processtappen: gipsplaat met hun handen

processtappen: gipsplaat met hun handen

12 October 2017Gipsplaat constructies mogelijk vermomming ondiepe scheuren op het plafond en te verbergen utilitiesGipsplaat constructies mogelijk vermomming ondiepe scheuren op het plafond en verbergen kommunikatsiiTraditsionny techniek materiaal voor verlaagde plafonds structuren - gipsplaat. Dit plafond kan verbergen in het plafond de ruimte van alle communicatie. U kunt een gewone, single-level plafond te maken, of compliceren het ontwerp, waardoor het plafond van de kamer resonator.


Gipsplaten plafond met hun handen: het plan

De eerste stap zal veel werk maken van een plan dat specificeert en levert vereiste tekening (vooral als het plafond, complex), bij het maximum getal kan zijn dat templates maken.

Gaat rechtstreeks naar werken aan het volgende schema:

 • opleiding;
 • Plaatsing van de metalen frame;
 • Bevestigen van gipsplaten;
 • plafondrand;
 • Breeuwen plafondoppervlak;
 • afwerken;
 • Installatie van verlichting.

Eenvoudige methoden voor het bevestigen van gipsplaten sheets zijn beschikbaar voor elke host, maar je moet altijd rekening houden met bepaalde nuances die zich voordoen tijdens de installatieEenvoudige methoden voor het bevestigen van gipsplaten sheets zijn beschikbaar voor elke host, maar je moet altijd rekening houden met bepaalde nuances die zich voordoen tijdens de installatie

Elke stap kan onafhankelijk gedaan. De productie van een dergelijk plafond is geen gemakkelijke onderneming, maar hij zal niet alleen kwalitatief niveau van de oppervlakte, maar ook om een ​​plafond decor te creëren - origineel en esthetiek.


het gestel inrichting voor het plafond

Eerst moet je een lay-out van het plafond horizontaal te maken. Meestal, wanneer dit gebruik van laser of het waterniveau. Alleen, het is moeilijk te maken, is het het beste om de hulp mate een beroep doen.

Wat te doen:

 • Het toepassen van niveau, zet de vinkjes op de ommuring. Tenminste, waar je het plafond te verlagen - 3 cm, en als je gaat verzonken verlichtingsarmaturen doen, zullen hun grootte plafondhoogte begeleiden verlagen.
 • Markers verbonden. Maak het makkelijk maskeren kleurstof garen. Markeer het plafondoppervlak teneinde een directe invloed hangers en CD-60 profielen stellen.
 • Na het markeren van de voltooiing van de montage geleidingsprofiel optreedt. Het hoeft niet aan de muur rond de omtrek van de ruimte te installeren met een focus op de lay-out. Attach profiel behoefte dowels afstand - 300-450 mm.
 • Op plafond lay-out met een interval van 600 mm zelftappende schroeven en pluggen moeten direct schorsingen bevestigen. 90 graden ondereinden daarvan met de letter P 12-mm-ovymi schroeven met een boor U-vormige draagprofielen bevestigd suspensies.

Rijden kader gipsplaten plafondRijden kader gipsplaten plafondIndien nodig worden de profielen verbonden door directe aansluiting is trouwens, kunnen uit het draagprofiel. Een steunprofiel met intervallen van 600 mm zijn aangebracht krabben. Om dit te doen, gebruik maken van de segmenten Profiel UD-27. Leg ze tussen de krab en de gids-Vym 12mm schroeven.

Sheathing gips plafond met zijn handen: stap voor stap handleiding

Het frame is klaar, maar het betekent niet dat je kunt hebben om de GCR te versterken.

Het werk is als volgt:

 • Regelen van de bedrading in gegolfde kunststof buis, zarkrepite klemmen platen overlappen. Door armaturen voornemens een draadlus verbindingspunten verlichting los.
 • Dan is het al mogelijk om beeld schede. Bevestig beginnen met een enkel blad. Stap schroeven - 200 mm. Goed Leg de eerste rij, de tweede aan het plafond bevestigd met een offset. Vereist gewrichten van de eerste rij zijn overlapte tweede aantal van de platen kleiner is dan de doorsnede (a).
 • Mount GCR zodat de wanden bleven vijf millimeter tussenruimte. Het dient als een soort compensatie voor vochtigheid en temperatuur uitzetting van het materiaal. Als je dit niet doet, het gips plafond te dekken risico's met scheuren.

Na de voltooide gips mantel, de kroon en de boor gesneden gaten voor fittingen. draadlus output via deze openingen.

Installatie van single-level plafond van gipsplaat (video)

De laatste fase van het plafond gipsplaat installatie

Het werk is nog niet voltooid, maar er is misschien de gemakkelijkste en meest plezierige podium. Je moet aan het plafond stopverf en sluit de naden. Om dit te doen, de naden goed voorbereid, wacht tot de primer is opgedroogd. Kartonnen vellen niet afscheuren!

Conventionele stopverf voor afdichting niet wordt gebruikt, moet je een zeer sterk, in lijn Knauf er zijn.

Luting - een effectieve manier om het oppervlak van het plafond gipsplaat perfect glad en vlak makenLuting - een effectieve manier om het oppervlak van het plafond gipsplaat perfect glad en vlak maken

Ga als volgt te werk:


 • Putty verdunnen volgens de instructies in de eerste plaats opnieuw te schilderen alle naden in de muur, en houd dan de gewrichten. Vergeet niet over de schroeven.
 • De naad fabriek eerste vulsamenstelling een brede spatel dichten en lijn de uitsparing aan de bladrand.
 • Na het drogen stopverf stok om serpyanku naden. In kruisingen moet de overlapping lijmen. Iets meer verdunde stopverf en sluit de serpyanku en kleine gebreken die overbleven. Putty makkelijker gehoekte spatel.
 • Verbetert beschermend effect van scheuren glasvezel spin. Zelfs als na de voeging waren enkele projecties, verder knip ze aan te passen.
 • Daarna wordt het behandelde vulmiddel overschreven naad (gebruikt ondiepe voeging methode). Hier krijg je een gladde, vlakke ondergrond.
 • Na het voegen geven gipsplaat droog en dan weer de naden gevuld. Vervolgens wordt afwerking aangebracht plamuurlaag met fijne korrelstructuur, die meestal wit filler.

Vergeet niet dat het werk wordt uitgevoerd met de ramen dicht en het raam worden uitgevoerd, moet er geen tocht. Anders eindigen het verhaal en kan, en ook scheuren met deze afwijking niet kan worden vermeden.

De deklaag wordt niet uitgevoerd, als je gaat om behang plafond of andere decoratieve opties (glanzende afwerking) plakken. Je hoeft alleen maar aan de gewrichten stopverf, en lijn de naden na het oppervlak.

Breeuwen naden van gipsplaten (video)

Deze "sandwich" gemaakt van karton en gips als GCR in bijna elk huis kan de toekomst van een mooie en originele plafond. Peeper ideeën in de fotogalerij, schetsen maken, schetst het plan en stel jezelf een plafond zal uw trots zijn.

Succesvolle werk!


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

87 − = 81

map