profiel Self-installatie voor gipsplaat

profiel Self-installatie voor gipsplaat

12 October 2017Tot op heden is een manier om het frame bevestigen van gipsplaten is de meest voorkomende door hun onbetwistbare voordelenTot op heden, het is een manier om het frame bevestigen van gipsplaten is de meest voorkomende gevolg van de onmiskenbare preimuschestvV vorige keer, home decoratie materiaal, zoals gipsplaten, is steeds populairder geworden. Na het gebruik van dit materiaal, is het mogelijk om snel een stijlvolle en originele interieur te creëren. Bogen, nissen of volume van het preparaat in de wanden, multi-level plafonds - dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat kan worden gemaakt van gipsplaten, die vrij gemakkelijk te buigen in de gewenste vorm. Er zijn twee manieren om gipsplaten montage: frame en frameloze. Welke moet je kiest hangt af van de uit te voeren door u functies genieten van het ontwerp, maar houd er rekening mee dat op het frame gipsplaten gemonteerd zal langer dan je zal toelaten om een ​​deel van de communicatie te verbergen en de onregelmatigheden van de muren te verbergen duren. Hoe kan het profiel in te stellen voor gipsplaat met hun handen - lees dan verder.


Montage profiel voor gipsplaat: Gereedschappen en materialen

Voordat u het frame, die zal worden bevestigd vellen van gipsplaten te monteren, moet u het profiel van de elementen die je ze met elkaar te verbinden en het ondersteunen van de bouw gereedschappen voor te bereiden.

Laten we eens kijken wat profielen en connectoren die u nodig heeft:

 • Verticale en liggers met partities met perforaties langs de gehele lengte (SW of PS);
 • De geleiders met een doorsnede 28H27 mm, zullen ze horizontaal liggen (LE of Mo);
 • Profielen gestelbasis doorsnede met 60H20 mm lang en 2-6 m (DM of PM);
 • Slides PS vasthouddelen (SW of TD).
 • De gebogen profiel (PA);
 • Profiel voor het versterken van hoeken (PU);
 • Duplex of gelijkvloerse connector, een aansluiting profielen basen karkas;
 • Rechte suspensie, waarin PP profiel wordt bevestigd;
 • Suspensie anker uitstrekt rechte suspensie;
 • Element dat zich PP profiel;
 • "Krab" naar de kruising van de profielen te versterken.

Zonder boor en een schroevendraaier bij het installeren van het frame zal niet in staat om precies te doenZonder boor en een schroevendraaier bij het installeren van het frame zal niet in staat om precies te doen

Ook zijn er extra hulpmiddelen die een must voor bevestiging van het frame.


namelijk:

 • boor;
 • schroevendraaier:
 • Water of laser-niveau.
 • Pluggen en schroeven.
 • Otbivochnogo snoer.
 • Scharen metal.

Natuurlijk kan je niet alle van de bovengenoemde materialen nodig hebben, het is gewoon een algemene lijst van het frame onderdelen voor gipsplaat. Wat zijn de elementen die nodig zijn voor u het hangt af van wat voor soort ontwerp dat u wilt.

De werkvolgorde bij het installeren van de gipsplaten aan het frame

Als u besluit om de muren en het plafond in uw appartement gipsplaten te maken, hoef je niet te proberen in het bijzonder wanneer het oppervlak van de basis voorbereiding, die zal worden bevestigd frame. Het is genoeg om zich te ontdoen van de overblijfselen van de oude bekledingsmaterialen, sieren de kamer oppervlak.Het installeren van het profielframe, alle hobbels en oneffenheden verdwijnen achter vellen van gipsplaat.

Voor het installeren van het frame moet per se een lay-out van de murenVoor het installeren van het frame moet per se een lay-out van de muren

Dus, laten we eens kijken naar de belangrijkste fasen van de installatie van gipsplaten systemen:

 1. Moet eerst markeren onder het plafond en de wanden van het montageframe profielen.
 2. Nu moet je om de draden vast te houden aan de plaats van het middelpunt en de verlichting, rekening houdend met de passage van het karkas van metalen elementen onder de gipsplaat.
 3. Kwam de setup-tijd frame op het plafond.
 4. Monteer het frame onder de gipsplaat structuren op de muren.
 5. Verzamelen gipsplaten op de muren en plafonds.
 6. Voer afwerking.

Zoals u kunt zien, om met behulp van een gipsplaten reparatie van uw dromen zal het niet veel tijd in beslag nemen. Hoe het raamwerk assembleren in een plafond of wand van gipsplaat worden afzonderlijk besproken.

Hoe de profielen voor gipsplaten plafond aan te sluiten

Gipsplaat valse bouw - een van de meest populaire manieren om het plafond ontwerpen. Dergelijke constructies verbergen alle hobbels op het plafond en laat perfect gezoneerd ruimte met behulp van gipsplaat stappen en spot verlichting.

Laten we eens kijken naar de fundamentele standpunten van de frameconstructie voor gipsplaat:

 1. Allereerst, onder toepassing van waterige of laser-niveau, moet de plaats waar het plafond is zo laag mogelijk te bepalen. Het is belangrijk om het niveau in te stellen, anders zal het nieuwe plafond ongelijkmatig zijn, en je moet opnieuw al het werk verricht.
 2. Nu moeten we de afstand van de bovenkant van de basis te berekenen aan de nieuwe gipsplaten bouw, voor deze moet je de hoogte van een punt verlichtingselementen weten (als het wordt aangenomen).
 3. Wanneer de basis berekeningen worden uitgevoerd, stellen we de lijn op de wand otbivochnogo koord, gemeten bij de afstand van het plafond gelijk aan de hoogte van het frame gipsplaat.
 4. Met schroeven bevestigen op dit niveau nabij de wand geleidingsprofiel.
 5. Maak markup voor plafond profielen via otbivochnogo snoer in vierkanten van 60 cm van de omtrek.
 6. Op de punten waar u van plan bent om verlichting of een andere communicatie te installeren, sluit juk.
 7. Direct hangers buig de letter P en een plaats op het plafond in plaats van het snijpunt van de lijnen die u eerder geïdentificeerd.
 8. De gebogen hangers zijn geplaatst en vastgeschroefd het geleidingsprofiel aan de wand geleidingsprofiel.
 9. Knippen met een schaar metaalprofiel op de vereiste afstanden dwars op de installatie.
 10. Sluit vervolgens het geleidingsprofiel schroeven met dwarsprofielen met de illustratieve stappen van 60 cm.
 11. Plaats kruising rails en dwarsprofielen versterkt krabben.

Met giposkartonnoy opgeschort structuur kan gemakkelijk verbergt alle de gebreken van het plafond van de ruimte en bestemmingsplannenMet giposkartonnoy opgeschort structuur kan gemakkelijk verbergt alle de gebreken van het plafond van de ruimte en bestemmingsplannen

Het profiel frame voor de installatie van gipsplaten systemen klaar, en nu alles wat je moet een gipsplaten te bevestigen.


Muur bouw van een profiel voor gipsplaat

Montageframe voor gipsplaat aan de muur is dat het gebouw verder kan worden verwarmd, het verschilt van de bovenbeschreven plafond werkt. Elke wand bekleding wordt van begin tot eind, dat wil zeggen, je eerst een frame te bouwen en bevestig deze aan de gipsplaten op een muur, en pas daarna overgaan tot het ontwerp van een ander. Het moeilijkste ding, om een ​​structuur op te zetten voor gipsplaat lambrisering aan de muren, waar het venster aanwezig is, aangezien deze werken hebben veel subtiliteiten en nuances.

Alle werkzaamheden aan de elektriciteit uitgevoerd om het profiel framemontagedeel aan muren.

Het belangrijkste voordeel van het karkas methode - de mogelijkheid om de wand verder te isolerenHet belangrijkste voordeel van het karkas methode - de mogelijkheid om de wand verder te isoleren

Laten we eens kijken hoe het frame voor gipsplaat die op de muur met een venster:

 • Indien u wenst te muur te isoleren, meet vervolgens uit de basis van hellingen 5 cm. Wanneer de vensterbank al is geïnstalleerd, moet u ook rekening houden met de dikte van de gipsplaten.
 • Van het kozijn, meet 5 cm (afstand het rekgeleider).
 • Hechten aan de onderdorpel geleidingsprofiel voor het reduceren van de toonhoogte breedte.
 • Bevestig de gids profiel op het plafond en de vloer.
 • Stel nu een geleidingsprofiel op de aangrenzende wand (zal uiterst geleiders).
 • Voeg tellen verticale lijnen met een steek van 60 cm op de wand van vloer tot plafond geleider, met behulp van een schietlood, niveau otbivochnogo koord.
 • Op elke regel op een afstand van 60 cm, rechtgezet hangers.
 • Aan de suspensie met zelftappende schroeven Bevestig de verticale profielen. Ze moeten rusten op de rails aan het plafond en op de vloer.
 • Verbind de verticale profielen dwarse segmenten. Stap tussen hen mag niet meer dan 60 cm zijn.
 • De hoek set twee verticale geleidingen, die hechten aan het hoekprofiel die tussen aangrenzende wanden.

Kozijn is klaar, en van links naar zet een kachel te monteren gipsplaat. Natuurlijk is het niet nodig om gipsplaten te installeren om het frame, maar in dit geval zult u niet in staat zijn om de muren en draden te verbergen en communicatie te isoleren op het plafond.


Juiste profiel installatie voor gipsplaat (video)

Volg onze tips en je in staat om een ​​frame voor gipsplaat gemakkelijk op te bouwen zal zijn.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 4 =

map