Projecten en foto's van een houten trap in een woonhuis: 3 types

Projecten en foto’s van een houten trap in een woonhuis: 3 types

12 October 2017Vertrouwd te maken met mooie en originele foto van een houten trap kan gemakkelijk op het internetVertrouwd te maken met mooie en originele foto van een houten trap met gemak kan interneteSpetsialisty uitstoten vele soorten trappen gemaakt van hout, zodat elke ontwerper in staat om de meest geschikte optie kopen.


Diverse ontwerpen en foto houten trap in een woonhuis

De meest betaalbare, aantrekkelijk en compact zijn houten trappen.

Mooie en elegante houten wenteltrap eruit zal zien in het interieur van een landhuisMooie en elegante houten wenteltrap eruit zal zien in het interieur van een landhuis 

Ze zijn onderverdeeld per type:

 1. schroef trap - de oprichting van een dergelijke structuur moet worden behandeld door gekwalificeerd meesters, omdat deze werkzaamheden is vrij complex en vereist veel ervaring en praktijk. Vergelijkbare modellen verschillen afgeronde leuning, ze verschillen extravagant design, maar kan niet comfortabel genoeg voor de ouderen.
 2. vouwen trap - wordt gebruikt, als het huis is te weinig ruimte, en op de tweede verdieping klim is vrij zeldzaam. Met regelmatige plooien en lay-out van een dergelijke trap, kan het geleidelijk losraken en snel in verval komen.
 3. het marcheren direct sample ladder - hebben een hoge populariteit te danken aan het gebruiksgemak en de hoge structurele sterkte. Ze zijn geschikt voor mensen van alle leeftijden, en een hoog niveau van veiligheid.

Fans-win waarderen klassiek design met rechte lijnen en krullend balusters gemaakt van luxe hout gesneden elementen en versierd met de hand gemaakt.


Om de ruimte te geven een koninklijke charme, kan de trap een rode loper te zetten.

Voor de liefhebbers van het modernisme geschikte wenteltrap, en geven het een vleugje charme en exclusiviteit, kan, of verf elke stap in een andere kleur, of patronen branden op de reling van de stappen of zichzelf.

Kenners van de high-tech stijl is nodig, of om een ​​structuur gemaakt van metaal of geverfd hout in het meest geschikt voor deze stijl van de kleur van de kamer te verwerven.

de verschillende soorten hout of een combinatie van hout en metaal - U kunt ook een combinatie van te gebruiken.

Maak een houten ladder in een prive-woning: een foto, materiaal voor de vervaardiging en schilderkunst

Door de houten trap vaak gebruikt de belangrijkste eis - de beveiliging.Fabricage trappen kunnen op hun eigen, het belangrijkste ding - om de kwaliteit van materiaal voor toekomstige product te vindenFabricage trappen kunnen op hun eigen, het belangrijkste ding - om de kwaliteit van materiaal voor toekomstige product te vinden

Het ontwerpen zal nog vele jaren voor de productie ervan zijn gebruikt hout:

 • fir;
 • pine;
 • lariks;
 • eiken;
 • sparren;
 • Birch.

Het belangrijkste voordeel van die functie mensen het kopen van houten ladders is hun lage prijsklasse.

Meestal worden de trap behandeld door speciale middelen en afgezwakt, en vervolgens gelakt. Dergelijke kleuren geschikt voor zowel klassieke stijl, en voor het land.

Scandinavische motieven van kleuring in wit, kan bovendien ook worden gebruikt om een ​​verscheidenheid van materialen die benadrukken algemene stijl van de kamer te versieren en geeft de indruk van de warmte en comfort in de woning.

tips voor het assembleren: hoe ze hun eigen handen een houten ladder in een prive-woning te maken

Monteer houten trap uitsluitend met hun eigen handen is niet moeilijk, hoeft u alleen bekend zijn met de componenten worden, en aan de regels van de assemblage weten. Als dit werk lijkt moeilijk, kom dan naar de hulpverlener die alles op het hoogste niveau voor een korte tijd zal doen.

Voordat u begint met het bouwen en installeren trappen, moet eerst zorgvuldig de instructies voor de installatieVoordat u begint met het bouwen en installeren trappen, moet eerst zorgvuldig de instructies voor de installatie

houten structuur trap bestaat uit verschillende elementen:


 1. Side componenten worden genoemd string. Zij vertegenwoordigen eenzelfde plaat 2, waarbij uitsteeksels aanwezig op de trap zijn. Experts raden zorgvuldig om nauw samen te kijken naar de projecties, want ze zijn de belangrijkste onderdelen en zijn verantwoordelijk voor de sterkte van de gehele structuur.
 2. Stappen ingevoegd als puzzels, in zijgaten.
 3. Stijgers zijn geïnstalleerd op de keuze van de eigenaren - als ze aanwezig zijn, het podium ziet er gesloten, zonder dat het verkrijgen van een publiek.
 4. Leuningen zijn een must als het huis wordt bewoond door ouderen of kleine kinderen. Goede kwaliteit en veiligheid leuningen zijn de sleutel tot het huis, zodat hun keuze meer verantwoord moet worden benaderd. In de moderne appartementen, met de aanwezigheid van de tweede verdieping, worden vaak gebruikt luchtladders zonder reling.
 5. Halve verdieping platform dient als bindmiddel tussen de eerste en de tweede overspanning op treden. Hij wordt weergegeven in de vorm van een platform met de benen, en is ontworpen om te rusten tijdens het lopen.
 6. Zorg er ook voor om de middelen te verwerven voor het bevestigen van de balusters en leuning installatie.

De basisregel van de succesvolle werk of winkelen, is het product van de juiste berekeningen. Je moet niet alleen tellen het aantal stappen, maar ook rekening houden met de frequentie van het gebruik van de ladder structuur.

Experts adviseren om een ​​trap te ontwerpen in de eerste fase van de bouw van een woonhuis, dan links de plaats van tevoren in het kader van een dergelijke structuur, en je kunt geen zorgen te maken over het installeren van het.

Middelste ladderhoek moet binnen 45 graden, het loopvlak breedte tot 350 mm en een hoogte van 180 mm. De toepassing van deze regels om boetes te vermijden tijdens het controleren van de bevoegde instanties, en te ontvangen als gevolg van een veilige constructie.

Grote hulp in de onafhankelijke productie van de trap is de aanwezigheid van de nodige instrumenten. Als u eerder geen elektrische apparaten dat het proces van fabricage en montage van ladders te versnellen, is het nu mogelijk om bijna elke kopen, en zelfs de meest complexe elementen van hun eigen land.

Experts adviseren als je om hulp te vragen, en zoeken ambachtslieden in elkaar te zetten, is het beter om de voorkeur te geven aan de duurdere bedrijf dat zijn reputatie waarden dan een aanvraag voor een goedkope advertentie en het risico niet alleen hun gezondheid, maar ook hun familieleden en geliefden.


Soorten marsen van een houten trap in een woonhuis

Trappen gemaakt van hout in een privé-huis zijn er primaire en secundaire. Toets maakt om van de ene verdieping naar de tweede en de extra leiding in de zolder of een balkon.

De meest populaire en in de vraag vandaag is de directe houten trapDe meest populaire en in de vraag vandaag is de directe houten trap 

trappen zijn ook verdeeld over de marsen:

 1. De aanleg van een directe maart komt het meest voor, en is gemakkelijk te bouwen, evenals het gemak tijdens het wandelen. Als vloeroppervlak is indrukwekkend genoeg is, kan je 2 of 3 baaien, met de geplaatste op deze platforms, en de ruimte onder de trap om rationeler te gebruiken - om een ​​kast te bouwen, zet een tafel of rekken voor boeken.
 2. De meest compacte zijn de trap, met een L-vorm. Dit ontwerp is geplaatst langs de wand en een scharnierlijn, die een paar stappen geplaatst.
 3. Ontwerpen met P, en T-vorm is gebracht, meestal in landelijke huizen met een groot oppervlak. Naast interessant ontwerp, ze zijn vaak duur, dus de meeste huizen de voorkeur aan, of doe soortgelijk werk met hun eigen handen of aankoop begroting projecten.

Projecten van houten trap in een privéwoning (video)

Houten trap naar een eigen huis - een van de beste opties. Het is esthetisch, milieuvriendelijk en toegankelijk in prijs. Bouwen en het ontwerp van een ladder - een proces dat voor iedereen beschikbaar is.

Mooie trap en een succesvolle build!

Ontwerp en projecten van houten trap in een privé-huis (foto in het interieur)

0015 137 26-7 157 197 519x500xfoto-vintovoy-lestnitsy-iz-derevajpgpagespeedicO1NP9Ln1 887 1859 2193 5784429446ghauod39W665

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 − = 8

map