Proper whitewash het plafond met zijn handen

Proper whitewash het plafond met zijn handen

12 October 2017Witten - de meest economische en milieuvriendelijke manier om decoratie van het plafondWitten - de meest economische en milieuvriendelijke manier om potolkaPobelenny plafond decoratie - niet een of andere verouderde technologie, en is een van de klassieke manieren om het plafond ontwerpen. Op hetzelfde moment, al het mogelijke doen om snel en eerlijk. Om te herstellen is niet gesleept op en hoefde niet te laten afleiden door de correctie van gebreken, is het noodzakelijk om de instrumenten en het plafond in de kamer zelf te bereiden.


Afwerking het plafond witten zelf

Het begint met een voorbereiding tool. Voorbereiding is om tools die u het plafond witten te selecteren.

De werkzaamheden kunnen worden geproduceerd:

  • borstel;
  • roller;
  • spuitpistool;
  • Stofzuiger met de functie van blaaslucht.

Het begint met de selectie van borstels voor witwassen - welke tool je gaat werken, zo zal de kwaliteit van het werk. Soorten borstels zijn zeer verschillend, maar de beste optie is een borstel gemaakt van natuurlijke haren, breedte -. 15-20 cm voordat u de borstel voor een paar uur, laten weken in water. Dus zwellen houten borstel handvat en een beveiligde haren.

Aan het plafond zijn niet links sporen pluizen pobelochnaya borstel moeten dan ook van natuurlijke vezelsAan het plafond zijn niet links sporen pluizen pobelochnaya borstel moeten dan ook van natuurlijke vezels


Dit is belangrijk, omdat de borstels niet op het witte plafond oppervlak moet blijven.

Gebruik en rollen, en de kwaliteit zal beter zijn, en het proces zal sneller gaan. Bij het gebruik van de rol niet te vergeten de speciale lade.

De whitewash het plafond in het appartement: samenstelling

Witter met kalk of krijt - de wegen van vergoelijken hun eigen handen het meest populair zijn.

Om krijt whitewash te lossen, moet u:  • Giet in warm water van 30 g PVA lijm (kleefmiddel is vereist), als alternatief - fijn geschaafd conventionele zeep;
  • Roeren van een preparaat vsypte daarin fijn gezeefd krijt;
  • 20 g methyleenblauw in de oplossing is ook vereist - profylaxe geelheid preparaat.

Het is niet nodig om PVA lijm te nemen, recht van gebruik en timmerman lijm, en Bustilat.

Pleisterwerk wordt gedaan - 1,7 pound kalk verdunnen met 40 g methyleenblauw met water. Afgewerkte mengsel verkregen, dat kan worden toegepast op de 10 vierkanten van het plafond of muur.

Het recept van kalk wassen (video)

Stages whitewash het plafond met zijn handen

Als u besluit om borstel witten, worden de penseelstreken aangebracht loodrecht op de eerste lichtbron - dat wil zeggen ramen. Een eindlaag wordt reeds gezamenlijk vensters aangebracht. In dit geval is het oppervlak van de verkregen zelfkleurende gebleekt strips.

Roller witten het plafond is nog gemakkelijker. De technologie is - oplossing giet in de sloot, weken in een oplossing van rol, rollen de wals op een helling van de pallet. Eerste slagen naar de ramen, en vervolgens parallel aan de ramen. Overlap moet ongeveer 5 cm. Anders zal niet, gebied, en het lijkt erop dat het plafond of niet tegengekleurd of verschillende kleuren geschilderd.

Op de kruising van wand en plafond verstandiger om een ​​borstel.

Hoe kan ik het plafond van de oude witkalk en of vergoelijken

Update witkalk alleen mogelijk als de oude laag is erg dun en duurzaam. Maar zelfs in dit geval, de deskundigen adviseren om stil te verwijderen van de oude witkalk. geen strepen en andere gebreken, zoals bellen en strepen - Dit zal een goed resultaat te bieden.

Oude krijt witkalk verwijderd met een spons met zeepsopOude krijt witkalk verwijderd met een spons met zeepsop

De oude dekking kan worden verwijderd met een spons en zeep plakken. Krijt oplossing verwijderd heel gemakkelijk omdat er whitewash toegepast zonder af te wassen oude dom. Maar met kalk samenstelling zal moeten sleutelen. Zonder een brede spatel niet kan doen.


En het maakt niet uit wat je beslist daarna doen - aan het plafond tegels, plafond whitewash vodoemulsionkoy of re-whitewash, oude lijm, verwijder altijd een laag. En dan is er de primer, stopverf, schuren en witten zelf.

Natuurlijk, als het plafond met defecten, zal moeten de scheuren cement.

Heeft shpakril graag aan het plafond witten

Zeker - ja! Bovendien witten shpakrilom - is het schilderen in het complex. Bepleisterd "Shpakril" - deze afdichting kleine defecten, en steken het plafond. Een dergelijke structuur aangrenzende functionaliteit die u besparen op materialen.

De fijnkorrelige stopverf De fijnkorrelige stopverf "Shpakril" is perfect voor de nivellering van het plafond in de voorkant van whitewash

verdunnen stopverf eenvoudig dit met water van ongeveer een halve liter bij een kilo materiaal en direct Belite plafond.


toepassingsmethoden

U kunt dit doen:

  • Spray onlangs populaire airless spuiten;
  • Een gemeenschappelijke rol (functie dient ofwel lange synthetische pels of vacht zijn);
  • Brush.

Met behulp van airless hulp gelijkmatig van de oplossing op het plafond oppervlak te verdelenMet behulp van airless hulp gelijkmatig van de oplossing op het plafond oppervlak te verdelen

By the way, ook al is de rol is makkelijker om te werken, maar meestal gekleurd vodoemulsionkoy plafond is een verdienste roll. Er zijn ook nieuwe methoden vaak geassocieerd met air-brush en spray.

Hoe kan ik het plafond in verschillende kleuren (video) vergoelijken

Vandaag de dag, witgekalkte plafonds in de keuken, in de badkamer, in de hal en de badkamer, in de bedrijfsruimten. Manier om een ​​plafond te ontwerpen vrij snel en goedkoop, dus niet hem als out-of-date te ontslaan. Dit is de klassieke manier, want het is nog een lange tijd om in de vraag.

Succes in de reparatie!

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

94 − 91 =

map