Projekt och foton av trä trappor i ett privat hus: 3 typer

Projekt och foton av trä trappor i ett privat hus: 3 typer

12 October 2017Bekanta dig med vackra och original- foto av trätrappor kan lätt på InternetBekanta dig med vackra och original- foto av trätrappor med lätthet kan interneteSpetsialisty avger många typer av trappor av trä, så varje designer kommer att kunna köpa det lämpligaste alternativet.


Diverse design och foto trätrappor i ett privat hus

Den mest prisvärda, attraktiva och kompakt är trätrappor.

Vacker och elegant trä spiraltrappa kommer att se ut i det inre av ett hus på landetVacker och elegant trä spiraltrappa kommer att se ut i det inre av ett hus på landet 

De är uppdelade efter typ:

 1. skruv trappor - skapandet av en sådan struktur bör behandlas endast av kvalificerade mästare, eftersom sådant arbete är ganska komplext och kräver stor erfarenhet och praktik. Liknande konstruktioner skiljer rundade ledstång, skiljer de sig extravagant design, men kanske inte tillräckligt bekväm för äldre.
 2. vikning trappor - användas, om huset är för lite utrymme och på andra våningen klättra är ganska ovanligt. Med täta veck och layout av en sådan trappa, kan det så småningom lossna och snabbt komma i förfall.
 3. Marching direkt prov stege - har hög popularitet på grund av användarvänlighet och hög hållfasthet. De är lämpliga för människor i alla åldrar, och en hög säkerhetsnivå.

Fans-win uppskattar klassisk design med raka linjer och lockigt ståndare tillverkade av lyx trä snidade element och dekorerade handgjorda.


För att ge rummet en kunglig charm, kan trappan sätta en röd matta.

För älskare av modernismens lämplig spiraltrappa, och ge den en touch av charm och exklusivitet kan, eller måla varje steg i en annan färg, eller bränna mönster på räcket av stegen eller sig själva.

Kännare av högteknologiska stilen är nödvändigt, eller att få en struktur av metall eller målat trä i den mest lämpliga för denna typ av färg i rummet.

Du kan också använda en kombination av - de olika träslag eller en kombination av trä och metall.

Gör en trä stege i ett privat hem: ett foto, material för tillverkning och målning

Genom trätrappor ofta det viktigaste kravet - säkerhet.Tillverkning trappor kan vara på egen hand, det viktigaste - att hitta kvalitet material för framtida produktTillverkning trappor kan vara på egen hand, det viktigaste - att hitta kvalitet material för framtida produkt

Utforma kommer att pågå i många år för sin produktion används trä:

 • gran;
 • tall;
 • lärk;
 • ek;
 • gran;
 • Björk.

Den största fördelen med den funktionen människor köper trä stegar är deras låga priskategori.

Oftast är trappan hanteras av särskilda hjälpmedel och tonas, och sedan lackas. Sådana färger som lämpar sig för både klassisk stil och för landet.

Skandinaviska motiv måste färgning i vitt, kan också dessutom användas för att dekorera en mängd olika material som betonar övergripande stilen i rummet och ger intryck av värme och komfort i huset.

Hur man gör sina egna händer en trä stege i ett privat hem: tips för montering

Montera trätrappor enbart med sina egna händer är inte svårt, behöver du bara bli bekant med dess komponenter, och att känna till reglerna för montering. Om detta arbete verkar svårt, att bistå arbetstagare som kommer att göra allt på högsta nivå under en kort tid.

Innan du börjar bygga och installera trappor, måste först noggrant läsa instruktionerna för dess installationInnan du börjar bygga och installera trappor, måste först noggrant läsa instruktionerna för dess installation

trä trappa Strukturen består av flera delar:


 1. Sido komponenter kallas sträng. De representerar en samma kort två, i vilka utsprång är närvarande vid steget. Experter rekommenderar noggrant för att titta närmare på de prognoser eftersom de är de viktigaste komponenterna och är ansvariga för styrkan i hela strukturen.
 2. Steg infogas som pussel, i sidohålen.
 3. Sättsteg är installerade på valet av ägarna - om de är närvarande, ser scenen stängd, utan att få en publik.
 4. Räcken är ett måste om huset bebos av äldre eller små barn. God kvalitet och säkerhet räcken är nyckeln till huset, så deras val bör närma sig ett mer ansvarsfullt sätt. I moderna lägenheter, med förekomsten av andra våningen, ofta används flygbilder stegar utan räcke.
 5. Halvgolvplattformen tjänstgör som ett bindemedel mellan det första och det andra intervallet i trappor. Den presenteras i form av en plattform med ben, och är utformad för att vila när hon gick.
 6. Se också till att skaffa medel för att fästa ståndare och handledare installation.

Grundregeln för framgångsrikt arbete eller shopping, är en produkt av de korrekta beräkningar. Du måste inte bara räkna antalet steg, men också ta hänsyn till hur ofta användning av stegen strukturen.

Experter rekommenderar att utforma en trappa i det inledande skedet av byggandet av ett privat hus, lämnade sedan platsen i förväg under en sådan struktur, och du kan inte oroa sig för att installera det.

Mellanstegvinkeln måste vara inom 45 grader, slitbanan bredd upp till 350 mm och en höjd på 180 mm. Tillämpningen av dessa regler för att undvika böter samtidigt kontrollera relevanta organ, och att få till följd av säker konstruktion.

Stor hjälp i det självständiga tillverkning av trappor är förekomsten av de nödvändiga verktygen. Om du tidigare inte har elektriska apparater som påskyndar processen för tillverkning och montering av stegar, är det nu möjligt att köpa nästan alla, och gör även de mest komplexa delarna av sina egna.

Experter rekommenderar om du måste be om hjälp och söka hantverkare att montera, är det bättre att ge företräde åt den dyrare företag som värderar sitt rykte än att ansöka om en billig annons och riskerar inte bara sin hälsa utan också deras anhöriga och kära.


Typer marscher av trä trappor i ett privat hus

Trappor av trä i ett privat hus finns primära och sekundära. Key gör det möjligt att flytta från en våning till den andra, och hjälp leder in på vinden eller en balkong.

De mest populära och efterfrågade i dag är den direkta trätrappanDe mest populära och efterfrågade i dag är den direkta trätrappan 

trappor är också uppdelat på marscher:

 1. Byggandet av en direkt marsch är vanligast, och är lätt att bygga, samt att underlätta när hon gick. Om golvytan är imponerande nog, kan du göra 2 eller 3 fack med placeras på dessa plattformar, och utrymmet under trappan för att använda mer rationellt - att bygga en garderob, sätta ett bord eller hyllor för böcker.
 2. Den mest kompakta är de trappor, som har en L-formad utformning. Denna konstruktion är placerad längs väggen, och har en vridlinje, som skrivit några fler steg.
 3. Konstruktioner med P, och T-formad konstruktion kan fastställas, vanligtvis i landsbygds hus som har en stor yta. Förutom intressant design, de är ofta dyra, så de flesta hem föredrar, eller göra liknande arbete med sina egna händer eller köp budgetprojekt.

Projekt av trä trappor i ett privat hem (video)

Trätrappa till ett privat hus - ett av de bästa alternativen. Det är estetiskt tilltalande, miljövänlig och tillgänglig i pris. Bygg och konstruktion av en stege - en process som är tillgänglig för alla.

Vackra trappor och en framgångsrik bygga!

Design och projekt av trätrappor i ett privat hus (foto i det inre)

0015 137 26-7 157 197 519x500xfoto-vintovoy-lestnitsy-iz-derevajpgpagespeedicO1NP9Ln1 887 1859 2193 5784429446ghauod39W665

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 2 =

map