaanSchilderen van het plafond gipsplaat zal maximale esthetiek otdelkiGipsokarton is een uitstekend materiaal voor het afwerken van het plafond. Het heeft een perfect vlak oppervlak. Echter, alleen de instelling is niet genoeg om een ​​mooi visueel effect te maken. Een uitstekende uitvoeringsvorm is een gipsplaten afwerking zijn kleur. Om de hoogste kwaliteit en mooie dekking te bereiken, moet je de geheimen van het aanbrengen van verf te leren kennen. Schilderen plafonds van gipsplaat met hun handen succesvol is, onderworpen aan eenvoudige regels van de afwerking van het plafond met behulp van verf.


Gevarieerd verf voor het plafond van gipsplaat: types en texturen

een verscheidenheid aan soorten verf kan worden gebruikt voor het schilderen plafonds gipsokratona. Typisch dekking plafonds met inkt die worden verdund met water. Dergelijke verven niet geurbestendig, sneldrogende, een cosmetisch reparatie.

Voor het afwerken van gipsplaten benodigde materialen op waterbasis, op olie gebaseerde verven zijn ongeschiktVoor het afwerken van gipsplaten benodigde materialen op waterbasis, op olie gebaseerde verven zijn ongeschikt

Het is belangrijk om dat het gebruik olieverf herinneren aan het plafond van gipsokratona niet de moeite waard te dekken. Dit type verf is geschikt voor het bekleden van hout of metalen oppervlakken.

Er zijn vele soorten verf met water-based, die elk heeft zijn eigen unieke eigenschappen.

Soorten verf voor gipsplaat

 • Latex. Het heeft een brede waaier van kleuren.
 • Oplosbaar in water. Waterdichte verf, die lange tijd niet afgespoeld met water.
 • Silicium. De lak bestand tegen vervuiling, de eigenschappen van scheuroverbruggende oppervlak.
 • Silicaat. De verf voor oppervlakken die in gebieden met een constante vochtigheid. Het materiaal is bestand tegen de ontwikkeling van zwammen en schimmels zelfs zonder behandeling antiseptische preparaten.

Het gebruik van matte kleuren voor het afwerken van het plafond te maximaliseren oppervlak hide gebrekenHet gebruik van matte kleuren voor het afwerken van het plafond te maximaliseren oppervlak hide gebreken


Bij het kiezen van kleuren is het ook belangrijk om aandacht te besteden aan de structuur - de keuze zal afhangen van een holistische kijk op het oppervlak. Het zal duidelijk de structuur van enkelvoudige of duplex plafond.

soorten coatings

 • Glossy. Plating onregelmatigheden benadrukt vulmiddel en oppervlaktedefecten.
 • Matt. Een dergelijke bekleding maakt de fout in de afwerking minder merkbaar coating.

Bij het kiezen van verf is het belangrijk om aandacht te besteden aan het materiaal te bekleden, evenals de voorwaarden en de vochtigheid in de ruimte, die zal worden gerenoveerd.

Glanzende verf voor het plafond van gipsplaat: de eigenschappen van de coating

Wanneer u een structuur selecteren voor het plafond gipsplaat is het belangrijk om aandacht te besteden aan het oppervlak zelf. Typisch dergelijk plafond een vlakke vorm, dus kies de verf zal geen probleem zijn. Echter, elke soort heeft zijn eigen kenmerken die moeten worden overwogen voordat u een aankoop doet.Glossy verf is veruit superieur aan de eigenschappen van de mat, maar met de aankoop kost aanzienlijk duurderGlossy verf is veruit superieur aan de eigenschappen van de mat, maar met de aankoop kost aanzienlijk duurder

De beste glansverf heeft het voordeel boven de verf een matte structuur. Dit soort verf geschikt voor alle soorten gebouwen. De verf heeft uitstekende reinigende eigenschappen na natte reiniging blijft de oorspronkelijke uitstraling.

Het glanzende oppervlak heeft veel voordelen, zodat de verf zal een orde van grootte duurder dan matte verf kosten.

Voordelen glansverf

 • Duurzaam. Dergelijke verven de meest bestand tegen invloeden. Glanzende verf behoudt lange tijd het oorspronkelijke uiterlijk, zelfs met frequente mechanische actie aan de oppervlakte.
 • Robuust. De film, die wordt gevormd na het drogen van de inhoud van de hars in de samenstelling van het materiaal maakt de inktstaaf stevig op het oppervlak, geen barst en niet afbrokkelen.
 • Esthetische. Verf reflecterende eigenschappen heeft, waardoor de visuele ruimte uitbreiden. het noodzakelijk een lichte kleur te gebruiken dus, dan is het effect zal maximaal zijn.
 • Eco-vriendelijk. Het materiaal is onschadelijk voor de gezondheid, heeft geen penetrante geur.
 • Zuinig. De verf heeft een goede vloei-eigenschappen, dus, ondanks de hoge kosten, zijn kosteneffectieve optie.

Goede glans verf heeft een massa van positieve eigenschappen. Grote selectie van kleuren maakt het mogelijk om de perfecte oplossing voor elk interieur te kiezen.

Soorten verf voor het plafond van gipsplaat (video)

Schilderen van het plafond van gipsplaat met latexverf

Voor het uitvoeren van schilderen vodoemulsionkoy moeten beslissen wat voor soort verf te kiezen. Vandaag, in de bouw markt vertegenwoordigde een breed scala aan kleuren. Elke soort heeft zijn doel.

Met het oog op de juiste verf, die de beste kwaliteiten zal moeten kiezen: sterkte, bestandheid tegen invloeden van buitenaf, esthetische - als je koopt is het belangrijk om zorgvuldig te lezen op het etiket van het product.

Alleen belangrijke lezing van de eigenschappen van de doos van de fabrikant zal een fout in de keuze van hoogwaardige latex verf niet te maken.

Voor het aanbrengen van de verf op waterbasis op het plafond van gipsplaat moet u zorgvuldig te lezen instructies van de fabrikantVoor het aanbrengen van de verf op waterbasis op het plafond van gipsplaat moet u zorgvuldig te lezen instructies van de fabrikant


De nuances van de bij het kiezen van verf

 • Houd rekening met de aard van het werk waarvoor de verf geschikt is.
 • Om correct bepalen van de hoeveelheid verf nodig is, is het belangrijk rekening te houden met het verbruik per m²
 • Bepalen hoever bekledingseigenschappen.
 • Zorgen de weerstand tegen externe invloeden.

Het is belangrijk om de door de kleine lettertjes voorgeschreven specificaties te lezen, kunnen ze de belangrijkste informatie over de techniek van het aanbrengen van verf bevatten en de zorg voor haar.

Bij het kopen van verf is het noodzakelijk om de plaats van de opslag te overwegen. De opslagruimte zou een bepaalde temperatuur, aangezien de inkt daalt de structuur instort, waardoor achteruitgang van de kwaliteit.

Bij het kiezen van verf is het belangrijk om het juiste doel te kiezen - voor het schilderen van het plafond, dan verf zal niet snel druppelen en stevig vast op het plafond oppervlak.

De toepassing van watergedragen verf op het plafond van gipsplaat (video)

Hoe kan ik het plafond van gipsplaat verf met hun handen zonder scheiding

Paint merk plafond zal niet moeilijk te maken. Het belangrijkste ding - om een ​​set van noodzakelijke gereedschappen hebben, evenals consequent volg de instructies.


Stapjes:

 • Met de hulp van serpyanku verzegeling van de voegen tussen de platen van gipsplaat.
 • U moet het gehele oppervlak van het plafond stopverf. Breng een eerste laag, wacht haar drogen, breng een extra laag van stopverf.
 • Gebruik schuurpapier film schuurvlak.
 • Veeg het oppervlak van stof.
 • Open een blik verf, en het is goed gemengd.
 • Met een penseel overschilderen van de plaats van het plafond en de wanden van de voeg te scheiden voorkomen.
 • Obmoknut wals lade verf. Breng een eerste laag evenwijdig aan het venster.
 • Opleggen van een extra laag verf op de eerste gekleurde laag.

Enkele verflagen zorgen voor een uniforme toepassing en de verdeling ervan over het oppervlak van het plafond.

Voor het schilderen van het plafond van gipsplaat moet worden geëgaliseerd met behulp van een vulmiddelVoor het schilderen van het plafond van gipsplaat moet worden geëgaliseerd met behulp van een vulmiddel

Voor het schilderen is het belangrijk om direct uit te voeren al het voorbereidende werk - over de kwaliteit ervan zal afhangen van de aard van de toekomstige finish.

Voor alle werkzaamheden, wenselijk zijn om de meubels en de vloer PE sluit het is - dit zal tijd en energie te besparen, beschermen tegen reiniging na reparaties.

Schilderen van het plafond van gipsplaat met hun handen (video)

Run schilderij plafonds van alleen gipsplaten is snel en gemakkelijk, met de instructies voor het selecteren van een geschikte verf, voorbereiding van het oppervlak en de toepassing methoden het op gipsplaat. Dit materiaal is een glad oppervlak dat is perfect voor het plafond. Breng de verf op het gemakkelijk is, gezien het feit dat het is gemaakt van hoogwaardige materialen.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

57 − 51 =

map