Proper schilderij behang: deskundig advies

Proper schilderij behang: deskundig advies

12 October 2017Wallpaper Paint maakt tegen minimale kosten aan uw interieur te werkenWallpaper Paint maakt tegen minimale kosten voor het interieur pomescheniyaVse steeds populairder wordende manier om af te schilderen van de muren om behang te worden bij te werken. Deze werkwijze heeft veel voordelen, zoals exclusiviteit verstoppen kleine defecten in oppervlakken verf is vrij eenvoudig, is zeer economische werkwijze, aangezien de kleur zonodig kan worden gewijzigd en gewenst, plus duurzaamheid muren is meestal hoger dan die van conventionele achtergronden.


Geschilderd behang kan niet worden vervagen van zonlicht, in tegenstelling tot conventionele tegenhangers. Dergelijke wanden zijn beter bestand tegen diverse beschadigingen.

Hoe kan ik het behang te schilderen: Technology

Als pokleit voor het schilderen van vliesbehang, moet u rekening houden met het feit dat het gebruik van olieverf of verf oplosmiddelen hun structuur kunnen beschadigen.

Het web van behang bestaat uit twee lagen. Vastgelijmd aan het oppervlak van de wanden hebben een laag bestaande uit geweven stof. Een andere laag van behang wordt doorgaans vervaardigd van geschuimde polyvinylalcohol. Er is een speciaal soort van vliesbehang dat is het meest geschikt voor het schilderen.

Teneinde het behang waarbij een homogene structuur kan een kwast, roller of spray verf. Hoeft alleen de voorzijde verfoppervlak.

Typisch wordt verf al geplakt behang. Vliesbehang verf kan eerst aan de verkeerde kant, en dan - te plakken op de muurTypisch wordt verf al geplakt behang. Vliesbehang verf kan eerst aan de verkeerde kant, en dan - te plakken op de muur


Er zijn andere, meer originele manier van schilderen vliesbehang. Om dit te doen, moet je aan de verkeerde kant van het behang verf te zetten net voordat plakken. Vanwege de juiste structuur verf behang wordt geïmpregneerd en loopvlak op de voorzijde. Lijm mogelijk na droging.

kleurtechnieken van behang is niet erg ingewikkeld proces, kan omgaan met het allemaal.

Wat behang kan worden geschilderd, en wat - nee?

Schilderen is mogelijk dat sommige soorten behang. Elk van hen heeft zijn voordelen en nadelen.

Geschikt voor het verven, papier, glasvezel en vliesbehangGeschikt voor het verven, papier, glasvezel en vliesbehangHieronder zijn de basistypen van behang geschikt voor het schilderen.

papieren behang

Meestal zal dit niet werken. Het is beter om die waarin de reliëfstructuur te kiezen. Met het oog op het behang verf goed te leren het materiaal moet worden geïmpregneerd met afstotend. Voordeel van dit materiaal is de toegankelijkheid en het feit dat het is milieuvriendelijk. In aanvulling op lijm het vrij gemakkelijk en het ziet er mooi op de muren en het plafond. Het nadeel is de relatief lage weerstand tegen beschadiging en dat kan worden gewassen, zoals behang.

vliesbehang

Deze wallpapers zijn vrij eenvoudig te lijmen daarnaast zijn ze perfect te verbergen kleine foutjes en oneffenheden. Het is afwasbaar behang en geschilderd meerdere malen. De prijs van dit type relatief goedkoop, dus als je van plan bent om regelmatig veranderen van kleur - dit is de beste optie.

glasvezelbehang

Deze soort is zeer sterk en duurzaam. Voor de vervaardiging van behang gebruikte kwartsvezelfilter. Glasvezel behang laten verschillende texturen simuleren.

Geschilderd behang de neiging om het geluid goed te absorberen, kunnen ze worden gebruikt om het comfort te bereiken en de muur te beschermen tegen schade.

Fiberglas behang maakt ze geluidsisolatie en beschermt de muren tegen beschadigingFiberglas behang maakt ze geluidsisolatie en beschermt de muren tegen beschadiging

Door het reliëf overschilderbaar behang kan chaotisch of eentonig. De eerste optie geeft een stijlvolle nalatigheid, terwijl de tweede heel streng eruit zal zien. Met de juiste selectie en repetitieve patronen kan er heel interessant en origineel, en kan worden gegeven een chaotische en formeel gekleed.

Kan ik schilder vloeibaar behang, en wat precies

Vloeibaar behang is heel handig en eenvoudige materialen voor de decoratie van de muren. Met hen kun je maken als een uniform patroon, en verschillende patronen, de achtersteven van de mogelijke verandering in de structuur.

Verf, vloeibaar behang, je kunt. Coating kan onmiddellijk na het bekleden van het oppervlak met het verstrijken van de tijd, wanneer hij wil om kleur te veranderen.


Radicaal de kleur van de vloeistof behang is niet mogelijk, omdat als de inktlaag dun, de kleur van de achtergrond zal schijnen, en bij dichte textuurbekleding verf verdwijnen, en in feite is het zeer belangrijk te handhaven.

Wanneer een kwast of roller, verfdienblad verf wordt toegepast als dat nodig is om de verf gieten zoveel als nodig is om te verwerken was handig.

Schilderen vloeibare behang geschikte dispersie en watergedragen vervenSchilderen vloeibare behang geschikte dispersie en watergedragen verven

Geschilderd van boven naar beneden wordt aangeraden om te kunnen gewoon te ontdoen van vlekken. verfkleur moet donkerder dan de basislaag.

Een belangrijke vraag - welke kleuren geschikt voor een dergelijke behang zijn? Het wordt aanbevolen om te gebruiken voor het doel van de dispersie en watergedragen verven, zoals "Tikkurila." Experts beweren dat de beste plaats om acryl gevel latex verf. Fabrikanten bieden een vrij grote waaier van kleuren, dus een probleem om de juiste toon te vinden niet. Indien nodig kan deze kleurstof worden verdund met water, maar het belangrijkste is niet te overdrijven en de gewenste consistentie te bereiken.


Het behang verf gereedschap

Met het oog op het behang te schilderen met uw eigen handen zijn de beste tools roller en penseel. Correct pak ze heel belangrijk. Schilderij wallpaper nodig wals waarvan hoogpolig zo kort zal moeilijk zijn om het terrein te schilderen. Om de overtollige verf te verwijderen met tekening bruikbare schuimwerende roller.

Om te schilderen de hoeken nodig hebben om een ​​borstel of korte fleyts roller gebruiken.

Gebruikt voor het schilderen behang roller en penseelGebruikt voor het schilderen behang roller en penseel

Juist gekozen instrumenten invloed op de kwaliteit van het schilderij om de omvang van niet minder dan de keuze van de verf zelf, dus in dit geval serieus en op verantwoorde wijze moet worden benaderd.

Zoals pokleit behang op de muren geschilderd: tips en regels

Behanglijm op de muren kan worden geschilderd, maar het is noodzakelijk om rekening te houden met belangrijke nuances.

Het selecteren van behangen op de geschilderde muren, zijn mogelijke risico's:

  • Als de verf slecht wordt gehouden, kan wallpaper resulteren in fly away with it;
  • Als de muur latex verf, indien een dergelijke muur nat wordt, kan het zwellen en loslaten.

Wallpaper pokleit op de muren, moet worden gewassen, aanpassing en primer op de gelakte oppervlakkenWallpaper pokleit op de muren, moet worden gewassen, aanpassing en primer op de gelakte oppervlakken

Als deze risico's worden uitgesloten, is het mogelijk om het proces van het lijmen beginnen. Om dit te doen, moet je de muur te wassen, af te stemmen, gebruik dan een primer aan de geschilderde muren, en dan lijm.

Is het mogelijk om te schilderen de gebruikelijke behang

Na verloop van tijd kan het behang kleur helderheid en toonbaar te verliezen. In dit soort oude muurschildering zal hen te redden.

Normale wallpaper kan worden geschilderd bijna alle verf voor het interieur. De beste optie zal worden geschilderd.

Oudere conventionele wallpaper kan worden geschilderd met latex verfOudere conventionele wallpaper kan worden geschilderd met latex verf

Om goed te beginnen schilderen, moet u eerst gebruik maken van een primer, alsof dit niet te doen behang kan eenvoudig verslechteren.

De beste verf voor het schilderen behang

Om de kamer een noodzakelijke schoonheid geven moeten ook de juiste verf te kiezen.

Verf en behang kan alleen met speciale kleurstoffen met een water basis. U kunt ook gebruik maken van acryl verf, maar hun samenstelling mag niet die van oplosmiddelen en gevaarlijke stoffen. De meest populaire optie voor vandaag - latex verf.

Latex en latex dispersie verven zijn het meest geschikt voor het schilderen van alle soorten behangLatex en latex dispersie verven zijn het meest geschikt voor het schilderen van alle soorten behang

Volgens vele deskundigen aangewezen om een ​​latex emulsie verf te gebruiken, want het is een veilige en milieuvriendelijke materialen. Bij het gebruik van dergelijke verven moet niet vergeten dat na het openen van het vrij snel droogt, dus je moet om het te verdunnen met water in een keer en gaat in op het oppervlak van de muren te zetten.

Voordat u begint te schilderen moeten worden opgeleid op een kleiner gebied om te zien hoe de kleur eruit ziet.

Schilderen behang met je eigen handen (video)

Schilderen wallpaper - het is vrij eenvoudig en originele manier om de kamer te versieren. genoeg om rekening te houden met alle aanbevelingen en nuances - Je hoeft geen professionele om met succes te creëren comfort en originaliteit om ruimte voor de kosten van de schilderkunst behang te geven.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =

map