Professionele combinatie van behang in de gangen: foto-ideeën

Professionele combinatie van behang in de gangen: foto-ideeën

12 October 2017Hal - het is de eerste kamer, waar gasten komen en maken het interessante interieur zal leiden tot behang combinerenHal - het is de eerste kamer, waar gasten komen en maken het interessante interieur zal oboevZahodya combineren in elk huis, het eerste wat bezoekers zien - een hal. Het is belangrijk dat de eerste indruk was positief. Vaak zijn de eigenaren van appartementen zijn een onvergeeflijke fout, met weinig tijd om de hal te repareren. Echter, een zorgvuldige en voorzichtige eigenaar van de aandacht voor detail: de vorm van de stof, het kleurenpalet; stilistische richting.


Het creëren van een hal in het appartement, iedereen wil zijn van de gang was een unieke, modern en stijlvol. Maak het interieur een exclusieve en ongebruikelijke combinatie van hulp afwerkingsmaterialen, evenals de juiste mix van meubilair en verlichting.

Hoe wallpaper voor de hal gecombineerde kiezen: Design

Corridor vervuild sneller dan alle andere gebouwen van het huis, dus de keuze van behang moet zeer zorgvuldig worden benaderd. Natuurlijke behang in de gang moet gemakkelijk te reinigen en zijn duurzaam en vochtbestendig zijn. Het is niet nodig om te lijmen vochtbestendig, dure behang rond de omtrek, kunt u ze regelen op plaatsen bijzonder gevoelig voor besmetting.

Behang in de hal beter om een ​​duurzaam te kiezen en zijn gemakkelijk te wassenBehang in de hal beter om een ​​duurzaam te kiezen en zijn gemakkelijk te wassen

Soorten behang voor de hal

Bestendig, sterk, duurzaam wallpapers zijn onderverdeeld in de volgende types:


 1. Vinyl. Deze optie is het meest handig in gebruik. Wallpaper niet burn-out, niet gewist, gemakkelijk te wassen. Als de muren niet recht zijn, dan is het materiaal zal helpen om dit gebrek te verbergen. Dit soort behang mengt goed met anderen. Vinyl plaat kan worden geschuimd, dicht en plat.
 2. Acryl. Dit soort behang minder robuust, maar bestand tegen vocht. Om aan te raken is het zachte, fluweelachtige, de combinatie met andere soorten stof perfect voor reparatie gang. Echter, bij de verzorging van dergelijke wallpaper niet betrokken bij wasmiddelen en borstels te krijgen.
 3. Vlies. Zeer stabiel materiaal. Deze wallpapers worden niet beschouwd als milieuvriendelijk, maar ze kunnen meerdere keren worden overgeschilderd, het veranderen van de stemming van de gang en het totale ontwerp van de kamer. Ook behang bestand tegen vocht, gemakkelijk te wassen, ze zijn duurzaam.
 4. Glasvezel. Dit is de meest actuele en eiste soort afwasbaar behang. Dit materiaal is milieuvriendelijk als het is gemaakt van natuurlijke componenten. Bovendien is het materiaal creëert bescherming tegen schimmels en micro-organismen. Glazen wand kan worden geschilderd, het is ook een pluspunt bij het veranderen van de inrichting van de hal.
 5. Vloeibare behang. Toegepast op het gips. Een zeer goede optie voor de gang. Het gaat goed met andere wallpaper. Liquid wallpaper eco-vriendelijk, kunnen ze worden gebruikt om interessante patronen te creëren, geleidelijk overgaan van de ene toon naar de andere. Ze zijn gemakkelijk te combineren met metalen of vliesbehang.
 6. Metallic behang. De nieuwigheid in de wereld van de afwerkingsmaterialen. Het papier waaruit zij poreus zijn gemaakt, bedekt met een dunne folielaag en de verf patroon. Deze wallpaper van een aantal dure, omdat het vaak wordt gedekt door spuiten en met de hand geschilderd. Deze wallpaper is vochtbestendig, maar zijn beschikbaar in donkere kleuren.
 7. Cork. Ze hebben een wasachtige coating, ecologische, hypoallergeen. Uitstekende overdracht van vocht hebben warmte- en geluidsisolatie. Het enige negatieve is schaars palet.

Om een ​​mooi en stijlvol interieur hal te creëren wordt aanbevolen om 2-3 soorten behang gebruikenOm een ​​mooi en stijlvol interieur hal te creëren wordt aanbevolen om 2-3 soorten behang gebruiken

Ideeën voor de combinatie van behang kunnen zeer divers zijn. Het belangrijkste is niet te overdrijven. Ontwerpers raden om niet meer dan 2 soorten decoratief materiaal te combineren, zal het harmonie en comfort te creëren, in de gang.

Een paar geheimen van hoe je het behang kunt combineren in de gang

Toen we combineren de kamer afwerkingsmaterialen voor de muren, kunnen we visueel uit te breiden van de ruimte, maakt de hal meer visueel lichter en zelfs zijn vorm te veranderen. Het is belangrijk om de combinatie van een harmonieuze combinatie van kleuren te observeren en gebruik niet meer dan twee materialen.selectieregels

Bij het kiezen van kleuren moeten laten leiden door de volgende regels:

 1. De kleinere gang moet de lichtere kleuren worden gekozen. Als de uitwonende kinderen en huisdieren, dan over de bodem kunt u een donkere kleur, en de bovenkant daglicht te stellen.
 2. Felle kleuren zijn niet geschikt voor de zaal, zij druk uitoefenen op de ogen en individueel te passen. Als een groot gezin beter niet felle kleuren te kiezen.
 3. Zachte kleuren visueel een aanzienlijke vermindering van de ruimte, maar een heldere accent in de vorm van panelen geven de hal individualiteit.
 4. Als de gang is erg weinig behoefte om koele kleuren, grijs of blauw te kiezen. Zwarte en paarse kleuren visueel vermindering van de ruimte. Deze kleuren moeten worden gecombineerd met de warme tinten.
 5. Bright accenten zal de hal een origineel en interessant te maken.
 6. Verticale lijnen in de figuur en het patroon visueel verhogen het plafond. Horizontale lijnen maken de ruimte breder, maar het plafond op hetzelfde moment zullen hieronder verschijnen.
 7. Het is belangrijk om de achtergrond te mengen om meubels en decor.
 8. Het is even belangrijk om de gang ontwerp in harmonie met de stilistische richting van het gehele appartement of huis.

De combinatie van lichte behang zal helpen om de ruimte van uw gang visueel te vergrotenDe combinatie van lichte behang zal helpen om de ruimte van uw gang visueel te vergroten

Observeren tips ontwerpers kunnen een aardige individuele interieur dat de hele familie zal verrukken krijgen.

Hoe kan ik het behang te combineren in de gang: de belangrijke accenten

Door het combineren van verschillende soorten behang met een patroon of patronen, is het belangrijk om de verhaallijn gecombineerd. U kunt convexe textuur pokleit en glad het behang.

Als aanvulling, kunt u gebruik maken:

 • lijstwerk;
 • stickers;
 • Bekleding tape.

We kunnen niet vergeten over de dikte van het behang, het zou moeten zijn ongeveer hetzelfde. Gewrichten moet niet veel om op te vallen, hoewel ze de smalle panelen of lijstwerk kunnen versieren.

Correct combineren het behang in de gang: een aantal manieren

Ontwerpers raden verschillende opties voor het combineren van behang.


De meest gebruikte opties zijn de volgende:

 • horizontaal;
 • normaal;
 • In een paneel van kleppen.

Verticale combinatie van behang is ideaal voor smalle gangenVerticale combinatie van behang is ideaal voor smalle gangen

De eerste optie is ideaal voor hoge plafonds. Op de bodem van de put pokleit donkere vochtbestendig behang. Klassieke stijl heeft geen invloed op, en een streep van licht. Meer dan drie kleuren te nemen is het niet nodig om een ​​Chur helder zijn. Verticale combineren goed geschikt voor smalle gangen. Bovendien is deze werkwijze zeer geschikt voor gangen met een oneffen muren. Manier om een ​​muurschildering te verzilveren voor het pand in de vrije stijl.

Ontwerp het combineren van behang in de gang

De combinatie van behang zullen hun eigen unieke stijl van de kamer te creëren. Kleine kamer te combineren uit te breiden, met een laag plafond gang zal hoger te maken en de hal met gebogen wanden zijn glad en netjes gemaakt.


Opties kunnen een combinatie van vele zijn, het belangrijkste ding om te voldoen aan eenvoudige regels en overeenkomen met de behang met:

 • meubelen;
 • accessoires;
 • Het ontwerp van het appartement.

Behang in een corridor interieur (video)

Speciale vaardigheden om te werken aan een combinatie van vereist. Kan omgaan met zelfs de leek, die nooit is bezig geweest met reparatie. U kunt eindeloos experimenteren, belichaamt de meest ongelooflijke ideeën.

De combinatie van het behang in de hal (foto)

089fe13165f985XL 004baf97ce235a2569dd74e8bb092cfd00b245ca 7 130 21 1331 484265971 14080186063 20152704021658 Bezhevyie-Oboi

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

47 − = 41

map